Arabalar Karşı cinsten umduğunuz otomobil? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba sevgili KScanlar!Bildiğiniz üzere bu dönemde arabası olmayana bakmıyor kimse.Sizler eğer bir ilişki kuracak olsaydınız karşı cinste hangi aracın olmasını umardınız?Ben kadınımın bir Chevrolet Corvette C1'i olsun isterdim! Karşı cinsten umduğunuz otomobil? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. En düşük modelli olarak Fiat Uno, en yüksek modelli olarak Mercedes GLA. Bu ikisinin arasındaki araçlar karışık. Ford Fiesta'dan Mini Cooper'a kadar tutun her türlüsünden olur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bugatti 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsten araba gibi bir beklentim olmadı.Keşke maddi, neyi var neyi yok, eğitim durumu ne vs bu kriterleri artık es geçseniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl "Umdugunuz" kelimesini anlamadin sanirim. Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bmw si olan bir kadina hayir demem 😉 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar