Çok şeyi anladım çözdüm gibi geliyor. Hayat bazen tat vermiyor acısını da burnuma kadar yaşadım. Mutluluk bu yüzden bi yerden sonra sökmüyor. Çünkü mutluluk bile bedelle bu dünyada. Şimdi sevildim sevdim. Kaybettim dibine kadar kaybettim. Sevdiğimi duygularımı. Ama yaşamaya değer hala beni hayatta tutacak bir şeyimi bulamadım bu dünya üzerinden. Ben tutunamıyordum bu dünya ya. Şimdi de sevgilerde tükendim. Beni seveni ben sevemediğimde ne yapacağım diye düşünürken hayatın ipinin ucunu tutamıyorum.
Daha yaşamaya kaide değer şeyler var mı mesela?
Para kazanmak harcamak? Aile kurmak mesela eşsiz mi? Hayattaki en eşsiz duygu ne mesela? Sevgi mi? Haz mı? Hepsi serotonin hormonu sadece! Duygulardan ibaret!
Daha yaşamaya kaide değer şeyler var mı mesela?
Para kazanmak harcamak? Aile kurmak mesela eşsiz mi? Hayattaki en eşsiz duygu ne mesela? Sevgi mi? Haz mı? Hepsi serotonin hormonu sadece! Duygulardan ibaret!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde amacım yok maalesef
Bi an buraya da bilimsel bir açıklama yapacaksın sandım 😄
Özü yeter söz bırakmışsın beğendim 👍🏻
Teşekkür ederim :D bilimsel açıklama da yapmak isterdim ama şu an modum yok hiç :(
Bazen bir kadın sarıldı mi bana öpücük atti mi bütün dertler gider bende. Koynuna alirsa bittim demektir
Evet insan evini bulduktan sonra dünya dertleri hafif gelmeye başlıyor. Çok haklısınız
Profil neden öyle dıjeoekwpdoep dur yazdığını okuyacağım bide
Bu sorduğun soruların cevabını sen yaşayıp öğreneceksin. Daha çok gençsin Şu an hayattan bıkmış olabilirsin ama ileride seni nasıl bi sürprizlerin beklediğini nerden bilebilirsin? Hayat bazen sürprizler ile mucizeler ile doludur bazende acılar ile doludur. Müslğman mısın?
Salçalı makarna 🍝 bende senin profilden gözümü alamadım şahsen. Çokta severim sldldldlldlld.
Ya konu yaşayıp öğrenmek değil. Hani yediğin bir acıyı artık tat versin diye yersin ya alıştıktan sonra. Ben hayatın tadını alamıyorum. Acı da gelmiyor tatlıda.
Yani dünya bi illüzyon sonuçta. Bunun bilinci de bana bu tadı almamı engelliyor da olabilir. Sadece yaşamaya hevesim yok. Ruhumu o kadar yoran şeyler yaşadım ki bu zamana kadar hissizlik onu da dibine kadar yaşadım zamanında. Şimdi mutluluk dedikleri pamuk şeker gibi geliyor. Hani babası çocuğa alır ama kendine almaz ya bi parça da olsa yer. İçinde kalmış genç ruhtandır. O pamuk şekerin görünüşü bile aldatmıyor artık kendine…
Herkes zaman zaman bu tarz dönemlerden geciyor yaşın kaçtı? Psikolojik destek almayı düşündün mü hiç?
Yok be depresif dönem gibi değil sadece yaşama bakışla alakalı gibi
Sadece mücadele etmek için variz. Gerisi oyalanmak için sebepler
Daha 19 yaşındasın bir çok şeyi biliyorsun sanıyosun ama hiç bir şey bilmiyorsun
Sen kaç yaşındasın ki
@marinajoyceshelpme çok yaşındayim
Sonuçta akıl yaşta değil baştadır
Tamam tecrübe vesaire diyeceksin ama 19 yılda da çok şey tecrübe edilebilir
Yani o kız çok şey tecrübe etmiş olabilir. Kimin ne yaşadığını bilemezsin
@marinajoyceshelpme aşk Sevgiden bahsediyorsan hiç bir şey öğrenmemişsin
Soruyu ben sormadım, kızın yazdığı şeyi de pek okumadım
Ama demek istediğim şey tecrübe önemli olan şey
fazla ön yargılısın
Böyle gelişim göstermen zor
@marinajoyceshelpme insanlar zayıflar özellikle bir çok kadınlar bir çoğu hayatı aşktan ibaret sanıp dağılıyorlar dağılmak zayıf olmak tecrübe değildir tecrübe dediğin şey güçlü insanlarda olur zayıfları dağıtır yok eder
Anlamadığım şey aşka niye takıldın
Senin aşkla problemin ne?
Ben sana aşk diye bi şey demedim
Ben genel konuştum
Güçlü olmadığımı hangi görüne dayanarak var saydın algılarını sorgulamama sebep oldudenin güçsüz dediğin kadınlar erkek diyemediğin nesil y kromozomlarından bin kat daha baskın karakterler taşıyorlar. Demişsin kadınlara yok zayıf yok aşk sanıyor. Erkeklerde hayatı zevkten ibaret yaşıyorlar yürüyen penis zihniyetliler. Algı yapacağına diyecek bir şeyim yok eleştiriyorum de. Çok yaşında adam. Yaşına veremiyorum. Akıl yaşına mazeret veriyorum bu sözlerini!
OH utandim
Seni sevmeyecek insan tanımıyorum'da bazı insanlar sevilmeye değmiyor değil mi?
Uyumalısın
Baykuş hayatı naparsın. d
Hahahah öyle