Esimin ailesi bana deger vermiyor bende vermiyorum?

Iliklerime kadar hissediyorum bana karsi gicik memnun olmadiklari. Sebebi ise ayri aile yapilari. Onlar her hafta akraba kalabalik kalabalik görusuyolar. Bizde esimle her hafta her hafta katilmiyoruz kendi kuralimi koydum evlligimde kimseyi memnun etme gibi bi Cabam yok :) Nisanliyken adim attim karsilik alamadim, yanlis anlasilmalar oldu. Bende herzaman mesafeli durdum :) bunun disinda görumcenin bos konusmalaeini, memnun olmayisini, kibirli ve egolu, bir cuma mesaj/kandil mesaj gönderilduginde cvp veremicek kadar kalitesiz bir insan. Yuzyuze polemigmiz olmadi , kendisiylede cok az Araya geliyorum. Anca esimle kv ile görusuyorum oda 2-3 haftaya bir :)

Kimse beni iplemiyor benden asiri gelinlik bekleniyor ama kendileride hep bi kendi dogrularini uygulamaya calisiyolar :)

Bu aralsr kv tutturdu herkesi tiplayip bana gelicekler sulalece. Calisan biriyim zaten haftssonlarida ona göre baska planlarim oluyor :) Istiyor ki beni iplemeyen kayin, görumceyi aricam mesaj aticam öyle ince ince sorucam. Bende yapmiyorum tabi cunlu geldiler zsten ve yazmayan görumceye neden evime davet ediyim özel? Beni kimse davet etmedi bugune kadar.

bende esime atiyorum sorumlulugu bundan sonra. Sonucta benim ailemle iletisimimi esim kurmuyor oda kendi ailesinden sorumlu.

Sizce dogru davranmiuormuyum? Cahil insanlar oyuzden öyle kibarliga iyilige gelmiyolar. Dengesiz hepside

Esimin ailesi bana deger vermiyor bende vermiyorum?