Aile & Toplum Mahallenizi seviyor musunuz? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim güzel mahallem🥰 yağmurda daha bir güzel oluyor sanki🤩 Mahallenizi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Çok güzel bir mahalleymiş gerçekten de. ben pek sevmiyorum sıkıcı bir yer benim ki 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Harika bir mahelledir cidden.
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Severim 13 yaşımdan beridir aynı yerdeyim mahallede tanımadığım insan kalmadı 😀😀 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Maşallah 🙄🙄🙄😄 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. bıraz dar sokagımız var ama guzel yıne deşurada ilerde yuruyen süveyda mı? ((: 2 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Evet benim nasıl tanıdın 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshshs sen çok yaşa, evet süveyda. Yorumla lenii +1 yıl senden başka kım olacak @_Süveyda ((: Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Akşamdan akşama arabayı park ederken görüyorum sadece :) Ankara 'nın her Mahallesi güzeldir:) 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. yagsin evet cunku hakikaten heryer asiri kurak 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Mahalleye çıkamıyorum mi sevsem ne olacak senelerdir evden dışarı çıkmadığım mahalleyi bile unuttum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. gazi mahallesimi burası:) 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl İfşa etmek yok gkkgh Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :))))) banane:) Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne güzel desenli kaldırım 😀 1 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yok kaldırım değil neydi bu taşların ismi ya 🥺 FloraBacchus +1 yıl Bilmiyorum 😄
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla knk yurtdisinda oturdugum icin ortam biraz farkli oluyor o yuzden buraya mahalle mi denir ne denir tam bilemiyorum shdjdkdk 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok güzel bir mahalleymiş gerçekten de. ben pek sevmiyorum sıkıcı bir yer benim ki
Harika bir mahelledir cidden.
Severim 13 yaşımdan beridir aynı yerdeyim mahallede tanımadığım insan kalmadı 😀😀
Maşallah 🙄🙄🙄😄
bıraz dar sokagımız var ama guzel yıne de
şurada ilerde yuruyen süveyda mı? ((:
Evet benim nasıl tanıdın 😂
Ahshshs sen çok yaşa, evet süveyda.
senden başka kım olacak @_Süveyda ((:
Severim
Akşamdan akşama arabayı park ederken görüyorum sadece :) Ankara 'nın her Mahallesi güzeldir:)
yagsin evet
cunku hakikaten heryer asiri kurak
Mahalleye çıkamıyorum mi sevsem ne olacak senelerdir evden dışarı çıkmadığım mahalleyi bile unuttum
gazi mahallesimi burası:)
İfşa etmek yok gkkgh
:))))) banane:)
ne güzel desenli kaldırım 😀
yok kaldırım değil neydi bu taşların ismi ya 🥺
Bilmiyorum 😄
Valla knk yurtdisinda oturdugum icin ortam biraz farkli oluyor o yuzden buraya mahalle mi denir ne denir tam bilemiyorum shdjdkdk
Sevmiyorum
Evet severim
Seviyorum
Evet tabiki
Seviyorum
hangi mahalle
Bağcılar
Ordamıısn
Mistir mis