Boluda okuyorum burası köy gibi biraz? neler yapabilirim ki burada acaba? sosyallesme, staj veya is icin neler yapabilirim?

alıştıkça sosyalleşirsin :D
Nasıl?
Arkadaş ortamın olur onlarla takılırsın eve çıkanlar olur onlara gidersin derken keyiflenir bir kaç aya
Ben evdeyim zaten erkek kardeşimle aynı sınıftayız hatta bazı derslerden ben kaldimki o gecsin aynı sınıfta olmayalim ve bazen annem gelip gidiyor
erkek kardeş ile aynı okulda aynı sınıfta okumak mümkemmel sdfsdfds :D Bir de yazılımcı olacaksın işiniz var :D
Ya napim ailem böyle işte ama gerçekten Gina geldi ben hayatımı değişmek istiyorum kardeşim hani normal biri de değil aşırı kaprizli asosyal ve kavgacı anlayissiz hanzo biri yolda hatta ilk geldigimizd4 bana bagiriyordu ben de eve geldikten sonra millet sevgiliyiz ve bana bagiriyorsun saniyor beni eziyorsun demistim
Bence biran önce o okuldan yatay geçiş yap ek olarak erkek arkadaşın olmazsa üni de bir şeyler yaşamazsan o üni bitmez üni de eğlenmen sosyalleşmen lazım sevişerek geçirmen lazım en güzel günlerini bunedir böyle yav
Iste keşke mümkün olsa nasıl yapabilirim ki
Orada başka üni varsa yatay geçiş iste ya da 2. öğretimsen 1'e geç denk gelme onunla fazla arkadaşlarınla kaçamak yap bazen derse girme
Derslerimiz sabah
Ailem de benim yanıma geliyor beni yalnız birakmiyorlar asıl sorunum birey olmamak ailem gerçekten çok kötü
Sadece para kazanmak istiyorumki üni de hayatta kolay yasayabileyim
Aileme rest çekip başka yerde yaşamak istiyorum
Bilgisayar bilgini geliştirir web programlamayı öğrenirsen iş bulursun rahatça oldukça da güzel maaş alırsın remote çalışarak, O zaman tek de yaşarsın sevişirsin de erkek arkadaşların gelir kız arkadaşların gelir evine kimse karışamaz sana
Yaa şu an icimde bir umut belirttin
Biraz nasıl yapabileceğimi bekj yardımcı olabilirmisin
Web programcılığına yönelebilirsin en hızlı en basit orada gelişirsin front tarafında çabuk öğreniyorlar javascript tabanlı olunca yapabilirsin bence rahatça, zaten şimdiden öğrenmezsen işin zor iş bulurken :D
Şimdi şöyle ben kodlama falan bilmiyorum Şu an
Ilkokuldan itibaren sadece küçük kodlamalar vs şeyleri biliyordum diye biraz kolay geliyordu dersler ama ben derslere odaklanmadim şimdi bugün başlıyorum
Nerden baslayabilirim sadece mesela zor mu bu is ne kadar maaş kazanabilirim
Ben 40k alıyorum şuanda bu işten 3 yıllık deneyimim var sen şuanda 15 16 alırsın biraz işi öğrenince
Wow gerçekten mii
Nasıl başlanır bu işe peki
Neyi öğrenmeliyim junior seviyesine kaç ayda ulaşırım
Udemy kursları yeterli olur mu
Udemy yeterli olur elbette javascrjpt vue ya da react gidebilirsin bol pratik yap bol proje geliştir 6 aya pisersin sonra zaten asgari ücretten fazla alırsın da backend de eklersen yanına uff
Yaa öyle mi diyorsun hemen başlayım o zaman ne bekliyom
Aynen öyle ne bekliyorsun ayrı ev istiyorsan eğlenmek istiyorsan sevismek istiyorsan geç bile kaldın 🤣
JS kismi anladim react ne bilmiyorum hshahah
C java phyton öğrenmeliyim ama yine de sanirim
3 unu aynı anda öğrenemezsin grup yapmaya benzer 3 üne kalkarsan 🤣🤣 bir tanesini seç react front dili fb tatafindan gelistirilen
Fb derken?😅
şu an derslere de gereken java var oop dersine sonra c++ var veri yapıları dersi icin
Facebook 🤣🤣 okulda bileceğin kadari yeter sana asp. net ya da java git backend icin daha yeni istersen node js tavsiye ederim bu arada oldukça zeki bir kıza benziyorsun 😄😄
Çok zekiyimdir söylediğin herseyi anladım harfi harifine😂😂
Çince öğrensem daha kolaymış cidden bunlar ne böyle nodejs asp. net ooou
Birisini bildiğin de hepsini yapabiliyorsun merak etme :D Cinsellik konularında da bilgili gibisin yazılım da olduğun kadar :D :D öyle düşünüyorum yani ben sdfsfsd
Erkekler için konusunda cinsellige geçmiş hızlı gerçekten de boyleymis
Birisin bildigimde hmm bence şöyle mesela java öğrenmeye başlıyorum şimdi veri yapilari c++la geciliyor maalesef onu da ogreniyorum sonra böyle karışık saçma sapan şeyler var js azure mu neydi öyle şeyler sql html falan dimi böyle ilerliyor
Sonra da junior olmuş oluyorum ve is basvurusu mu yapıyorum LinkedIn den ya da kariyer netden
Karma karışık ilerleme :D Sonra toparlayamazsın Temelleri aynı birisini bildiğin de diğerini hızlı öğrenirsin sadece :D Erkeklerde hız önemli ya fazla uzun yaşamıyoruz malum :D
Peki karma karışık olmayani nedir
😭
Parça parça dediğim şekilde git :D Bilen birisinden devamlı olarak destek al sorular sor yol haritanı belirle Üniden mezun olmadan işin hazır
Bilen biri hocalar var ogrenciler kıskanç onlara güvenmiyorum ama hocalar da güvenmiyorum ve onlar çok şeyler nasıl desem şimdi kendini gelistirmeyen yaşlı yanj
Hocalar sektörde değiller :D Öğrenciler iş hayatında değil sen ne biliyorsan onlarda onu biliyor Seni yönlendirecek programlama bilen birisini bul ama bu kişi erkek olursa seninle cinsellik konuşmak isteyecektir bilgin olsun istemeyen yoktur bunu kolay kolay
Yaa hahahha
Öyle biri vardı bana yardımcı olmadı ben yakinlasmak istedigimde o da benim sizinle nasıl bir sohbetim olur tarzinda bir şey söyledi nisanlisi varmış ayrılmışlar bayadir yalnızdı:/
Senin gibi hatun red edilir mi ya :D hem işi öğretirdi hem yardım ederdi hem de eğlenirdi en azından :D
Evlilik adamıydı o Oğlak Burcu soğuk biriydi
Sende sıcak kanlı aksine istekli bir kadınsın bence
Evet öyleyimdir ama konu değişti ben kaçtım simdi
tamamdır :D
Cevap
11Cevap
Hiç bir şey yapamazsın. Orada yaşayanlar bile Ankara İstanbula gelir sosyalleşmek için
Ben nerden dustum bakuden bura ya hepsi travma bıktım cidden
Zorunlu değilsin bırakabilirsin okulu
Birakamam boş biri mi olayım?
Şahsen o üniversite mezunu olarakta dolu olmazsın. Odtü itü boğaziçi hacettepe felan ismiyle seni geçer. Bu yüzden isim yapan yerleri hedefle
Tekrar sinavlara çalışmak istemiyorum anneme söyledim zorla bura gonderdi beni anlamiyor beni ailem
Anladım kolay gelsin
Umarım kolay gelir
Zor ama katlanacaksın artık.
Arkadaşların ile bol bol aktivite planla. Yakın illere Seyehat edebilirsin
Önce arkadaş bulmaljyim
Yani evet bulurum koylu ircki muhafazakar kafasinda olmasa sevinirim
Bide irkcilar çoğu nasıl normal aklı başına olan bir insan bulcam anlamıyorum
Ben azerbaycandan geldim yazın bakudeyken hersey çok iyiydi kendimi heryonden gelistirebilir ve arkadaş edinebiliyordum ama burada hicbiri yok
En iyi tavsiyeniz sen verirsin o zamqn ne yapmalıyım ben evde dayanamiyorum disardakiler aynı siniftakiler irkci cikarci bıktım cidden
ne köyü.. mecburiyet caddesi var. orada küçük avm var... bolu14 avm var.
Köy gibi iste
kafa dinle işte.. ne köyü.
Şehir gibi değil çünkü
taa napıcan büyük şehri.. slışınca son sene git rk istemezsin..2021 de bitirdim ben. y. dillerde okudum.4 yılımı çok özlüyorum ordaki
Ben büyük şehirde yani metropol bir sehirde yaşayan biriyim burası köy gibi ve sevmiyorum
amaaan.. bende İstanbul bostancıdayım.. içine ediiim heryer kalabalık
Ben bakuden geldim kalabaligi severim şehir canlı olmalı böyle olu gibi değil ve insanlar iletis desen 0 o kadar cahillerki
hahahha.. oku oku aybalam.. boş ver kalabalığı.
Ben sevmiyorum
Bolu güzel yerdir. Güzel yer tutturmuşsun. Tebrikler. Hiç arkadaşın filan yok mu
Boluyu sevmiyorum keşke annem bana engel olmasaydı da istediğim yere girseydim ben
Nereyi istiyordun peki
İzmir antalya
Hakkında hayırlısı olsun hanımefendi
Sağol ne demek istediğini anlamadım ama
Hakkında hayırlısı olsun dedim demek ki Bolu ya gitmende de bir hayır var
Bolu o kadar da kötü değil ayrıca
Hangi bölüm okuyorsun
Bilgisayar mühendisliği
Bu alanda orada staj yapacak yer bulmanız biraz zor.
Ortalama bir şehir ve oradaki aktivite sadece okul kulüpleri okul etkinlikleri vs olacaktir
İşte o yüzden köy dedim :(
Ilk sene mi
Sınıf kac
2. sinifim
Bir yıl orada devirdin yani anladım şimdi şöyle yapacaksın senin alanı Zaten sürekli bir yerde çalışmak için zorunlu bir alan değil iyi bir bilgisayarın varsa kendini gayet güzel bir şekilde yetiştirebilirsin
3yil oldu 1 sene de online ama derslerden kaldığım için 2. sinif oluyorum
Evwt gelistirebikirim ama bunu anlatamadim:
Kaliteli şehir değil kaliteli insan yok burada ki benim yeteneklerime birseyler eklensjn çok cahiller ve köy gibi burasi
Benim seviyemde bile degiller
Tamam şimdi anladım sizi.
O zaman şöyle olacak,
Biran önce mezun olup o şehirden uzaklasmalisin. Ailen nerede?
Normalde nerede yaşıyorsun
Ben bakuluyum bakuden geldim sonra erkek kardeşimi yanıma yolladilae bide aynı bolume ben ağır bir depresyon yaşadım dersten kaldım girmedim sınavlara uniye gitmedim evden cikmadim sonra kardeşimle aynı sınıfta okuyor durumuna dustum bu sefer belki gecerim dedim ama hem kardeşim hem aynı depresyon yine izin vermedi kardeşim çok geri kafali hanzo kavgacı biri kimseyle konuşmaya izin vermedi bide modernism diye geziyor çok ergen ağır bir ergen😂neyse şimdi o 3. sinif ben 4olmaliydim ama 2yim
Ve bu sene annem de geliyor aynı evdeyiz sevgilim yok olmadı olmuyor ama değişme zamanı coktan geldi de geçiyor şu an herseyi hayatımı değişmek istiyorum annem de geliyor yani kısaca üni okumaya aile gibi yasicaz
Derslere odaklanamıyorum ben bıktım cidden
Ohooo bu nasıl hayat ya..
Bu şekilde unv hayatı mı yaşanır. Senin. Mezun olup oradan kurtulman lazim
Mezun olabilsem keşke sabredemiyorum o lise sondakj psikolojik baskı rahat hisetmeme durumu yine aynı millet gezip egleniyor ben aile swysi çekiyorum bıktım
Başka çözüm var mı
Yol da yok
Mecburen okul bitip uzaklaşmak lazim
Gel gözleme ısmarliyim
Tadı olmuyor ya hep yiyince
Ama artık çok geç hdhdhsh spora tekrar basladim
Kıraathaneye takıl😂
Komik degildi
Eh işte yani ağır tadima göre degiller pek
Ağız*
Nerden anladin)
Var dertliyim😄