AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Zinaya da, sevgililiğe de karşıyım. Dinen sakıncalı olan şeylere popüler kültür uğruna düşmemek gerek.
O kadar haklısın ki
Böyle düşünen ve dini sadece öğrenmekle yetinmek yerine yaşamaya çalışan insanları diğerlerinden ayırıp en azından bir kısmı temiz ve masum tutsak olmaz mı? 🥹 yoksa çok mu bencilce olur
Böyle düşünen senin erkek versiyonunu bulsam evlenicem cidden
Hiç de bencilce olmaz
njkbhjkh bulursun inşallah böylesi bir bataklığa denk gelmiş olsak da lotus gibi kendini de, kalbini de temiz tutan ruhlar vardır
İlla ki vardır. Bize de denk gelmesi duası ile..
hakkımızda hayırlısı olsun
Amin
Karşı değil sadece, zinadan kaçan olmak lazım.
İnsan karşı olduğu şeyden kaçmaz mi zaten
Tabi ki, Allah'ın emrettiği gibi.
Aynen öyle
Karşıyız tabikide umarım yapmadan evlenebiliriz zaten kısmet çıkarsa evleneceğiz ama bakalım
Çok şükür az da olsa zinaya karşı olan çıkıyor. Şu yorumlara bak deliricem ya
Bakmamak lazım herkesin tercihi kendine ama keşke herkes daha dikkatli olsa yani herşeyi yapıyorlar temiz birini istiyorlar
Valla her şeyi yapanlar kendilerine temiz birini aramasınlar. Haketmiyorlar. Ben temiz kaldıysam çok şükür evleneceğim insanın da temiz kalmasını isterim
Kesinlikle öyle bende aynı şekilde
Neyse en azından tek tük de olsa varız
Varız da karşı tarafı bulmak sıkıntı o yüzden evlenemiyoruz yani ben artık istiyorum ama bakalım
Sabrediyoruz başka çare yok
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
Öyle zaten bunda da vardır bir hayır kendiyle basbasa kalamayan insanlar sevgilisi olamadan yapamıyor sevgilisi olması için sevgisiz sevgili yapan insanlar var
Ki cinsellik için iltifat yağmuruna tutanları söylemiyorum bile
Maalesef :(
Ama sen insanlara bakma ben bakmamaya çalışıyorum herkesin bir sınavı var ümitkar olunuz temennileriniz de bu yönde olsun
Umut fakirin ekmeği bu noktanın bu konulara gelmesi bile çok ilginç ama hayırlısı
Zaten hala umudum varsa inancım oldugu için yoksa çoktan bitmişti umudum
Zaten inancımız için irademize sahip oluyoruz ama çevremize bakarsak yaşamayan görmedim ben yani fani dünyada sürekli kalacakmış gibi herkes
:(
Yorumlarını okudum da bende ayrı durumları çok yaşıyorum zaman zaman yoruldum demişsin yaa
Gizliden de çıkabilirim bu arada konusmak istersen
Ne konusucaz ki
Onu hiç düşünmedim arada doluyor ama insan
Tamam peki çık gizliden
Tamam
Ben Karşıyım 5 Vakit Namaz Kılan Biri Olduğum İçin Zina Yapmadım Elhamdülillah
Ne güzel. Böyle yorumları görünce içim rahatliyor biraz
Teşekkür ederim zinaya karşı olman çok iyi bir şey temiz olduğun için teşekkür ederiz sana
Teşekkürlük bir durum yok ben haram olduğu için yapmıyorum.
Geçen Bu Sitede Bir Kız Sevgilim Seks Yaparken Halay Müziği Açıp Üstümde Tepindi Demişti Hiç Utanmadan Soru Sormuş Bize Daha Kötüsü Sevgilisi İle Tekrar Seks Yapacakmış
Çok var benzer sorular. Yapacak bişey yok. Ama benim midem de kalbim de kaldırmıyor artik
Ne Güzel Allah'ın Emir Ve Yasaklarına Uyuyorsun Haram Diyorsun Nefsini Koruyorsun Kendini Senin Gibi Kızların Olduğunu Duymak Çok Mutlu Ediyor Bizi Zinadan Kendini Koruyan Birisin
Sağol
Ben aşık olduğum kıza zina için aşık olmam kalbi için aşık olurum
Aşk mı ben Pen inanmıyorum aşka artık
Pek* inanmiyorum
Neden ki bence inanıyorsun sadece aşka kırgınsın sen o kadar
Kimseye güvenim kalmadı
Benim 6 Yıllık Dostum Dediğim Öz Kardeşim Dediğim İnsan 3 Kere Arkamdan Kazık Attı Özür Diledi Barıştım Geçen Diyor Ki Bana Güvenmiyor Musun Sen Diyo
Sana kazık atanla niye barısiyorsun
Sonra saf yerine koyuyorlar. Yanlış yapmışsın
Peygamber Efendimiz Küslüğü Yasaklamış Ama Onun İçin Küs Kalmak İstemedim
O Arkadaşım Arkamdan Atıp Tuttu Bütün Arkadaşlarıma Beni Kötüledi Kendi Yaptığı Pislikler Meydana Çıkmasın Diye Herkesle Aramı Bozdu Tam 3 Kere Arkamdan Tekme Yedim
Sırf Kendinin Yediği Bokları Kimse Öğrenmesin Diye Üstünü Kapattım O Kadar İnsanla Samimiyeti Selamı Bıraktım Neden Kendinin Yüzü Düşmesin Utanç Duruma Düşmemesi İçin Sustum Çekildim Köşeme Yanlış Anlama Ama Bunu Kim Yapar Helede Bu Zamanda
Niye? Samimiyeti selamı bırakmak doğru mu dinimizde? Sen olayı yanlış anlamışsın. Evet dinimiz küslüğu yasaklar ama bu demek değil ki arkandan vuranla dostluğuna devam edeceksin. Öyle bişey yok. Merhaba merhaba olursun olur biter. Şeref*sizlik yapanlarla samimiyete devam et diye bir emir yok
Sana zararı dokunmayanlarla samimiyeti bırakıp, seni arkandan vuranla samimiyete devam mı ediyosun yani olacak iş mi bu
Bizim Dinimizde Parayla İnsan Sevmek Parası Olmadığı İçin Adam Yerine Koymamak Diye bir şey Varmıdır? O Yüzden Kestim Selamı Samimiyeti Adamlar Allah'ın Selamını Bile Paraya Bağladılar Dini İmanı Para Olmuş İnsanlar Onlar
Onlarında Zararı Dokundu Ben Buluşma Programı Ayarlamıştım Benim Buluşma Teklifime Gelmediler Öbür Arkadaşın Buluşmasına Gittiler Kaza Yaptık Arkadaşım Bana Küfür Etti Onlarında Zararı Dokundu Bana
Ben varım. İnancıma terstir. Gayrimeşru ilişkileri tasvip etmiyorum.
Karşıyım diyen erkekler gözleri ile zina yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum her şey sözde müslümanlık bence düzgünce müslüman olan yok artık
Ya dediğin gibi olan da var ama olmayan da var. Evet sayıları az ama illa ki var öyle düzgün insanlar da
Çoğu sap olduğu için karşıdır anca :D ciddi karşı olan en fazla 3-5 kişidir
Ben sevgilim olduğu zamanlarda da karşıydım. Hala da karşıyım. Bunun sap olmakla ne alakası var ki her şey mecburiyet mi
yazdığımı bida oku istersen. anlamamışsın.
3-5 kişi dedin ama daha fazladır. Onu kastederek söyledim aslında
emin ol değil. öyle görününler bile öyle değil emin ol buna.
Sen peki?
Ben değilim.
Üzdün
Üzülmene gerek yok evlenmiycez :D
Bu daha da üzücü
ay sen bana evlilik teklifimi ettin? :O benim kaçırdığım bir detaymı oldu acaba hanım efendi?
Sen olayi çok yanlış anladın abi
Dalga geçiyorum. üzülmene gerek yok hayatını yaşa hepsi bu gülüm :)
Öyle olmuyor be abi
Olmak zorunda. olmalı. tamam anlıyorum ben seni ama nasıl diyim bilemedim.
Cidden kendim gibi insanların az olduğunu görmekten bıktım
Yoruldum
Sen kendinden sorumlusun. yorulmana gereksiz şeyler düşünmene gerek yok hiç.
Ben zaten kendimden sorumluyum. Ama insan karşısında da öyle insan olsun diye bekliyor
İşin zor. umarım Allah gönlüne göre verir
Amin hayırlısıyla.
Senin de
teşekkür ederim
Rica ederim abi
Ben karşıyım çok şükür yapmıyorum da
Çok şükür
bu zamanda evlilik zor ve geç olduğu için zinaya karşı değilim
Tabiki Karşıyız Elhamdülillah Müslümaniz
Sonunda insan gibi bi cevap geldi
Hahaha Bence Normal bir cevap verdim Normali bu Çünkü
Evet normali bu. Diğerleri insan değil çünkü
Arkadaşım Çırpınma artık o dediğin şey bittii bittiiii artık hayat herkes Duma dum olmuş sakin ol ve kabul et artık
Sen de mi yaa dalga geçmek için mi yazdın bu yorumu yuh be
Kabul edeceğim bişey yok
Tabiki de hayır Dalga geçmek için değil İyi misin dinimizle dalga geçilir mi
Ben Sana maalesef şu an ülkenin Avrupa Özentisini anlattım sana çok üzgünüm
Anladım. Evet öyle maalesef :(
Ohh be beni anlayabildin
Düzgün bir şekilde söyleyince anlaşılıyor. Mimiklerini görmeden ironi yapıp yapmadığın yazıyla anlaşılmaz takdir edersin ki
Çok haklısın hilanfendi
Hanfendi
Bravo beni Etkiledin konuşma yeteneginle konuşma yeteneğine çok önem veririm de
Normal konuşuyorum işte konuşma yeteneği ne?
Neyden etkilendin anlamadım
Tamam Yahu boş ver
👍🏻
Ben ilişki yaşamıyorum ama başkaları adına karşı değilim. Insanlar özgürce istediğini yapmalı başkasına zarar vermeden.
Karşıyım ama ister istemez denk geliyorum
Neye denk geliyosun
Minili dar dekolteli gezenlere
Bununla zina yapmanın ne alakası var
Öküz gibi bakarsak göz zinası oluyor
Ya tamam öküz gibi bakmayın siz de ama zinadan kastım normal zina. Büyük zina yani. Küçük zinalardan bahsetmiyorum
Yok zaten öküz gibi bakmıyorum dışarda insanlara bakmıyorum zaten evde telefondan p*rno vs mastürbasyon olayı
O da göz zinası
Hiçbir farklı yok hatta daha açık daha beter
İşte onu bırakmaya karar verdim hem gereksiz hem zarar
İnşallah bırakırsın
İnsanların karşılıklı rıza dahilinde cinsellik yaşamalarını zina olarak görmüyorum. Bana göre aldatan insanların yaptığı şey zinadır.
Zinanın anlamına mı baksan acaba?
"Bana göre" demişim öyle değil mi?
Bana göre doğru yanlış diyebilirsin de hani zinanın kendisinin bi anlamı var ya o yüzden dedim
Neyse tamam
Karşılıklı saygı çok güzel bir şey. İyi geceler dilerim.
Size de iyi geceler
partner bulamadığım için karşıymışım gibi duruyorum :D
Bennnnnn
Çok şükür
Kaç Yaşındasın
maalesef bir çok kişi Müslüman değil ondan böyleler
Müslüman olanlardan da yapan çok var. O kadar yaygınlaştı ki maalesef.
24 yaşındayım neden?
Bakire biriyle Evlenmek istiyorum
Ben de bakir biriyle. Ama güvenilecek insan bulamıyoruz
Bak işte birbirimizi bulduk
ben karsiyim
Çok şükür
Sende mi karşisin
Tabiki
Zinaya karşı değilim :)
Yepp
Bennn
Karşıyım
Yokk
Ben 10 kere sikıstim ama karşıyım
Neden bu tezatlık
Pişmanım çünkü. Yapmasam daha güzel olurdu. Ama artık yapmıyorum
Ha pişman olup bıraktıysan tamam. Peki seni pişman olmaya iten şey neydi
Zaman geçti evlenme moduna geldim. Aradığım kriterlerden biri karşımdaki insanın temiz olması idi. Kendim temiz olmadığım halde temiz birini istediğim için tövbe ettim.
Bence kendin gibi birini bulsan daha iyi
Neden? Karşımdaki insanla bunu paylaştıktan sonra neden başkasını bulayım? Önemli olan dürüstlük
Eğer gizlemezsen sorun yok.
Gizlemem. Ayrıca eskiden çok daha istekliydim zamanla bu azalıyor bunu fark ettim
Doğrudur
Kaç yaşındasın ki
29 oldum. Sen kaç yaşındasın
Senden kucugum
Sen bakire misin
Evet
İsteksiz birisin sanırım bu konuda işin kolay o zaman
Ne alaka isteksiz olmakla? Prensiplerim var. İnancım var en önemlisi. İradem var. Hayvanı dürtülerimi kontrol edebiliyorum mesela. Hani insanım ya
Cinselliği hayvani görmek eksikliktir. Herkes kontrol edebilir zaten.
Madem öyle neden zinaya karşıyım diye isteksizlik damgası yapistiriyorsun? Alakası ne?
Seni konuşturmak istemiş olabilir miyim
Ok
Hayir