Iliklerime kadar hissediyorum bana karsi gicik memnun olmadiklari. Sebebi ise ayri aile yapilari. Onlar her hafta akraba kalabalik kalabalik görusuyolar. Bizde esimle her hafta her hafta katilmiyoruz kendi kuralimi koydum evlligimde kimseyi memnun etme gibi bi Cabam yok :) Nisanliyken adim attim karsilik alamadim, yanlis anlasilmalar oldu. Bende herzaman mesafeli durdum :) bunun disinda görumcenin bos konusmalaeini, memnun olmayisini, kibirli ve egolu, bir cuma mesaj/kandil mesaj gönderilduginde cvp veremicek kadar kalitesiz bir insan. Yuzyuze polemigmiz olmadi , kendisiylede cok az Araya geliyorum. Anca esimle kv ile görusuyorum oda 2-3 haftaya bir :)
Kimse beni iplemiyor benden asiri gelinlik bekleniyor ama kendileride hep bi kendi dogrularini uygulamaya calisiyolar :)
Bu aralsr kv tutturdu herkesi tiplayip bana gelicekler sulalece. Calisan biriyim zaten haftssonlarida ona göre baska planlarim oluyor :) Istiyor ki beni iplemeyen kayin, görumceyi aricam mesaj aticam öyle ince ince sorucam. Bende yapmiyorum tabi cunlu geldiler zsten ve yazmayan görumceye neden evime davet ediyim özel? Beni kimse davet etmedi bugune kadar.
bende esime atiyorum sorumlulugu bundan sonra. Sonucta benim ailemle iletisimimi esim kurmuyor oda kendi ailesinden sorumlu.
Sizce dogru davranmiuormuyum? Cahil insanlar oyuzden öyle kibarliga iyilige gelmiyolar. Dengesiz hepside
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayni kafadayiz, böyle devam et. Senin burcun ne?
Kesinlikle ya sık bogaz ustune sacma sapan karakterde olan insanlarla ikidebir görusesim gelmiyor kenfi vaktim hayatim daha önemli. Boga burcuyum. Siz ne dusunuyosunuz?
En iyisini yapıyorsun. Bu hayatın var canın nasıl istiyorsa öyle yaşa
Kesinlikle öyle neticede el kizisin ne yapsan bos oyuzden gittigimde gileryiz gösteriyorum ama konusmayanla konusmuyotum iplemiyorum ayni sekilde
Supersin cidden senin gibilere bayiliyorum. En nefret ettiğim tipler el ne der kafasında olanlar. Bir kere şu bir gerçek sen ne yapsandan onda bir kusur bulacaklar.
Kesinlikle öyle. HerAman dik durmak gerekuyor kendimizi en rahatsiz hissettigmiz ortamlarda bile. Bide elden geldigi kadar saygi iki guleryiz sonta o kapidan ciktiktan sonra herkesi herseyi unutmak gerek
Böyle saçma davranıyorsunuz sonra kocam boşadı diye ağlıyorsunuz
Ne alaka esimde farkinda
Başlarda herkese arada toplu misafir gidiyor eş ailesiyle de daha sık görüşülüyor sen hem mesafe koyuyorsun hem değer versinler istiyorsun o kadar resmiyete kim değer verir
Basta geldiler gittiler ben fazlasiyla gittim. Ne gittigimde deger gördum anca cayci kahveciyim kimse sen necisin diye konusmaz öyle bi karmasik ortamki Kim ne demis yapmis belli degil heryerden bi suru bebeler
O zaman dediğin gibi eşin konuşsun onlarla kız çalışıyor yoruluyor toplayıp toplayıp getirip durma diyebilir mesela
Oturup bu konuyu yüzyüze konuşun
Öyle soğukluk mu olur
Onlar orali olmuyor bende yuz göz olmak istemiyorum zaten. Gazla samimi olmaya gelmiyolar mesafe sınır ne bilmiyolar :)
Böyle soğuk soğuk hoş olmaz ya.
Oğlunun eşi
İnsan sevmesede saygı duymak zorunda.
Usulende olsa laf çıtlatması lazım
Oglumun esi degil ben gelinim
Saygi duyuyorum ama dazla samimi ic ice olmuyorum
Şimdiki gelinlerde soğuk
Saygı duyuyor konuşmuyor
Yani benim başıma gelse
Üzülürüm
Karsidakiler seviye bilmiyosa? Soguk durmakran baska care kalmiyo :)
Görustugumde surat asmiyorum elden geldigi kadar iki guleryuz saygi okafar
Sana nasillarsa sende öyle ol zaten
Yani böyle iyi. Hala kv beni canım yerine koyuho degistitmeue calisiyo. Kibarim bozmiyorum ama anlamiyor
Anlamadım ne yerine koyuyor
Pardon beni canım yerine koyup beni degistitirebilicegni saniyo bende ayni mesafede duruyorum onlara karsi degismiyotum :)
Sende masallah işini biliyorsun 😂😄
Yani neden eziliyim? Benimde bi karakterim var sonucta
Evet artık kaldiramiyorsan yapman gerekeni yapicaksin gizliden çıkar mısın bi
geleneksel yeni gelin 😂
E napiyim?
hepsinin canını oku kız 😈
Bisey yaptigim yok :) cekildim sınır korumaya calisiyorum sadece
savunmadamısın 😂