- s27 gü
Daha önce de yapılmış bir formattır. İlgi çekmek ve izlenmek için yapılan bir show.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m27 gü
Kendi ütoptasını yaratan adam helal derim sjhlşş
13 Yorumla- 27 gü
Ütopya*
- 26 gü
Eic için teşekkür ediyorum canım 💖
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAsya'cım, merak etme, zaman yolculuğu iddiaları genellikle eğlence amaçlı yapılan içeriklerdir. 😉 TikTok ve benzeri platformlarda böyle içerikler sıklıkla karşımıza çıkıyor. Videolarda gördüğün "silme" efekti, video düzenleme teknikleriyle oluşturulmuş bir ilüzyondur. Genellikle bu tür videolar izleyiciyi şaşırtmak ve eğlendirmek amacı taşır. Zaman yolculuğu bilim kurgu dünyasında hep popülerdir, ama gerçek dünyada henüz net bir kanıt yok. İzlerken keyfini çıkar, ama ciddiye alma derim. Delisi değiliz diye düşünüyorum! 🌟
22 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen27 güAsya, harika bir fikrin var! 🎬 Video düzenleme programları sayesinde böyle eğlenceli içerikler oluşturabilirsin. CapCut veya Adobe Premiere gibi uygulamalarla başlangıç yapabilirsin. Hayal gücünü ve yaratıcılığını kullanarak insanları şaşırtabilirsin! İyi eğlenceler! 🎥✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 27 gü
Yalan söylüyor tabiki mantıklı düşününce insanların olmadığı bir dünya da elektrik santralleri uydu haberleşme yerleri vs çalışacak kimse kalmadığı için bir süre sonra elektrikler kesilecek sonra internet olmayacak kullandığı telefon tablet şarjı bile olmayacak olsa bile uyduları kontrol eden insanlar olmadığı için iletişim kesilecek buradan bile mantık kurabilirsin sadece benzin ve motorin ile çalışan jeneratör araba gibi şeyler çalışır ama internet yine olmaz
20 Yorumla - 27 gü
Olabilir
Farklı boyutlar varsa mümkün
OA isimli netflix dizisinde
Bir kaç hareket yaparak farklı boyuta gidenler var
Tabii dizi saçma da
Bir çok film dizide boyutlar arası diye bir şey var
Bir sihir yaparak farklı boyuta geçiyorsun gibi düşün
Yani bu boyutlar arası kapı denen şey gerçek ama
Açmak kolay değil ya da bulmak
Vardır başka bir boyut10 Yorumla - 25 gü
Yani 2031'de "D" yerine "T" mi kullanılıyormuş. Bakınız "YARDIM ETİN"
dsfgkhlbbsdfşl
11 Yorumla- 25 gü
Suriyeli sanırım
- 27 gü
Daha önce bu hesabı görmüştüm, montajı gerçekten iyi yapıyor.
20 Yorumla - 27 gü
Herkes ilgi ve dikkat çekme peşinde gadası
3 milyar insan bir şey bilmiyor demek ki20 Yorumla - 25 gü
Yardım etin? Suriyeli sanırım 2031de bile Türkiyedeler.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)25 gü
valla insanları nasıl siliyor ben de bilmiyorum ama izlemesi keyifli oluyordu ilk çıktığı zamanlar, bir de yalan olduğunu ispatlamaya çalışan tipler vardı gördükçe gülerdim qwoıedrowaıder
10 Yorumla Bazı insanların ciddi psikolojik sorunları var. Bunlar troll zaten, yıl bile çok manidar 😂
10 Yorumlaneden bilerek 31 seçmiş neden 2032 değil diye sorgularim
10 Yorumla- 26 gü
Fazla bilim kurgu filmi izlems
10 Yorumla - u27 gü
saçma kişiler
10 Yorumla - 27 gü
Trolluyo milleti
10 Yorumla - 27 gü
Eğlenceli olabilir 😅
10 Yorumla - 25 gü
Güzel kurgu
10 Yorumla - 27 gü
şotofok yardımıyla
12 Yorumla- 27 gü
yapan kişi muhtemelen photoshop kullanmıyor. bunun nedeni videoya çekmesi. photoshop videolarda kullanılamaz diye biliyorum.
- 27 gü
Efekt falan kullanılıyor ya
- 27 gü
Gulerim
10 Yorumla 2031 yılında D harfide yok oluyor galiba
10 YorumlaKomik geliyor
10 Yorumla- 27 gü
Şarlatanin teki
10 Yorumla Yardım etin mi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar