Aile & Toplum 2 ay Mahallenizi seviyor musunuz? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim güzel mahallem🥰 yağmurda daha bir güzel oluyor sanki🤩 Mahallenizi seviyor musunuz? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 66,8b cevap paylaştı. Çok güzel bir mahalleymiş gerçekten de. ben pek sevmiyorum sıkıcı bir yer benim ki 1 1 Yorumla FloraBacchus 2 ay Harika bir mahelledir cidden.
s _Süveyda Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Severim 13 yaşımdan beridir aynı yerdeyim mahallede tanımadığım insan kalmadı 😀😀 1 1 Yorumla FloraBacchus 2 ay Maşallah 🙄🙄🙄😄 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. bıraz dar sokagımız var ama guzel yıne deşurada ilerde yuruyen süveyda mı? ((: 2 3 Yorumla _Süveyda 2 ay Evet benim nasıl tanıdın 😂 Yorumla FloraBacchus 2 ay Ahshshs sen çok yaşa, evet süveyda. Yorumla lenii 2 ay senden başka kım olacak @_Süveyda ((: Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 27 , eic 81% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 59% 2 ay Akşamdan akşama arabayı park ederken görüyorum sadece :) Ankara 'nın her Mahallesi güzeldir:) 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 62% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. yagsin evet cunku hakikaten heryer asiri kurak 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Mahalleye çıkamıyorum mi sevsem ne olacak senelerdir evden dışarı çıkmadığım mahalleyi bile unuttum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. gazi mahallesimi burası:) 1 2 Yorumla FloraBacchus 2 ay İfşa etmek yok gkkgh Yorumla TipSizAdam06 2 ay :))))) banane:) Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. ne güzel desenli kaldırım 😀 1 2 Yorumla merakettimmişte 2 ay yok kaldırım değil neydi bu taşların ismi ya 🥺 FloraBacchus 2 ay Bilmiyorum 😄
Gizli Üye (18-24) 2 ay Valla knk yurtdisinda oturdugum icin ortam biraz farkli oluyor o yuzden buraya mahalle mi denir ne denir tam bilemiyorum shdjdkdk 0 0 Yorumla
u EhlivukufFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok güzel bir mahalleymiş gerçekten de. ben pek sevmiyorum sıkıcı bir yer benim ki
Harika bir mahelledir cidden.
Severim 13 yaşımdan beridir aynı yerdeyim mahallede tanımadığım insan kalmadı 😀😀
Maşallah 🙄🙄🙄😄
bıraz dar sokagımız var ama guzel yıne de
şurada ilerde yuruyen süveyda mı? ((:
Evet benim nasıl tanıdın 😂
Ahshshs sen çok yaşa, evet süveyda.
senden başka kım olacak @_Süveyda ((:
Severim
Akşamdan akşama arabayı park ederken görüyorum sadece :) Ankara 'nın her Mahallesi güzeldir:)
yagsin evet
cunku hakikaten heryer asiri kurak
Mahalleye çıkamıyorum mi sevsem ne olacak senelerdir evden dışarı çıkmadığım mahalleyi bile unuttum
gazi mahallesimi burası:)
İfşa etmek yok gkkgh
:))))) banane:)
ne güzel desenli kaldırım 😀
yok kaldırım değil neydi bu taşların ismi ya 🥺
Bilmiyorum 😄
Valla knk yurtdisinda oturdugum icin ortam biraz farkli oluyor o yuzden buraya mahalle mi denir ne denir tam bilemiyorum shdjdkdk
Sevmiyorum
Evet severim
Seviyorum
Evet tabiki
Seviyorum
hangi mahalle
Bağcılar
Ordamıısn
Mistir mis