Bu normal mi cevaplar mısınız?

%1 bile normal değil çok yazık.
1) babanın hakkı olan evlat sevgisini ona çok görüp ondan büyük yabancı bir adama layık görmen çok yanlış...
2) patron ve çalışan arasında her zaman mesafe olmalıdır..! İş ortamında arkadaşlık ve kan bağı bile bazen işlemezken sizin patron çalışan sevgisi inanılmaz anormal bir durum..! İkinci yanlışta burada!!!
3) sakın bana geri kafalılık ya da medeniyet safsatasıyla gelme..! Tüm bu argümanlarını rahatlıkla çürütebilirim!!! Önce bir ağır başlı olup haddini bilmen lazim!!! Elin ne olduğu belirsiz adamina hak gördüğün sözde babalık sevgisini kendi öz ve öz babana çok görüyorsan sende büyük bir sıkıntı var demektir..!
Böyle bir şey kesinlikle kabul edilemez. O yaşça büyük patronun öncelikle çizgisini koruyup haddini bilmesi lazım..! Patron çalışan arasında ki mesafeyi inanılmaz derecede aşmışsınız ve bu etik değerlere aykırıdır.
Medeniyet vs elitlik kavramı altında her türlü karaktersizliği yapıp sizi eleştirenlere yobaz yaftalasması yapmayın sakın. Babanın yerinde olsam yüzüne bakmazdim, git patronun evinde kal o zaman.
Cidden tüm soruların gibi bomboş bir kızmışsın bunu bugün daha iyi anlamış oldum. Çok yazık.
Yeni tanismistim ama akrabaligimiz vardı hem sevemez miyim
Öz babam küçükken cahilligiyle mi alakalı bilmiyorum iyi değildi aslında sonradan iyi oldu ama sevgi olusmadi içimde anormal degil bu
Hadi kardeşim işine bak ben yeterli şeyleri yazdım zaten. İyi akşamlar.
sevmemenin bir nedeni olmali ama tıpkı kendinde bir insanı sevme nedeni olduğu gibi, yeni tanıştığın kişide bunları rahat söyleyebiliyoken babanı neden sevmediği komşusunda net bir şey söyleyemiyorsun, eğer ki baban çok geçimsiz sevgisini ilgisini esirgemeyen bir adam olsaydı seni anlardım o zaman ama öyle bir aile hayatın olmamış hep sen kaçmışsin babandan, baba sevgiden mahrum kalan bazı kızlar içindeki o boşluğu kendinden büyük erkeklerde arıyorlar... bunu anlayabilirim ama anlattığınız şeyde neden uzak davrandığının cevabı yok
allah uzun omur versin ama birgun babani kaybedersen butun bu gunler icin cok uzulursun
yasadigi durum ise babanla iyi guzel gunlerin kadar onun kizdigi izin vermedigi soylendigi anlarida hatirlayip bircok seyden babani sorumlu tutuyorsun muhtemelen ama diyorum :) baban gibi asla olamaz :)
Babam gibi olamaz zaten biliyorum ama ölse çok canim yanmaz hatta belki hiç çünkü sevgi beslemiyorum
iste bunu simdi inan anlayamazsin :)
yasin dusuncen buna mani zaten :)
fakat bu konusmayi unutma her kotu zor aninda baban hep seninle olucak ve dahasi inan birgun olmazsa buna cook uzuleceksin maalesef umarim beraber coooook vaktiniz olur
Babanı sevmiyorsun gözünde o adamı loser gibi görüyorsun sanırım. Ayrıyeten babandan büyük bir adama birşeyler hissediyorsun buda normal diyemem sonuçta gerontofili olmuş oluyorsun. Ama o adam seni mutlu ediyorsa buda iyi bir şey.
Ya sen ne yaşiyosun cinsel bir şey mi hissediyorum dedim baba olarak görüyorum dedim niye herşeyi cinselliğe cekiyosunuz bir insan bir insana bişey hissedemez mi masum bi sekilde
Cevap
23Cevap
bu babanız tarafından siz sevildim desenizde her kız çocuğunda olan oluşan boşluklar babadan kaynaklanır diye gözlemliyorum bunları vakti ile babanızla yapsaydınız yaşasaydınız emin olun bu durum farklı olurdu
Güzel kardeşim
Sen babana yeterli sevgini göstermemiş o sevgi gösterisini baban yaşında bir adama istem dışı olarak gösteriyorsun o adan istismar eder ancak baban istismar et. ez bence o sevgiyi baban goster
Sen bence o adamı başka türlü sevmişsin. Yani sadece baba olarak değil.
Saçmalama 34 yaş büyük benden
Anormal bir durum. Çoğu kızda babası yaşındaki adamlara karşı hem cinsel hem de sevgi yönünden çekim oluyor. Bir psikolog iyi gelir bence.
Ergenliğin getirdiği bi takım sıkıntılar ve büyüyünce yaşayacağın birtakım pişmanlıkların sebebini yazmışsın detayda
21 yaşındayım?
Bilmem 21 yaşındasın?
22 olucam hatta az kaldı ne ergeni pardon
Estf. Geç olgunlaşıyorsun demek ki
Yaş farkı çok normal değil..
ama anne sevgisi görmediğm için bende kendimden bir kaç yaş büyük isterdim sevgilimi
Baban sandığın kişi acaba baban değilmi niye soğuk olurki insan sana hiç kötülüğü dokunmamış
Yani kötülüğü de oldu aslında ama genelde sevgi vermeye çalışır
O adamı seve bilirsin ama garip olan öz babanı sevmeyip te , o adamı kendine yakın bulman.!
Sizi anlıyorum ama herkes iyi niyetli olmayabilir, temkinli olmanızda fayda var.
Hayırlı evlat seni.
Ne cins insanlarsınız anlamıyorum ya :d
Demekki babanın vermediği ilgiyi verdi sana oyüzden böyle duygular içine girmişsin normal bişey
Baban dışında başkası sarılıyor mu izin veriyor musun sevgilin vs
Sevgilim sarilamaz mi neden izin vermiyim ne saçma soru
Babana izin vermiyorsun garip babanı haketmiyorsun
Çok enteresan acaba kafanda kalıplaşmış bir baba profilimi var?
Yanlış kişide yanlış şeyleri arıyorsun ayça.
Hastasın yavrum, profesyonel destek al
Anormal olan sen değil de durum.
Sen kullanılıyorsun, uzaklaş
Nerden biliyosun
Klasik el iyisi tiplerdensin
O ne demek
Kendi ailesini önemsemez elaleme çok önem verir
Evet galibs
sarılıyor derken
yoksa başka türlü mü sarılyıor
başka biri neden sarılsın. sen uza defol
Normal değil.
Normal abla
Kime sorarsan sor bunun normal olmadığını söyler. Boşuna fikrini empoze etmek için çabalama tek doğru bu ve %100 doğru olan biyolojik ve seni büyüten babanı seviyor olmandır. Şiddet taciz görmemişsen veya babandan sevgi ilgi gormemis olsan, babasiz büyüsen, babanı sevmemen başka birini sevmen normal olabilirdi. Babanın eksikliğini doldurdugu icin ama böyle bir durumun yok.
Biraz eksik yazmisim soruda. Babam küçükken sevgi göstermezdi hatta kötüydü büyüdükten sonra baya sevgi gosterdi ama küçüklükte olanlardan dolayı mı bilmiyorum icimde bi sevgi olusmadi hiç ve annem de derdi sen kucukken hiç babana yaklasmazdin diye. Ve ben bu adamla tanışmadan önce bir gün böyle kendi kendome düşündüm keşke baba kız hissini bilseydim nasıl bir duygu olduğunu ama hayatım boyunca hiç bilemicem falan uzulmustum baya bi sonra bu adam çıktı karşıma
Sen yinede dikkatli ol, çok güvenme
En İyi Cevap