Harika bir noktaya dikkat çektin. Bu konuda insanlar 2ye ayrılıyor o da neden yapmadıkları konusu. Bence en doğrusu kişinin kendine yakıştıramayacağı için yapmamış olması çünkü diğer tüm engelleyici faktörlerin bir affı/telafisi var. İnsanlardan ailesinden vs çekinen biri illaki tamamen izole ve gizli bir alanda fırsat bulabilir, kimsenin ruhu duymaz. Sadece dini sebeplerden ötürü yapmayan biri de vesveseye uyabilir tövbe ederim Allah bağışlayıcıdır diyerek vs. Ama kendine yakıştıramayan biri asla kendisinde, kafasının içindekilerden kurtulamayacağından düşüncesi bile kendisinden soğumasına yol açar bence
Haklısın. Ben hem dini boyut hem de kendime yakiştiramadigim için yapmamayı tercih ediyorum. Benim için bu ikisi eşit oranda. Yoksa fırsatını bulmak, gizlemek gizlememek vs. bunlar benim için önemli şeyler değil. Başkası görmese Allah görüyor
Keşke herkes böyle olsa ama işte.. Fırsatını bulamadığı için yapmamış olanlara da güvenemiyorum. İnsanlar o kadar çok birbirini aldatiyor, kandırıyor ki. Diyorum ki evlendikten sonra da belki fırsatını bulsa aldatır. Güvenemiyorum insanlara...
İşte bu yüzden çok iyi tanımak lazım diyeceğim de insanlar mükemmel bir rol sergileyebiliyor maalesef… Dediğin gibi fırsatını bulmamış insan evlense dahi bir ömür risk taşır bu konuda, kadını erkeği de yok bunun. Ben güven duygumu kaybetmek üzereyim biraz da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkes evlenip yuva kurmak ister ama bu devirde insanlar ihtiyacını bir şekilde gideriyor
İşte evlenmeden giderilmemesi lazim
Şimdiki yaşam ona itiyor zaten birde kişinin yasayıs tarzına bağlı
O zaman evlenmelisiniz. Yaşam sizi buna itmemeli
He deyince evleniliyor 😁😁
Ha deyince evlenilmiyor tabiki ama o güne kadar sabretmeniz gerek
Anlamıyorsun dimi sen nerede yetiştin?
Zinanın en yaygın olduğu yerde yetiştim.
Laleli de mi
Karaköy
Ne önemi var? Senden çok gördüm yani bilemediğim görmediğim bir şey yok. Buna rağmen diyorum yapmayın diye. Köyde yetişmedim
Nereden biliyorsun benim nerede ne şartlarda yetiştiğimi ben ben ben hastalığına tutulmuştur sen😁
Hem olabilir garipsemem ki
Olabilirse o zaman nerede yaşadın sen diye sormayacaksın yapma dedim diye
Artist 😁
Karşı olsakta fırsat bulununca yapılıyor.. kimse büyük konuşup yapmam yapmadım demesin
Büyük konuşulmasın elbette ama fırsat bulunca da yapmayın yani amaç yapmamak zaten
Fırsat bulunca yapmayın diyen kendi hiç p fırsatı yakalamamıştır.. o fırsat yakalanınca söylenesi bu kadar kolay olmaz
Ben bir kadın olarak istesem gider şu an yaparım. Benim için fırsat bulmak hiç zor bişey değil. Kendini kandırma o yüzden
İstemek ayrı fırsatın o anın oluşması ayrı
O anı oluşturmayacaksın sen de zaten. Zina yapmayın demiyor, zinaya yaklaşmayın diyor ayette
😁 tamam
👍🏻
Elbette, neden sordun?
Ben de karşıyım da ondan. Günümüzde başka karşı olan kaldı mı diye şüphelerim var çünkü artık insanlara karşı
Bizim gibi düşünen çok fazla insan var, bizzat çevremin tamamı öyle
İyi en azından öyle düşünenler var
Var çok şükür, henüz var
İnşallah artar oran olarak da
İnşallah, insan şimdiden çocuğum nasıl yetişecek derdine düşüyor bazen
Haklısın.
Umarım bizim gibi düşünen insanlara denk geliriz
İnşallah...
Umudum azaldı iyice
Öyle dememek lazım ya, illaki yaşadığımız gibi birine denk geliriz inancı var bende
Umudum var ama az işte. Dünya bu kadar kötüyken...
Yine de kendini her anlamda korumayı başarmışlar var, denk gelmek mesele
Bir de şu var. Koruyanlar gerçekten korumak istedikleri için mi yoksa fırsat bulamadıkları için mi yapmadılar o da önemli
Harika bir noktaya dikkat çektin.
Bu konuda insanlar 2ye ayrılıyor o da neden yapmadıkları konusu.
Bence en doğrusu kişinin kendine yakıştıramayacağı için yapmamış olması çünkü diğer tüm engelleyici faktörlerin bir affı/telafisi var.
İnsanlardan ailesinden vs çekinen biri illaki tamamen izole ve gizli bir alanda fırsat bulabilir, kimsenin ruhu duymaz.
Sadece dini sebeplerden ötürü yapmayan biri de vesveseye uyabilir tövbe ederim Allah bağışlayıcıdır diyerek vs.
Ama kendine yakıştıramayan biri asla kendisinde, kafasının içindekilerden kurtulamayacağından düşüncesi bile kendisinden soğumasına yol açar bence
Haklısın. Ben hem dini boyut hem de kendime yakiştiramadigim için yapmamayı tercih ediyorum. Benim için bu ikisi eşit oranda. Yoksa fırsatını bulmak, gizlemek gizlememek vs. bunlar benim için önemli şeyler değil. Başkası görmese Allah görüyor
Katılıyorum.
Kişinin kendine olan saygısı ve dinen de yasak olması açısından uzak durmuş olması en sağlıklı kombinasyon bence de
Keşke herkes böyle olsa ama işte.. Fırsatını bulamadığı için yapmamış olanlara da güvenemiyorum. İnsanlar o kadar çok birbirini aldatiyor, kandırıyor ki. Diyorum ki evlendikten sonra da belki fırsatını bulsa aldatır. Güvenemiyorum insanlara...
İşte bu yüzden çok iyi tanımak lazım diyeceğim de insanlar mükemmel bir rol sergileyebiliyor maalesef…
Dediğin gibi fırsatını bulmamış insan evlense dahi bir ömür risk taşır bu konuda, kadını erkeği de yok bunun.
Ben güven duygumu kaybetmek üzereyim biraz da
Ben de öyleyim işte.
Rol sergileyenlerin rolü eninde sonunda ortaya çıkıyor illa ki ama başta anlayamamaktan korkuyorum. Benim de güvenim çok azaldı
Allah yardımcımız olsun, umarım hem karakterimiz hem düşüncelerimiz değişmez ve bu konuda içimizi bir ömür rahatlatacak kişilere denk geliriz
Amin teşekkür ederim. Sakıncası yoksa takipleşebilir miyiz?
?
Sorunuzu beğendim
Tanıyorum ben seni. Boşve vazgectim. İyi günler
İyi günler
Evet karşıyım yapmadım ve yapmamda
35 yaşındayım zinaya bulaşmadım
Güzel bir şey başarmışsın tebrik ederim
Sağol
🖐🏻
Vardır elbette
Ben.
Yokkk