Aile & Toplum 2 ay 3 ay sonra 2024'e gireceğiz. Bu yıl hayatına giren mükemmel insan kimdi? UykuHuzurr0o Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 3 ay sonra 2024'e gireceğiz. Bu yıl hayatına giren mükemmel insan kimdi? Cevapla 41 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Hepsi de ayrı b*k düşününce bu yılı bana bir şey katacak bir tane insan tanımadım saolsun evren bize hasarlı ürün yolluyor hep :))) 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir hocam🤔 kendisiyle tanışma şansı buldum en güzeli oydu herhalde 1 0 Yorumla
m MrKuzey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Kendim ve çok güzel ilişkimiz var üzmüyor en azından beni 1 0 Yorumla
Lindorinand Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay 9 yıl 16 ay sonra 2033 yılının Şubat ayına giriyoruz... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay @Amoun bu senenin de hayatımın da bana en mükemmel hediyesi. Tanıdığım en özel, en güzel insan 🥰😘 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Hiçkimse. Ocak 2023'e umutlarla sevinçlerle geçtik ve 1 ay sonra felaket yaşandı. Az kalsın ölüyorduk, hayata karşı umutlarım azaldı 1 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 100% 2 ay Bildiğim ve tanıdığım tek mükemmel insan peygamberimiz sav. Hiçbir insan mükemmel olamaz -onun dışında- biz de dahil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Bu yılı hiç sevmedimBombok geçtiLanet olası 2023 Umutlar 2024 e kaldı. 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Bu yıl mük insanlar diye düşünüp hayatımda tuttuğum insanları çıkardım aksine 😅 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ekrem İmamoğlu :D 1 1 Yorumla UykuHuzurr0o 2 ay 😂 😂 Yorumla
s CoffeeAndCoffeeFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bendim. 2 0 Yorumla
Ayyperii19 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% 2 ay İnsan değil ama kedim 😻insan sevmiyorum çünkü 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Çıkan mükemmeller vardı giren değil :D 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. İş yerinden bir abim. 1 0 Yorumla
s _Süveyda Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu yıl yeni. birini tanımadım 1 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Bu yıl hayatım bana girdi resmen 1 0 Yorumla
Abdullahh21 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 2 ay Ona hayatımızı * desek olmuyormu 1 2 Yorumla UykuHuzurr0o 2 ay Çok ayıp ajdkdkd Yorumla Abdullahh21 2 ay Gerçekler değilmi ama jdkdkdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hepsi de ayrı b*k düşününce bu yılı bana bir şey katacak bir tane insan tanımadım saolsun evren bize hasarlı ürün yolluyor hep :)))
Bir hocam🤔 kendisiyle tanışma şansı buldum en güzeli oydu herhalde
Kendim ve çok güzel ilişkimiz var üzmüyor en azından beni
9 yıl 16 ay sonra 2033 yılının Şubat ayına giriyoruz...
@Amoun bu senenin de hayatımın da bana en mükemmel hediyesi. Tanıdığım en özel, en güzel insan 🥰😘
Hiçkimse. Ocak 2023'e umutlarla sevinçlerle geçtik ve 1 ay sonra felaket yaşandı. Az kalsın ölüyorduk, hayata karşı umutlarım azaldı
Bildiğim ve tanıdığım tek mükemmel insan peygamberimiz sav. Hiçbir insan mükemmel olamaz -onun dışında- biz de dahil.
Bu yılı hiç sevmedim
Bombok geçti
Lanet olası 2023
Umutlar 2024 e kaldı.
Bu yıl hayatıma 2 kişi girdi ve ikiside hayal kırıklığı oldu
Bu yıl mük insanlar diye düşünüp hayatımda tuttuğum insanları çıkardım aksine 😅
Ekrem İmamoğlu :D
😂 😂
Bendim.
İnsan değil ama kedim 😻insan sevmiyorum çünkü
Çıkan mükemmeller vardı giren değil :D
İş yerinden bir abim.