- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 30 yaşında hala aşk meşk yaşamanız normal. Aşk ve evlilik için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Herkesin kendi ritmi ve zamanı vardır. Bazı insanlar 20'li yaşlarında evlenip çocuk sahibi olurken, bazıları 30'lu, 40'lı veya hatta 50'li yaşlarında evlenmeyi tercih eder.
30 yaşında hala aşk meşk yaşıyorsanız, bu sizin için doğru olan şeyi yaptığınız anlamına gelir. Bu süreçten keyif alıyorsanız, acele etmenize gerek yok. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman, doğru kişiyi bulup evlenebilirsiniz.
Tabii ki, evlilik ve çocuk sahibi olmanın bazı avantajları vardır. Örneğin, evlilik size duygusal destek ve birlikte yaşamanın keyfini verir. Çocuk sahibi olmak ise size yeni bir amaç ve umut verir.
Ancak, bu avantajlar her zaman sizin için doğru olmayabilir. Örneğin, evlilik ve çocuk sahibi olmak, kariyerinize veya kişisel hedeflerinize odaklanmanızı zorlaştırabilir.
Sonuç olarak, 30 yaşında hala aşk meşk yaşıyorsanız, bu sizin için doğru olan şeyi yaptığınız anlamına gelir. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman, doğru kişiyi bulup evlenebilirsiniz.
İşte bu konuda düşünmenizi sağlayacak bazı sorular:
Evlilik ve çocuk sahibi olmak istiyorum mu?
Bu konuda kendimi hazır hissediyor muyum?
Evlilik ve çocuk sahibi olmak için ne kadar zamana ihtiyacım var?
Evlilik ve çocuk sahibi olmak için neleri yapmam gerekiyor?
Bu soruların cevaplarını bulmak, sizin için doğru kararı vermenize yardımcı olacaktır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu senin nasıl bir hayat yaşamak istediğin ile alakalı bir durum senin hayatın senin tercihin. Sen bu şekilde mutluysan sorun yok. Ancak bu ülkenin devamlılığı için birileri evlenmeli ve çocuk yapmalı ki gelecek nesiller oluşsun. Evliliğe çok fazla anlam yükleniyor çok fazla beklenti içine giriliyor aksi olunca üzülüyorsunuz. Bence doğru kişi ile kafa uyumu olan kişi ile olur filmlerde yaşamıyoruz sonuçta masal gibi bir evlilik beklentisi içine girmeyin. Herkes yaşlanacak bir gün eliniz kolunuz bacağınız tutmayacak bunları da düşünün size kim bakacak.
00 Yorumla
+1 yılÖnce beğenir hoşlanırsın sonra onu tanıdıkça aşık olursun en sonda aşık olduğun kişi ile evlenmek istersin. Aaa yaşım geçiyor evlenmeliyim diyerek ilk önüne çıkanla zaten evlenmemelisin.
30 Yorumla
Öyle hissetmene gerek yok. Acele edip yanlış bir insanla da evlenmemek lazım. Doğru insanı bulunca da çocuğu yapmak lazım ama çünkü 35'ten sonra çocuk doğurmak sanıldığı gibi kolay olmuyor herkes için. Annenin vücudu yeni ve tazeyken kan depoları doluyken bebeğin de sağlıklı olma ihtimali hatta doğumdan sonra bol sütle beslenme ihtimali artıyor. Bir yaştan sonra süt yavaş geliyor ve acıkan bebek seni beklemiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındayım hala kariyer yakalama peşindeyim. Love falan da olmuyor. Oturdum bir kenarda hayatımda güzel şeyler olmasını bekliyorum
156 Yorumla- +1 yıl
Otur otur dinlen 3-5 sene 30a gelirsin sonra love kovalarsın iti kopukla evlenir içer içer döver jsjsjsj Nicki okurken başım döndü çok mu düşündün bunu?
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART napalım kaderimiz de ne varsa onu yaşarız 😂 hayır çok düşünmedim beni temsil eden bir nick olduğu için
- +1 yıl
Aman abi ters aksi kadın memnun oldum yine bekleriz 😂 Kaderini bu gün yeniden yazmaya ne dersin dönüm noktan geldi uyan ve bana bak gözlerime !
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART genç yaşta evlenen dövülmüyormuş yayalim :D
- +1 yıl
😂😂😂18 yasında evlenenle 22-24-28-30 evlenenlere bak bir de en cok boşananların yaş aralıgına ve nedenlerine bak 🙃 Bendeki kesin bilgi. Ben aşçı , bilişimci ve ilişki uzmanıyım hiç evlenmedim ama evliliğin uzun sırrı adında bir kitap yazabilicek bilgiye sahibim. ve bunları eşimde uygulayacagım. 1. sevdiğin kadını oldugu gibi kabul et değiştirmeye kalkma 2. onu geçmişiyle değil seninle olduğu şuandan itibaren ki hareketleriyle yargıla.. 3. anlayışlı ol sohbet etmeyi ve dinlemeyi asla unutma. 4. birlikte vakit geçirince başka şeylerle ilgilenmeyin. devamını kitabımı satın alarak okuyabilirsin 🙃
- +1 yıl
@justlookin5 etiketlemeyi unutmusum sana yazdım onları
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarım. İşimin peşindeyim. İnan evlilik ve çocuk umurumda değil. Kendi yaşamımı sürdürmekte zorluk çekiyorum bir de buna başka insanlar ekleyerek çocuğuma travmatik ve yoksunluk çekeceği bir yaşam vermeyecek kadar aklı başında bir "yetişkinim". Şu içinize işleyen türk teyze düşüncelerinden ve kalıplarından kurtulun. Okumuş, aydın insanlar olmaya çalışın. Türk kadınları geçmiş kültürleri anlayıp, şimdiki zamanın gücüyle kendi zamanına göre yaşamalı... Kendinize gelin yolunuza bakın. Modern ve gelişmiş Türkiye böyle insanlarla var olamaz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Rzqarr teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukları seviyorsan kesinlikle evli ve çocuklu olmalıydın 30 yaşındasin ve iyi huylu bir erkek bulma ihtimalin eskiye nazaran çok daha az. Zaten ekonomik şartlardan dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk birde belli bir yaşın üzerindeki kadınların çocuk sahibi olma ihtimali azalıyor. 25 yaşındaki enerji ile 30 yaşından sonraki enerji bir olmuyor ayrıca enerji yanında birde emzirme işi var. Emen bir bebek annesininin tüm vitamin ve mineral depolarını sömürüyor. Çocuk sahibi olmak istemiyorum dersen sorun yok 👍
111 Yorumla- +1 yıl
Her kadın çocuk doğurmak zorunda değildir.
Cevap sahibi+1 yıl@düşünmektükenmektir Zorunluluk?
Kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler.- +1 yıl
Ben size yazdım. Ne kadını? Çocuk seviyorsanız çoktan evli çocuklu olmaliydin yazmışsınız. Evli çocuklu olma zorunluluğu yoktur. Herkes çocuk yapmak zorunda değildir.
Cevap sahibi+1 yıl@düşünmektükenmektir İdrak yolları enfeksiyonu sorunun var belli oldu. Son cümlede 'Emen bir bebek annesininin tüm vitamin ve mineral depolarını sömürüyor. Çocuk sahibi olmak istemiyorum dersen sorun yok' yazmışım hangi kısmı anlamadında zorunluktan bahsediyorsun?
- +1 yıl
Çocuk doğmamalı. İdrakta tıkanıklığı olan sizsiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@düşünmektükenmektir Ablacım zorunda değil diye zorunluluk konusunu siz açtınız. Ben soran kişinin sorusuna göre çocuk seviyorsa çocuk sahibi ol sevmiyorsa sorun yok yazdım. Kötü bir gün geçiyor ve beni tartışmaya mı çekmek istiyorsun?
- +1 yıl
Çocuk istiyorsanız kesinlikle çoktan evli çocuklu olmaliydiniz yazdinız. Uzatmayiniz. Gayet iyiyim. Kadınlara ahkam kesen erkek tipine karşılık verdim.
Cevap sahibi+1 yıl@düşünmektükenmektir Haksız mıyım? Çocuk seven çocuk sahibi olmalı. Cocuk sevmiyorsa sorun yok kısmını neden dikkate almadınız? İnsanları yargilarken yazdıklarının belli bir kısmına göre yargilamanizda çok adil bir davranışmış =))
Cevap sahibi+1 yılSon olarak uzatan sensin.
- +1 yıl
Gelsene.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir bu yaşta çoktan evli ve çocuklu mu olmalıydım sorusunu sormuşsun o da sana gayet bilimsel bir cevap vermiş.. idrak yolları enfeksiyonu var gerçekten de.. çocuk değil sen doğmamalıydın... çocuk doğurmak isteyen doğurur bunu neden kötü bir şey gibi yansıtıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılben aşkı meşki bile bıraktım..
işe odaklandım senelerce, sonra ülke değiştirdim oraya adapte olmaya çalıştım.
tam hayatıma istediğim gibi CİDDİ biri girdi dedim, ciddi sağlık sorunlarım çıktı bu sefer ben postaladım.. öncekiler hiç ciddi değildi yaşları almış başlarını gitmiş ama beyinleri çocuk. bendede benden küçükler şu an hamile bile ya da çocukları var. biraz koymuyor değil. ama o benden küçüklerin bir çoğuda çocuklara rağmen boşandı ya da boşanma aşamasında. bu da nerdeyse bir teselli çünkü gençken görmediklerimizi belkide şimdi görüyoruzdur.00 Yorumla36 yasındayım ve evlilik bence bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük. Denedim ve gördüm. Bekar olarak ölmeyi tercih ederim. Dışardan çok mutlu görünen bir çok evliliğin de bok gibi olduğunu boşanınca öğrendim. Bir çoğu beni arayıp nasıl bir yol izlediğimi ve maaliyetini sordu. 😂😂
25 Yorumla- +1 yıl
Kardeş boşanma travması yaşamadınmı hiç bu süreç içinde?
- +1 yıl
@YörükTürkmen06 Evliliğin tamamı travma gibi geçtiği için boşanma için ayrıca bir travma klasörü açmadım :D
- +1 yıl
7 yıl yaşadım berbat geçti her gün bugün biter ile devam ettim ve bitti. Ama bu tamamen kişilerle alakalı dengine düşen hersey güzel olur. Fikrin mutlaka değişecektir. Evlilik bence güzel bisey
- +1 yıl
@Minetrkylmaz evli misin şu an
- +1 yıl
@Minetrkylmaz 7 yıl boyunca travmanızmı sürdü? Nasıl geçiyordu travmanız mesela neler oluyordu
+1 yılAnnelerimizin zamanında sorsaydin bu soruyu evet geç kalmışsın derdim. Artık devir de değişti yaş süresinin gençlik dönemide değişti. Şimdi kadınlar okuyup kariyer yapıyor artık o yüzden evlilik yaşı anca 30larda başlıyor. Ve 30'lu yaşlar eskinin 20'li yaşları çünkü insan ömrü uzadı, gençlik süresi artti. Sağlık sektöründeki gelişmeler, iş kolayligi teknolojinin sağladığı kolaylık yaşam konforu.. vs tüm bunlar bizim daha dinç ve genç kalmamıza olanak sunuyor artık
10 YorumlaHayır tabiki oyle birsey yok 30 yaş çok geç değil daha çocuk sahibi olmak içinde iyi bi es içinde zamanın var ben 21 yaşında anne oldum şu an çocuğum 6 yaşında ama eşimden ayrıldım zaman bize ne getirir götürür bilemeyiz acabalarla keşkelerle yaşamakta olmaz o yüzden böyle olması senin için daha doğru belki daha mükemmel bi zamanda daha güzel şeyler seni bekliyordur
10 Yorumla
+1 yılHayir tabiki ama cocuk istiyorsan eger elini cabuk tutmalisin bu yastan sonra her gecen yil gebe kalma sansin azaliyor ve 35 ten sonra da yavas yavas cocugunda sagliksiz olma riski git gide artiyor maalesef ki.
Yumurta dondurma işlemi varmiş eğer bilmiyorsan ve ihtiyacin olursa aklinda bulunsun.
Yumurta dondurma nedir:
Yumurta dondurma işlemi, kadınların doğurganlık potansiyellerini korumak için kullanılan bir yöntemdir. Bu işlemde, kadının yumurtalıklarından yumurtalar alınır, dondurulur ve daha sonra ihtiyaç duyulduğunda çözülerek kullanılabilir. Bu, kanser tedavisi gibi yumurtalıklara zarar verebilecek tıbbi prosedürler veya sosyal nedenlerle hamileliği ertelemek isteyen kadınlar için bir seçenek olabilir.
Kaç sene durur:
Dondurulmuş kadın yumurtaları, uygun koşullarda saklandığında genellikle 10 yıl veya daha fazla süre boyunca kullanılabilirler. Kaynak: chatgbt01 Yorumla- +1 yıl
@sevgiligunlugumks ne garipmiş o şey
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik şart değil ki ayrı evlerde bulunmak aşkın süresini arttırır. Ayrıca her buluşmaya giderken heyecanla hazırlanmak dakika saymak bunları evlenince kaybedersin. Evlilik ciddi bir sorumluluk. Hemen evlenip boşanmaktansa gerçekten kendini hazır hissettiğinde evlenmelisin bunun da yaşı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik ve çocuk nasip olayı.
evlenmek için evlenme , ayrıca flört etmek çok eğlenceli
doğru insanı bulunca zaten evlenirsin.
her insan kendi zamanını yaşıyor.
geç kaldın diyenlere de aldırış etme.
evlilik yaşı zaten günümüzde 28-35 arası40 Yorumla
+1 yılÖnemli olan iyi ve karakterli bir insan bulmak ve yaşamak maddiyat bir yere kadar mutlu ediyor ınsanı her yaşta evlenebilir insan çocuk sahibi olmak veya olmamanın bir önemi yok ruha değecek insanı bulmak lazım doğan cüceloğlunun dediği gibi hayatta en mutlu insan kim deşeler eş seçimini doğru yapan insanlar der hayatta buna önem vermek bence çok önemli ve her zaman genç kalır insan önemli olanda budur
00 Yorumla
+1 yılAbla Hayat senin istediğini kullanabilirsin ya Her şeyin bir hadisi var yani o raddeye çıktığın zaman iş bitti yani hani iyisin kötüsün demiyorum ama her şeyin bir haddi var yani kesinlikle otuzunda bu duruştur demedim ha yani düşün 100 sene yaşadın Düşün daha 20 sene var demek ki aşk meşklisin mi diye düşünüyorsun bilmiyorum ama kadın için hayat biraz daha zor ya
00 Yorumla
+1 yılAşk yaşıyorsan ne güzel işte.
Aşkı yaşamadan ölen bir sürü imsan var. Ya da aşk olmadan yaşayan, yaşadığını insan var etrafta.
Çoluk çocuk sahibi birçok kadın da emin ol sana özeniyor.
Bence hayatının tadını çıkar :)40 Yorumlahayat 30' da yeni başlıyor hemen karalara bağlamayın.
50 Yorumla
+1 yılYakında 30uma gireceğim evli ve çocukluyum evlenmek için erken değildi doğru insanı bulduğum için ama çocuk için erkenmiş ya hayatım bitmiş gibi hissediyorum şu an böyle olacağını bilsem beklerdim daha
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şimdi diyelim ki 5, 6 yıl daha evlenmezsen çocuk oldu olmadı sorun? Yeni Dünya düzeni 1.000.000 yıllık insanlık tarihine pek uymuyor hâl böyle olunca sorunlar doğuyor. Aşk yaşıyorsan evlen o adam ile. Ne bekliyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılKaradenizli misin?
Aşkın yaşı mı olur.
Yeterki düzgün ve ahlaklı biri ile aşk yaşayın.
Şeref yoksununa denk gelirsen hayattan sogursun.
İleriki yaşlarda da çocuğun olabilir. Allahin muradı değişmez.00 Yorumla İnsan hayatın neler getireceğini bilmez. Onu için o kadar takmana gerek yok kardeşim. Her şey nasip kısmet işi. Zaten bu dönemde evlilikten çok boşanmalar arttı. Hem bir de çocuklu aileler de buna katılıyor.
00 Yorumla30 eskiden geçti yeni devire göre değil. Kimin ne dediğini de umursamamalısın bence önemli olan sen şu an mutlu musun? Evlensen mutlu olur muydun? Dürüst ol kendine
10 Yorumla
+1 yılhicte bile, kimse seni yaniltmasin nasil mutluysan oyle yasa. Herkes cocuk sahibi olmak ve evlenmek zorunda degil. Herkesin olgunlasma yasi farklidir. Bu dogru kisidir demiyorsan kimseyle evlenmek zorunda degilsin sahsen bende otuz yasindayim bende hayati ve insanlari ciddiye almam gerektigi kadar aliyorum kimse senin hayatina karisamaz.
10 YorumlaÇocuk olunca ne oluyor kiii.. Şu kafadan çıkın yaa. Önüne gelen evleniyor çocuk yapıyor ama sağlıksız sorunlu üstelik bir o kadar sorumsuz bireyler artıkça artıyor
10 Yorumla
+1 yılKader kısmet meselesi birazda. ya da zamanında birilerini kıymetini bilmemektende kaynaklanıyor ya da kendini işe güce veriyorsun o yüzden de olabiliyor.
10 Yorumla
u +1 yılEvet soruyu soran ben değilimdir :D Aşk’ın yaşı yoktur. Evli çocuklu olunca aşk rafa kaldırılıyor. O sebepten ötürü diyorum ki, tadını çıkar. Yurtta aşk cihanda aşk :D
10 Yorumla
+1 yıliyi bi aşk yaşıyorsan ona da şükret, ben de o da yok, evlilik de 😂🤣😅
40 Yorumla
+1 yılKral, hayat senin nereye kadar nasıl şekilde yaşamak istiyorsan öyle yaşa. Başkaları ne der, neler yapıyor diye düşünerek kendi hayatının güzelliklerini kaçırma.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik müessesesinin ağırlığını kaldırabilecek bir kafa yapısına sahipsen geç kalma evlen özgürlük budalası bir tip isen de hiç bulaşma evliliğe bak keyfine...
00 YorumlaBelli bir yaşta potansiyel hedeftir kadın. Evlilik olmadan rahatça ilişki yaşayanileceğin. Sen ise bunu özellik addediyorsun, biraz albenin olabilir ama bu kolay biri olmadığın gerçeğini değiştirmez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Belli seviyede olmanıza hayatı belli sablonda yaşamınıza gerek yok. Evlilik apayrı bir durum. Ne zaman hazır hissederseniz o zaman evlenirsijiz. Neyden keyif alıyorsanız onu yaşamalısınız
00 Yorumla
+1 yılİstersen 80 yaşında ol. Evli ve çocuklu olmak zorunda değilsin. Ben de 1 yıl sonra 30 olacağım ama evlenmek yerine araştırma yapıp, bir şeyler öğrenip kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kendini geliştirirsin hangi alanda
- +1 yıl
Araştırarak, bilgi alışverişinde bulunarak, kitaplar okuyarak..
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşında evli olup çocuk sahibi olmak bazıları için doğru olabilir, ancak bu herkes için geçerli değildir. Aşkı yaşamak ve keşfetmek her yaşta güzeldir ve bu konuda bir yaş sınırı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBen de bezdim. Değişir be kuzum yaşa aşkını doya doya.. bizde aşk da yok be
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl30 oldum hala akademik kariyer peşindeyim evlilik önemsiz salla hdkfkkwlw evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar ıskdksk
11 Yorumla- +1 yıl
O kariyerin neresindensiniz
Karisiniza doğru bir insan çıkmamış olabilir evlilik başlı basina sorumluluk. Kendinizi sartlandirmayin.
10 YorumlaDoğru insan bulmak önemlidir. Kendinizi belli kalıplara sokmayın. Yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan her zaman iyidir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılVala helal ben bu yaşta biraktm o yaşta bu enerji ben şok insan demek bir gözü toprağa doğru bakarken de aşk olabilirmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta enerjinmi düşük
+1 yıl
Aaa benim kafanın kız versiyonu seviye güzel bozma devam ke kafalrımız uyuşuyor dedikodu yapalım mı biraz jsjsjs10 Yorumlaf*ck body devam hayat boş; evlensen evde çamaşır bulaşık yemek yapacaksın birde çocuk olursa dadılık;
10 Yorumla
+1 yılEvet maalesef gel evlenmek bende boş beleş aşk meşk hayatı yaşamaktan bıktım baba olmayı istiyorum 🤩
00 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra evlenme şansınız çok daha zor. Özellikle bu devirde artık herkes herşeyin farkındayken.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındaki şeymaya not umarım kariyer hedeflerini gerçekleştirmişsindir ve aşık olduğun adamla evlisindir 🩷
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlla evlenip çoluk çocuğa karışacaksın diye bir zorunluluk yok. Hayatından memnunsan bak önüne gitsin
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için geç kalmış sayilmazsiniz ama egerki çocuk istiyorsanız yaşınız daha da ilerlemeden evlenmeniz lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben halen bekarım ama yaşıtlarım evli olmasına ragmen bende bazen bekarlık iyi diyorum ama nereye kadar bilemem
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evlen de gör ebenin malum yerlerini. Amaç çocuk yapmaksa uygun birisiyle anlaşıp , aileleri kaynastirmadan torensiz evlen.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta aşk meşk yaşıyorsan yine iyi, ben hala GTAdaki helikopterli görevi geçmeye çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılkadın için evet çünkü çocuğunun engelli olma olasılığı çok artıyor 30dan sonraki her yılda erkek için 35 sonrası kötü
00 YorumlaSurekli kove isleri de iyj degil birinde dur demeli yani. 30 dan sonra da evlilik cok zorlar ya
00 YorumlaOlabilir bu bir sorun değil ki zamanı gelince sende evleneceksin çoluk çocuğa karışacaksın zamanı beklemek ve sabretmek gerekir
00 Yorumla
+1 yıl34 yaşındayım evlenmedim bende ne olmuş yani. Aşk meşk yaşamayalım mı? Kendinizi niye kalıplaştırıyorsunuz ki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Her gün yeni bir hayata baslamaktirr. sal gitsin boş verr ben öyle yapiyom kafama ne takiyorsam onu yasiyomm
00 YorumlaGünümüzde evlilik yaşı baya ilerledi. Eskiden çoktan evli çocuklu olmak normalken bu devirde 30 yaşında bekar olmak normal
00 YorumlaSiz nasıl istiyorsanız size nasıl rahatsa öyle olun. Bu devirde kariyer gelişim herşeyin önünde geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen harama bulaşmamak için evlenmek istiyorum senelerimi verdim aldatıldım mutlu bir evlilik düşünemiyorum benimle aynı özelliklere sahip biri olmalı onuda imkansız buluyorum o yüzden harama bulaşmamak için evlenmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılŞunun cevabını verin neden bu kadjnlar evlilik delisi
02 Yorumla
Soran+1 yılHee evet konu o
- +1 yıl
Konu o evet 😂
+1 yılEvlilik diye diye öleceksiniz 😂. Bunun yaşı yok aga doğru insanı bulunca evlenirsin bu kadar net
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik evlilik demediğim için 30 yaşında bekarım akıllım 😅
- +1 yıl
Ee nesi kötü? Evlenip boşanmış olmak daha mı iyi? Baksana ortalık boşanan çiftlerden geçilmiyor. Bir kere evlen doğru kişiyle evlen. Toplum baskısı ile yanlış karar vermenin manası yok :)
Soran+1 yılKötü değil zaten. Acaba yanlış mı yapıyorum dedim.
Yani haklısın beceremiyorlar evliliği de.- +1 yıl
Yanlış diye bir şey yok. Sen ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle olmalı. Etrafına veya ailene göre şekil alamazsın. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil öyle riske aceleye gelmez
Evlendikten sonra aşkın ve meşkin daha kıymetli olduğunu anlamandansa yaşaman daha iyi. boş ver.
10 Yorumla27 yaşındayım ben evlenmeyi düşünmüyorum, kendi kararımız
10 Yorumla
+1 yılaşkın yaşı olmaz bende kariyer planlarım için çalışıyorum mesela hayatın kime ne getireceği belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan mutlu olman. Toplumsal kalıplar mutlu ediyorsa ona uy o zaman.
10 Yorumla
+1 yılBnece geç degil. Nasıl mutlu isen o şekil yaşamalı insan.
10 Yorumla- Devamını Gör (234)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat