Evliliğe karşı bir insan değilim gerçekten belli bir zaman sonra anne baba ile yaşamak uyuşmak zor oluyor.

13 Kasım, 2023 Pazartesi 19.21
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliğe karşı bir insan değilim gerçekten belli bir zaman sonra anne baba ile yaşamak uyuşmak zor oluyor.

13 Kasım, 2023 Pazartesi 19.21
Evlendiğin kişi senin ailen hayat arkadaşın yoldaşın doya doya cinsellik yaşadığın partnerin oluyor yalnız kalmak ve ya aile evinde yaşamak insana hiçbir şey katmıyor sonuçta sosyal bir varlığız insan sevdiği kişinin hep yanında olmasını istiyor bu da evlilikle mümkün
Evlenmek, kişisel bir karardır ve her bireyin kendi yaşam hedefleri, değerleri ve inançlarına bağlıdır. Ancak, evliliğin bazı potansiyel avantajları vardır:
Çocuk Yetiştirme: Evlilik, çocuk yetiştirmek için bir platform sağlar. Çocuk yetiştirmek, kişiyi Allah’a yakınlaştırma yönünden dört faydası vardır.
Şehveti Sakinleştirme: Evlilik, şehveti kırarak kendini şeytanın şerrinden muhafaza edip kendini ve gözünü harama bakmaktan korur.
Evin İdaresi: Ev işlerini yapmaktan kurtulmak.
Rızk Artışı: Evlenen çiftlerin rızkının arttığına inanılır.
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklardan Korunma: Düzenli ve güvenli bir cinsel hayat, cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı koruma sağlar.
Günahlardan Kaçınma: Evlenen bir insan, ailesi olduğunu düşünerek yapabileceği her türlü günahdan kaçınmaya çalışır.
Neslin Devamı: Evlilik, neslin devamını sağlar.
Manevi Huzur: Evlilik, manevi huzur sağlar.
Sorumluluk Duygusu: Evlilik, sorumluluk duygusunu geliştirir
Ben bu soruyu sormuyorum kendime. Çünkü evlenmeyeceğim. Dünyanın en mükemmel erkeği/kadını bile olsanız aldatılma riskiniz en az yüzde 55 çünkü.
Bunu ben söylemiyorum. 6 kıta 25 ülke üzerinde eşit sayıda erkek kadın üzerinde yapılan araştırmalara göre erkeklerin %78'i, kadınların ise %32'si en büyük hayalinin karşı cinslerle biraraya gelip grup seks yapmak olduğunu söylemiştir.
Bu devirde bir eşini iyi seçeceksin kardesim bu zamanda kimse güven olmaz evlendiğinde bir imza atarsın hayatın kayar hele de mal mülk varsa anadan babadan x2 bölünür her şey vs işin içine menfaat girdimi her şey değişir haberin olsun
Cevap
9Cevap
Ama anne - baba ile anlaşamamak evlenmek için bahane değil ki. Aman evden kurtulayım bahanesiyle evlenenlerin çoğu ayrılıkla bitiyor.
Anne baba vefat ettiği zaman eş hayatı iyisiyle kötüsüyle paylaştığın yanında en büyük destekçin olur bu yüzden evlenmek iyidir
Uygun kişi ile olduğu takirde hayat bir anlamlı mutluluk içinde geçer ve gelecek için kaygı duyulmaz.
Hayat arkadaşı işte
Paylaşımda bulunabileceğin sana destek olabilecek her anında acısıyla tatlısıyla yaşayacağın için😅
Sevdiğin kişiyle hayatının geri kalanını geçirmek için ki yinede evliliğin çok zorluklar var ya...
Evlenmemek en mantıklısın
Abi sen evlenmek istiyorsun
Çok seversen evlenirsin aw bunu anlamayacak kadar boş bir hayat mı geçiriyorsun
Süresiz nafaka ödemek için.
hayatın yükünü paylaşmak için olabilir
hayatı paylaşmak için
Toplum bunu dayattığı için
Toplum öyle dayattığı için
çocuk için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?