Aile & Toplum @Barış_LonelyForever ve bendeniz, ileride hangi arabayı alacağınızı tahmin edelim mi? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor @Barış_LonelyForever ve bendeniz ileri de hangi arabayı alacağınızı tahmin etmeye çalışacağız😅Geceniz bolluk dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/CaBDlYuImQk?si=772F8O1sgoML6iLn 🤪😅 Güncellemeler+1 yıl @Bgyontar 🙏🏻 @Barış_LonelyForever ve bendeniz, ileride hangi arabayı alacağınızı tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Gelsin tahminler :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Bugatti chiron
_Shiva_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Harcamaktan birikim yapamıyorum ah ah kanayan yaram araba 😃 2 11 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Nissan skyline olsun :D Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes g class Yorumla _Shiva_ +1 yıl Üşenmeyip modellerine baktım meraktan ne çirkin ve sevimsiz modellermiş be 😒 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @_shiva_ Nissan skyline mi çirkin :( paul walker üzgün Yorumla _Shiva_ +1 yıl @Barış_LonelyForever kusura bakma ama yani evet kız arabası denilen bir tabir vardır mini copper de canımı ye 😃 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes g classı geri alıyorum, murat 131 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @_shiva_ ne güzel nisssan demişim :D tamam Mini cooper olsun kırmızı renk Yorumla _Shiva_ +1 yıl Diğer arkadaşımız durumdan memnun değil yecüc mecüclüğü tuttu Yorumla _Shiva_ +1 yıl @Barış_LonelyForever teşekkür ederim 😌 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Hahaha 😜 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @_Shiva_ Rica ederim ☺️ Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur edin bakalım. Ama bu ekonomide akülü araba alacağımı düşünüyorum (rüyamda alırım) 2 2 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Mazda CX-5 :) Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Yarının ne olacağını bilemeyiz😃😉Lamborghini urus Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim ki neymiş renginide söyleyin fşlsdlfskd 2 4 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Mercedes-Benz C-Class sdfsdf Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Bmw 3 series Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahhahahah teşekkür ederim Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😃Rica ederim Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Benim platonik aşk yaşadığım araba var bakalım bilecek misin 😃 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes cls 350 4matic Yorumla efulimmm88 +1 yıl Audi deseydin keşke birde TT tam olurdu 😃 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😅 tüh Yorumla efulimmm88 +1 yıl Başka tahmine artık 😃 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😃tabi ki Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bilmiyorum babamla müteahitlik yapıyorum bir tane range rover alırım 3 sene içinde herhalde 1 3 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Hyundai Tucson Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Hyundai ne kanka ya büyük işler yapıyoruz şu an skoda kodiaq var 2023 model hyundai arabaları güzel değil zaten Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Volvo xc90 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Geldimmm 😍 ama birazcık geç kalmışım 🥺 2 7 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Yoo tam zamanın da geldin😅Ferrari sf90 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Pek bana göre mi bilemedim ama güzelmiş 🤩 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Aa neden sana göre olmasın, hayırlı olsun😅 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Sen tam zamanında gelirsin hep :D 🌺 Tesla Model S Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl @yecuc_mecuc_7991 Teşekkürler efem 😎 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl @Barış_LonelyForever Tam zamanında gelirim heralde.. öyleymiş 😅💐 Teşekkürler bu daha benlik duruyor 😃 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsiniz. 2 3 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Audi A4 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ford mustang Yorumla Saddov +1 yıl Ford kabul edilebilir de A4 ne ya. Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Araba tahmini de ilginç, tahminler lütfen 😎 2 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Volvo xc90 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Ford Mustang sevdiğim bir araçtır 🍀 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur Güzel etkinlikmiş 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Nissan juke Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haydi tahmin edin 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes s class Yorumla _RebelWolf_ +1 yıl Severim teşekkür ederim Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur tahmin edin. 2 7 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Mazda Yorumla Wineandorange +1 yıl @Barış_LonelyForever maalesef yanlış cevap. Range Rover ya da Land Rover istiyorum. Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Range rover evoque Yorumla Wineandorange +1 yıl @yecuc_mecuc_7991 👍 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 🙏🏻 Yorumla Wineandorange +1 yıl Ikinize de Teşekkürler 🌸 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Olur bakalım 2 4 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl audi q7 :D Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes eqe Yorumla Mario45 +1 yıl Q7 adından dolayı bir cezbetmedi değil ama Eqe de çok güzel :Dİkinize de teşekkürler 👑 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Rica ederim✌🏻 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Edin bakalım 2 4 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Jetta Yorumla haşinama +1 yıl Volkswagen kullanmayali baya olmuştu yeniden olabilir araba arayışı dayım zaten şu sıralar Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Opel grandland Yorumla haşinama +1 yıl Opel mi Allah korusun bir daha asla Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Hadi bakalım 2 20 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes c coupe Yorumla visal01 +1 yıl bunada şükür hiç yoktan iyi aldım kabul ettim Allahım konuyu biliyorsun amin 🤲😐😂😂😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl İnşallah 🙏🏻 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Toyota supra Yorumla visal01 +1 yıl Amin siyah olsun🤲😐😂 Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever sarı olan bebeğim gibi 😐😂😂inşallah Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Amin 🙏🏻 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @visal01 😂😂✨ Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever barış bunu alsak kaç para yapar laa 🤔😐😂😂 Yorumla visal01 +1 yıl çok amin size ne çıktı 🤔😒 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @visal01 Çok yapar kısaca 😂😂 biz banka soymaya gidelim en iyisi sdfsd Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever gece hazırlan yardım et banka soyalım az bu bebeği alacaz söz yarı yarıya böleriz 😐😂😂😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @visal01 tamam akşama hazırım hepsi senin olsun bana macera yeter 😂😂✨ Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever desene iki defa soyguna gidexez olsun deyer kabul kapüşonlu benim haa köşede bekle beni 😒😂😂😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Bekliyorum koş gel 😂😂😂 Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever nefesim kesildi koş koş geliyorum 😂😂😂https://media. tenor. com/wUCeFxMdlF0AAAAM/baby-run. gif Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever gelirken bişey ler getirdim malum eyer yakalanırsak hapishanede yeriz 😐😂😂😒 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @visal01 Nasıl da arkadaşını düşünüyor Teşekkür ederim ama bunun yerine yakalanmamayı düşünürsek daha iyi 😂😂 :/ Yorumla visal01 +1 yıl @Barış_LonelyForever hee doğru onuda sen düşün knk 😒😂😂😐 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Edin bakalım 2 6 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Lykan hypersport Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl İnfiniti fx Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Bu markaları ilk kez duydum sjs Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl zengin araçları normal sdfk bende filmden biliyorum Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl @Barış_LonelyForever benim izlediğim filmlerde bile yoktu. Filmlerim bile fakir be shsj Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl age be sdfsd Yorumla
NoFrostBuzDolap Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu ekonomide alamam 2 4 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Volvo S60 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Audi a4 Yorumla NoFrostBuzDolap +1 yıl Hayaller paris mk Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Hiç belli olmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Edin 2 2 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Tesla Model 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ford Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Edin bakalım 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Porsche 911 turbo s Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Muazzam makine 🥹 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl A öyle tabi👍🏻 Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl fikir olur belki 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Volvo cx60 Yorumla tırttırtıl +1 yıl evet kesinlikle yeşili Yorumla
Alipcikicam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Et bakalım 2 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mercedes e class Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Dodge Charger Yorumla Alipcikicam +1 yıl Eyw kral Yorumla
мυsιкι_яυн Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Var zaten 2 3 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Toyota RAV4 Yorumla мυsιкι_яυн +1 yıl Hayır mazda var Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Mazda miata Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gelsin tahminler :D
Bugatti chiron
Harcamaktan birikim yapamıyorum ah ah kanayan yaram araba 😃
Nissan skyline olsun :D
Mercedes g class
Üşenmeyip modellerine baktım meraktan ne çirkin ve sevimsiz modellermiş be 😒
@_shiva_ Nissan skyline mi çirkin :( paul walker üzgün
@Barış_LonelyForever kusura bakma ama yani evet kız arabası denilen bir tabir vardır mini copper de canımı ye 😃
Mercedes g classı geri alıyorum, murat 131
@_shiva_ ne güzel nisssan demişim :D tamam Mini cooper olsun kırmızı renk
Diğer arkadaşımız durumdan memnun değil yecüc mecüclüğü tuttu
@Barış_LonelyForever teşekkür ederim 😌
Hahaha 😜
@_Shiva_ Rica ederim ☺️
Olur edin bakalım. Ama bu ekonomide akülü araba alacağımı düşünüyorum (rüyamda alırım)
Mazda CX-5 :)
Yarının ne olacağını bilemeyiz😃😉
Lamborghini urus
benim ki neymiş renginide söyleyin fşlsdlfskd
Mercedes-Benz C-Class sdfsdf
Bmw 3 series
ahahhahahah teşekkür ederim
😃Rica ederim
Benim platonik aşk yaşadığım araba var bakalım bilecek misin 😃
Mercedes cls 350 4matic
Audi deseydin keşke birde TT tam olurdu 😃
😅 tüh
Başka tahmine artık 😃
😃tabi ki
Bilmiyorum babamla müteahitlik yapıyorum bir tane range rover alırım 3 sene içinde herhalde
Hyundai Tucson
Hyundai ne kanka ya büyük işler yapıyoruz şu an skoda kodiaq var 2023 model hyundai arabaları güzel değil zaten
Volvo xc90
Geldimmm 😍 ama birazcık geç kalmışım 🥺
Yoo tam zamanın da geldin😅
Ferrari sf90
Pek bana göre mi bilemedim ama güzelmiş 🤩
Aa neden sana göre olmasın, hayırlı olsun😅
Sen tam zamanında gelirsin hep :D 🌺
Tesla Model S
@yecuc_mecuc_7991 Teşekkürler efem 😎
@Barış_LonelyForever Tam zamanında gelirim heralde.. öyleymiş 😅💐 Teşekkürler bu daha benlik duruyor 😃
Rica ederim
Tahmin edebilirsiniz.
Audi A4
Ford mustang
Ford kabul edilebilir de A4 ne ya.
Araba tahmini de ilginç, tahminler lütfen 😎
Volvo xc90
Ford Mustang sevdiğim bir araçtır 🍀
Olur
Güzel etkinlikmiş
Nissan juke
Haydi tahmin edin
Mercedes s class
Severim teşekkür ederim
Rica ederim
Olur tahmin edin.
Mazda
@Barış_LonelyForever maalesef yanlış cevap. Range Rover ya da Land Rover istiyorum.
Range rover evoque
@yecuc_mecuc_7991 👍
🙏🏻
Ikinize de Teşekkürler 🌸
Rica ederim
Olur bakalım
audi q7 :D
Mercedes eqe
Q7 adından dolayı bir cezbetmedi değil ama Eqe de çok güzel :D
İkinize de teşekkürler 👑
Rica ederim✌🏻
Edin bakalım
Jetta
Volkswagen kullanmayali baya olmuştu yeniden olabilir araba arayışı dayım zaten şu sıralar
Opel grandland
Opel mi Allah korusun bir daha asla
Hadi bakalım
Mercedes c coupe
bunada şükür hiç yoktan iyi aldım kabul ettim Allahım konuyu biliyorsun amin 🤲😐😂😂😂
İnşallah 🙏🏻
Toyota supra
Amin siyah olsun🤲😐😂
@Barış_LonelyForever sarı olan bebeğim gibi 😐😂😂inşallah
Amin 🙏🏻
@visal01 😂😂✨
@Barış_LonelyForever barış bunu alsak kaç para yapar laa 🤔😐😂😂
çok amin size ne çıktı 🤔😒
@visal01 Çok yapar kısaca 😂😂 biz banka soymaya gidelim en iyisi sdfsd
@Barış_LonelyForever gece hazırlan yardım et banka soyalım az bu bebeği alacaz söz yarı yarıya böleriz 😐😂😂😂
@visal01 tamam akşama hazırım hepsi senin olsun bana macera yeter 😂😂✨
@Barış_LonelyForever desene iki defa soyguna gidexez olsun deyer kabul kapüşonlu benim haa köşede bekle beni 😒😂😂😂
Bekliyorum koş gel 😂😂😂
@Barış_LonelyForever nefesim kesildi koş koş geliyorum 😂😂😂https://media. tenor. com/wUCeFxMdlF0AAAAM/baby-run. gif
@Barış_LonelyForever
@Barış_LonelyForever gelirken bişey ler getirdim malum eyer yakalanırsak hapishanede yeriz 😐😂😂😒
@visal01 Nasıl da arkadaşını düşünüyor Teşekkür ederim ama bunun yerine yakalanmamayı düşünürsek daha iyi 😂😂 :/
@Barış_LonelyForever hee doğru onuda sen düşün knk 😒😂😂😐
Edin bakalım
Lykan hypersport
İnfiniti fx
Bu markaları ilk kez duydum sjs
zengin araçları normal sdfk bende filmden biliyorum
@Barış_LonelyForever benim izlediğim filmlerde bile yoktu. Filmlerim bile fakir be shsj
age be sdfsd
Bu ekonomide alamam
Volvo S60
Audi a4
Hayaller paris mk
Hiç belli olmaz
Edin
Tesla Model 3
Ford
Edin bakalım
Porsche 911 turbo s
Muazzam makine 🥹