bir kadınla yaşıyayım neden yani gereksiz boşa masraf arkadaşınla bir iki kişi ile yaşamak daha güzel her şeyi yaparsın eğlenirsin vallaha kızlar yük
şimdi bunu gay liğe çekerler
bir kadınla yaşıyayım neden yani gereksiz boşa masraf arkadaşınla bir iki kişi ile yaşamak daha güzel her şeyi yaparsın eğlenirsin vallaha kızlar yük
şimdi bunu gay liğe çekerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşın ihtiyaç duyduğun duyguları sana sağlayamaz arkadaşından çocuk sahibi olamazsın gibi nedenlerle
istemiyorum zaten o duyguları da çocugu da dost daha iyidir
Aseksüel değilsen boş yapıyorsun brom hiç bir dost 7 24 dostuyla vakit geçirmek istemez istese bile geçirdiğinde istemeyeceğini anlar. Askere git üniversiteye git yurtta ya da eve çık anlarsın
kızlar slk aga
Çocuk sahibi olunca ne olucak? Hayvanlar gibi üreme içgüdümüz neden
üremicem kanka gerek yok. d
@saygıönemli_ Lütfen popüler kültürün etkileriyle duyar kasmayın, üremek doğanın kanunu sosyal yapı ve toplum dinamiklerinin ihtiyacı.
Kardeş ne alaka ya? Otobüse biniyorum kadının yanında bir küçük çocuğu var bebek arabasında bir çocuk var otobüs o kadar sıkışık kendiside yorgun belli ama karnına baktım yine hamile. Yani bu mutluluk mu? Mutsuz bir hayata zevk için çocuk getirmek mutluluk mu?
Anlamadım dostum babası iphone almadı diye triplere girmiş ergen çocukların ettiği lafı ediyorsun. Zevk için çocuk yapacak insan kalmadı ayrıca eskiden zevk için değil tarlada ahırda çalıştırmak işini çoluğuna çocuğuna bırakmak için insanlar çokca çocuk yapıyormuş yani günümüzde zevk için çocuk yapacak kadar aptal insanların yaşayabileceğini sanmıyorum istisna örneklerde verme lütfen istisnayı bütün bir topluma mâl edemezsin. Nüfus artışı diyorsan dünya nüfus arttığı için kaynak tüketmiyor doğanın dengesini bozduğumuz için kaynakların bir kısmı yenilenemiyor buda nüfusun fazlalığıyla alakalı değil doğanın içine mıçmayı göze aldığımız için. Ayrıca bir çiftin iki çocuğu olsa istatiksel olarak nüfus geriye doğru gidecek neyine taktın ki bunun?
Fazla nüfus iyi değil
Neden?
Dünyanın hali ortads
Ortada
Dünyanın hali neden böyle diye hiç araştırmadın ki nüfus yüzünden olduğunu bilesin.
Ya arkadaşlarin evlenince
gruptan atılır. d
Sonunda elinle baş başa kalırsın 😂😂😂
Gaylik olabilir
boş yapma kadın
Utanılacak bişey değil
babanla karıştırma beni
Babam gay olsa ben olmazdım
yo olurdun hahahfa belki gizlidir. d
Bu biseksüel demek olurdu varsada ne yapabilirim normal
senin babayın ahaha. D
Senide savunuruz 🙏✊🏳🌈