Feminen bir yapıya sahibim evet bu doğru fakat bu kadar büyük olması doğal mı ya da normal mı arkadaşlar ya? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Normal değil. Fitness'a gidip ağırlık kaldır. Vücudun erkek olduğunu hatırlasın. Ayrıca doktora gidip hormon tedavisi görebilirsin.
Fitness'a mutlaka gideceğim. Ve evet hormonal olduğunu siz de dahil birçok kişi söyledi ve dikkate alıp gideceğim.
maalesef normal veya doğal değil hormonal bozukluğun var belli doktora gitmelisin geçmiş olaun
Teşekkür ederim peki hangi poliklinik bakar bu duruma? 🙁
ya pek bir bilgim yok ama dahiliyeye gidebilirsin hormon testinde çıkar başka bişey glmedi aklıma
Çok teşekkür ederim
rica ederim ne demej umarım bir çözümünü bulabilirsin
Umarım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cevap
10Cevap
Allah akıl fikir versin sana. Zorlama boşuna, senin memen falan yok.
Senin memen yooook
Teşekkür ederim önyargılı insan, biyolojik olarak hormonal durumların karşı cinsler üzerindeki etkisini araştır ondan sonra buyur.
Kilodan gibi gözükmüyor belin ince çünkü. Hormonlarınla ilgili gibi duruyor Mecbur doktora gideceksin
Evet kilom 1.61 boya 63 kilo.
Zayıf buluyorlar mı seni
160a 63 çok zayıf değil çünkü hani kilo vardır hafif. Görselde göğsünü alttan bayağı sıkmışsın ondan var gibi görünmüştür kuruntu yapıyorsun diye düşünüyorum. Muhtemelen hormon normal çıkar ama için rahat etsin git
Teşekkür ederim normal hali de bir tık göğüs var
Rica ederim tek çözüm doktor
Ya erkekte meme oluşumu çok anormal değil. Çok erkekte var hepsinin hormonal olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten fotoda çok fazla sıkmışsın aşağıdan tabi göğüs gibi olur. Çok da canını sıkma. Daha doktora gitmemişsin test yok bir şey yok ortada
Doğru söylüyorsun aslında evet hem beni rahatsız eden bir durumda sos konusu değil hoş
😂 git sen git doktora
İyi iyi tamam sjdjejej
Kanka bak ciddi söylüyorum dalga yok acaba yanlışlıkla kendin fotoğrafın yerine bi kadın fotosu koymuş olabilir mısın
Yoo hayır, ellerimden de mi belli olmuyor foto gayet bana ait ve Crorssdresser bir bireyim
Bence kesin bi doktora git
Mutlaka başvuracağım. Tişört giymekte zorlanıyorum desem anlarsın bence 🙄
normal de bu nasil mümkün oluyor ya çok şaşırdım şu an
Hormonal bir durum olduğunu öğrendikten sonra pek şaşırmadım açıkçası 🙄
Bunun feminen olmakla ilgisi yok feminenlik böyle bir şey değil... ya hormonların bozuk ya da bu foto bir kadına ait bu ne en yakın arkadaşımın hakkını calmisin
Tabii ki de bir kadına ait değil..
O zaman mizahi boyutu geçeyim hastaneye gitmelisin yani görünüş vs. Geçerek söylüyorum hormonal bir sorun ve sağlık söz konusu jinekomasti olabilir endokrinoloji ve plastik cerrahi bölümlerine gidip bi muayene olmalısın bence
Teşekkür ederim tam olarak bunu sormak istemiştim ve yerin de bir cevap verdin. Çünkü tişört giymekte zorlanıyorum desem inanırsın bence
Rica ederim gayet anlıyorum seni neden inanmayayım ki özellikle herkesin herkesle alay etmeyi hak gördüğü bu devirde seni çok iyi anlıyorum her yönden
Anlayışınız için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu erkek memesiyse kızların hakkını yiyorsun bro sok onları elbisenin içine 😂
Ya yok artık 😂😂 böyle bir yorum da beklemiyordum yani
Abartmayı severim de sende elinle baskı yaptığını için baya fazla duruyor aslında normal bir resim atsan daha iyi yorumlar gelir diye düşünüyorum
Sarkık değil de büyüklüğü bariz görünüyor elimi çeksem sjdjjeje neyse ne işte aman 😂🤷🏻♀️
Baskı yaptığın için daha çok büyük gözüküyor oraları telefondan siyah yaparsın uçlarını bir şey olmaz 😂
Hahaha fikir de veriyorsun bir de hiç güleceğim yoktu
Hahaha ne yapayım yardımcı olayım diye meme sevdamız olabilir ama herkese karşı değil jsjzjsj
Hııııı anladım anladım tamam 😂😂
😂😂
Senin memen yokki
Yok yok
Memen yok senin
Neyi zorluyorsun 😂
Kadınsın sandım başta masallah benimkinden büyük 90c gibi djdjdhdh
Bence bu foto bir kadının. Gögüs üstleri mor mor belli. Değilse de bir doktora git normal değil hormonal olabilir.
Yoo hayır herhangi bir kadına ait değil. Ben boyutuna bakarak çekip atmak gereği duydum çünkü en azından bir sağlık sorunu olsa bile hangi Polikliniğe başvuracağımı öğrenmek için. Ki hormonal olduğunu siz de dahil hemen hemen birçok kişi söyledi.
Ya tam olarak ne oluyirsur anlamadım trans değil misin
Hayır normalde Crorssdresser (Feminen) bir bireyim fakat bu büyüklüğün hormonal olduğunu öğrendim.
Bazı haklar helal edilmez
Endokrine git hormon bozukluğu olabilir
Teşekkür ederim sizi le birlikte bir kaç kişi daha aynısını söyledi. Araştırıyorum. 🙏🏻🙏🏻
Nasıl ulaşabilirim
Mesajdan
Sütyen yoksa al benden aynı cup sanırım 😃
Teşekkür ederim çok düşüncelisin dkdjjdjd
Hangi cinse ilgi duyarsın
Normalde kadınlara fakat bazı erkeklerde tatlı gelmiyor değil 🙈
Bende bile bu kadar yokmk doktora git
Kanka gideceğim zaten ya hormonalmiş 🙄
Banada hormon versene hahshs
Git bencede bide memenin üstü niye mor 🙄
Ay dur yaa aklına gelen şey değil jejejej sivilce gibi bir şey o ışık zayıf olduğu için koyu çıkmış
Ay , yay falan abartma sende ben daha eril kalıyorum tövbe
Ortada bir mübalağa yok doğal bir şekilde yazdım sokakta ay yay yapmıyorum hoş 😂😂
He tamam bi an nonoş sandım 😂😅
E yok artık 😂
Jinekomasti olabilirsin
Ayy umarım değildir.
Belinde ince nasıl ya
Bence normal değil
Hormonal bir durum bu doktora gitmelisin
Bir doktora görün bence, normal değil gibi.
Erkeksi bayanın kadınsı annesi
Bu nee
Nasıl ya erkek sandım ben seni 🙄
Kanka erkeğim zaten fakat Feminen bir bireyim hormonal bir sorunmuş benimki öğrendim. 🤷🏻♀️
Benimkilerin boyutunda sg ak 😂😂
Hahahaha
uçları neden gozukmuyor
Değil psikiyatriye gitmen lazım ilaç yazar
Komikmiş 👏🏻
Kral belin benimkinden ince...
Yani olabilir sjjsjs
hakkimi calmissin
Değil
Yuh artık biraz daha giderse sütyen takarsin
O neki
Hayır değil
Kendin büyütmüşün işte
Herhangi bir egzersiz ya da krem kullanmadan mi?
şişman mısın?
1.61 boya 63 kilo 🙁
ne yazıkki memen beni tahrik ediyor normal değil aga
Normal değil demen yeterdi djjsjdj
gaysın galiba cevapların fazla feminen geldi
Crorssdresser
ama heterosun?
Gibi gibi 🤷🏻♀️
hangi burçsun
Oha gerçek mi bu
Evet gerçek. Normalde Crorssdresser (Feminen) bir bireyin ancak hormonal olduğunu öğrendim. 🤷🏻♀️
Genlerine baglı
Burcun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?