Çok fazla annesine düşkün erkekten nefret ediyorum, siz? Karısı annesi mi ben mi belli değil daha evlenmedik ama ayrıldık bak cidden kızlar uzak durun sinirim bi türlü geçmiyo her yeri annesiyle gidiyor benim bi hatam oldu isteme günü yüzüm gülmedi stresten annesi onu kafaya takmış aramadı ailem aramasını bekledi aramadı kadın işim yok diyede düğün yapmadılar ve beni çok seven o insan bi anda benden soğudu bi anda yani ya onlar büyük büyüklük yapmalılar dimi nasıl nezlandı ya nasılll çok sinirliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAnnesine çok düşkün bir erkekten olabileceği gibi, olmayacağı da mümkündür. Bu durum, erkeğin annesiyle olan ilişkisinin niteliğine ve derinliğine bağlıdır. Annesine çok düşkün bir erkek, annesiyle güçlü bir bağa sahiptir. Bu bağ, sevgi, saygı ve güvene dayanır. Bu tür bir bağa sahip bir erkek, genellikle duygusal olarak olgun ve sağlıklıdır. Bu nedenle, iyi bir eş ve baba olma potansiyeline sahiptir. Ancak, annesine çok düşkün bir erkek, annesiyle olan ilişkisine bağımlı olabilir. Bu bağımlılığın nedeni, çocukluk döneminde yaşanan travmatik deneyimler, güven eksikliği veya kişilik özellikleri olabilir. Bu tür bir bağımlılığa sahip bir erkek, eşini annesinin yerine koyabilir ve ona karşı aşırı beklentiler geliştirebilir. Bu durum, evlilikte çatışmalara ve sorunlara yol açabilir. Sonuç olarak, annesine çok düşkün bir erkekten olup olmayacağı, erkeğin annesiyle olan ilişkisinin niteliğine ve derinliğine bağlıdır. Bu ilişki sağlıklı ve dengeli ise, erkek iyi bir eş ve baba olma potansiyeline sahiptir. Ancak, ilişki bağımlı ve dengesiz ise, erkek evlilikte sorunlar yaşayabilir. Annesine çok düşkün bir erkekle ilişkiye girmek isteyen kadınlar, erkeğin annesiyle olan ilişkisinin niteliğini anlamaya çalışmalı ve bu ilişkinin kendi ilişkisini nasıl etkileyebileceğini değerlendirmelidir.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen tam bir ensboyla evlenmişsin. Anasından icazet almadan ne sevgili bulur ne de evlenir onlar. Yazık etmişsin kendine. Hakkında hayırlısı olsun artık.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedim nişanlıydık ayrıldık
- +1 yıl
Hmmm iyi o zaman kurtarmışsın kendini. Ne mutlu sana. Aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür birini bulman dileğiyle iyi akşamlar. Kandilin mübarek olsun.
Soran+1 yılAminnn sizindi kandiliniz mübarek olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kararlarını alamayan, her şeyi annesine soran bir nevi onu yönlendirmesiyle yaşayan annesinin en ufak bir dolduruşuna karşı karısını karşısına almaktan çekinmeyen bir erkekle asla olmaz. Seri katille olur böyle biriyle asla olmaz. Annesini sevmesi ayrı ana kuzusu olması ayrı. Değiştiremezsiniz ve yıpranırsınız hiç bulaşmayın.
61 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o kadar yıprandımki yani bitirdi beni
+1 yılBen annesine anneme saygısı olmayan kıyas yapacak onunla çekişecek birini istemem bu eşimi anneme ezdireceğim demek değil kim haklıysa elbette onun yanında dururum sonuçta ikisi de canımdan parça olacak
29 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun terbiyesiz
Soran+1 yılKimse anneni ez demiyo ama kadın benim alyansımı almaya oğluyla gidiyo yanonda takcakları bilekliği kendisi seçiyo beğenmedim diye ben suçlu oluyorum o mu takcak ben mi?
- +1 yıl
Senin neler yaşadığını bilmiyorum kendi davanda haklı olabilirsin buna bir şey demiyorum ki ben annemle yaşayan biri de değilim sadece evleneceğim insandan anne babama saygı bekliyorum ki aynı şeyi benimde yapmam lazım tabi eşimi hiçbir zaman ihmal etmem tabi Birgün kısmet olursa 🙂
Soran+1 yılSaygı görmeleri için saygılı davranmaları her şeyi karışmamaları lazım isteme ğünümde babası hadi hadi dedi neyin hadisi ya da neye acelemiz var? Kahve yapmadan istemeye başladılar istendim bitti gitti öyle kahve yapıp ğeldim hadi delip acele ettirdiler
- +1 yıl
Orası elbette öyle her şey karşılıklı
- +1 yıl
@Joselynn adam haklı konuşmuş annesinimi ezdircek karısına, bende boşardım ama buranın yorumu değil o çünkü soruyu soran annesini ezmemiş adamın hal hatır sormak için arayan tarzda biriymiş hatta
- +1 yıl
Teşekkürler @sudeniyekısaki okuduğunu anlamayan insanlar kalkıp boş yorum yapıyor işte 🙏🙏
Soran+1 yıl@sudeniyekısaki evet arıyorum nasılsınız diye iş buldun mu şuraya başvurdun mu diyo kadın ya her aradığımda azda farklı şeyler konuş sürekli iş baskısı yaptı yinede saygısızlık etmedim öyle aile anne ezcek biri değilim ama gittiler bana sözde takmak için bi bileklik almışlar çdk kötü beğenmedim dedim kötü gelin oldum
Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Annesine her kes düşkün. Nişanlın adam değil. Adam olsaydı seni o duruma sokmazdı.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet adam değil güya beni çok seviyodu bi anda vazgeçti ya bileklik almışlar sözde takmak için beğenmedim dedim çünkü bana sormadı annesiyle gitti aldı ya benim zevkimi sormamış her şeyi annesi seçiyo bana ne ğerek var
+1 yılboş ver annesiyle çıksın tatile restorana bakalım nereye kadar gitcek anne sohbetiyle hayat
113 Yorumla
Soran+1 yılValla söylüyorum gayet mutluyum diyor
- +1 yıl
yalan diyor ya yeni birine gider mutlu olur ya da annesiyle sıkılır, ayrıca üzgünüm dicek hali yok anasının kulağına gidebilir sonuçta
Soran+1 yılBen anlamıyorum bu nası anne aşkı. isteme alyansımı bide yanında takı takılır ya kıytırık bi bileklik almışlar bak bunlar önemli değil ama şekli demode annesi seçmiş beğenmedim beğenmedim die kötü ğelin ben oldum bana sorulmuş mu heyır annesi para vermiyo yanında gidiyo seçiyo en ucuzunu alıyo
- +1 yıl
sal adamı bence, şimdi her şey düzelse bile gelecekte bozulcak, sorun ilk sıraya seni koymaması değil sonuçta annesi o kimi isterse koyar, sorun iki kişiyi idare etmeye çalışmak, hem annesi hem sen olsun istiyorsa iki tarafında gönlünün olcağı bir orta yolu bulsun, bulamıyorsada gitsin birinciyi seçsin, kendini canım anam tarzı tipler için üzmek zorunda değilsin, anne tabiki sevilirde bu yaşına gelen insanlarda hala onların 7 yaşında ki çocuğu gibi davranmayı bırakmayınca tanıdık bile olmuyor onlardan sen evlencem diyorsun
- +1 yıl
zaten para önemli değil, sen işin içinde emek çaba falan göremedin diye dellendin galiba
- +1 yıl
bu tarz annelerde bi halt ettiğini sanıyor, 2-3 düzgün kişi çıksa insanın karşısına hayatı boyu böyle yapıp kaçırıyolar sonra oğlum evde kaldı oluyor
Soran+1 yıl32 yaşında ya benden daha 10 yaş büyük. Benim işim yok diye zaten yanaşmıyodu annesi. ne zaman hal hatır sormak için arasam iş buldun demi şuralara başvur buralara başvur diye beni bunaltılodu zaten yeni mezunum sınavımı kazanamamışım bana bu baskıyı yapı istemede taktıkları bilekliği bi görsen sana bu kadar değer verioz demek 8 ayar küçücük bişey almışlar parası dlmasa anlarım ama paraları çok işin yok sana bu kadar değer veriyoz demeye ğeliyo bu
- +1 yıl
adam zenginse parası için istiyon diye düşünüyolar zorluyolar demek, seni zorlıcağına oğluyla konuşsa ya, bide seni tanımadığımdan soruyom cidden paradanmı değilmi?
Soran+1 yılAslaa öyle çık zenğin paralı değil sadece maddi durumları iyi evleri arabaları var yani öyle lüx değil biz evlensek evi yoktu mesela asğari ücrette çalışıyo ona rağmen istemiştim sadece cimriler para yemiyolar
- +1 yıl
ohoo öyle yencek paraları yokken nelerine göz koydun sandılar o zaman, klasik ebru desenli koltuk ev temalı turkish mothers, boş ver bence daha gençsin bak ben 19 yaşındayım senden 3 yıl sonra kendimi düşünüyorum bu yaşta böyle bi adamın peşinden hayatta gitmem, daha senin başka insan tanıcak çok şansın olucak, ayrıca sinirden şu an kafaya koydun diye sonuç alma odaklı davranma sakın, olaylar tazeyken büyütürsen gelecektede uğraşırsın, şimdi olaylar aniden kesilse sen kendi hayatına adam kendi hayatına gitse 1 yıl sonra duygusal olarak nasıl olursun diye bi düşün (yani adama karşı olan sevgin açısından), zaman herşeyi geçiriyor zaten, şuanki duyguların gidince sadece mantık kalıcak ki o da biliyor bence olmayacağını, birkaç yıl boşa gitmesin diye hayatından olma derim, ama ben şimdi bunları başka gözden yazıyorum sonuçta ilişkinizi bilmiyorum detaylı ve yaşanmışlıklar var tabi güzel şeylerde vardır adamda şeytan değildir herhalde , yani aslında demek istediğim eğer doğru karar vermek istiyorsan duygularını görmezden gelerek ver, görmezden gelemiyorsan bekle biraz durulsunlar
Soran+1 yılDuygulaımı yenemiyorum hala onun peşinden gidiyorum ailene bağlılığını azalt diyorum hani baş kaldır diyorum barışalım diyorum buluşalım diyorum tek dediği annem üzüldü annem anenm. bizim yıldönümümüzdü annesininde doğum ğünüydü annesinin doğum gününü kutlamaya gitti
- +1 yıl
kaç yıldır birlikteydiniz? birde en fazla ne kadar süre peşinden gitmedin, yani mesaj arama ikna etme çabası olmadan ne kadar durdun
Soran+1 yıl1 senedir birlikteyiz yaklaşık 3 haftadır konuşmuyoduk
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gicik kadın okudum sinir oldum niye senin iş bulmana takmış kendi calışıyor mu iş bulunca senin paranı yemeyi falan mı düşünüyor?
18 Yorumla
Soran+1 yılKendisi çalışmıyo malları mülkleri var oğluna ev alıp yuvasını yapmıyo hazıra konuyum istemiyo çalışıyım istiyo bi ğün bana diyoki ğece işinde çalışır mısıh kızım diyo bizim komşunun ğelinin ğece çalışıyo sabah eve ğeliyo diyo her halini hatrını sorduğumda işe ğirdin mi bakıcılıkta yapabilirsin diyo yeni mezun olmuşum ve önümde sınavlar var böyle böyle pskolojimi bozdu
Cevap sahibi+1 yılBu kadınla bir ömür çekilmez 😂 üni mezunu musun atanmaya mı çalışıyorsun? Bozar tabi gitism kendi bakıcılk yapsın ne kadar zor işler onlar biliyor musun sapığı var. Gece çalışan kızı sana övmesi ne kadar doğru ben olsam nişanlımısn artık bilmiyorum ona bu lafları sayarım
Soran+1 yılYa canım yeni mezunum katibim atanmayı bekliyorum kadın bana sürekli iş iş diyo pskolojimi bozdu nişanlıydık ayrıldık çünkü alyans almaya takı almaya annesiyle ğitti upucuz bi bileklik almışlar beğenmedim dedim beğenmedim diye beni suçladılar ben onu saat ve saate ğötürdüm istediği modeli aldım benim niye zevkim sorulmadı ya benim hakkım değim mi
Cevap sahibi+1 yılDüşüncesiz insanlar Allah böylelerini uzak tutsun ne kadar mantıksz insnalr mallaymulkleri varsa düğün yapmak zorunda sen çalışsan ne olacak asgari ücretle sen mi düğün yapacaksın. Düğünü erkek tarafı yapmak zorunda beş kuruş harcamam çalştığım paramı da kendim yerim kimseye de kadın seni çalışmıyorsun diye ezik görmüş onu bahane etmiş kötü biri ayrıldığına bence sevin göbek at. Bu *ptal insanları kafaya takıpta çalışmamazlk etme ama güzel doğru düzgün işler ara ve paranı da kimseye yedirme
Soran+1 yılBunları yine affettim isteme ğünü çok gerğindim stresliydim heycanlıydım anksietem var zaten kalabalıkta bide hangi ğelin olursa olsuh stresli olur yüzüm ğülmedi diye annesi suratını astı fotolarda yanıma bile yaklaşmadı böyle bu isteme hayal etmiyodum diye istemeden sonra ailemi ya da behi aramadı ğelmediler bize aramadılar bende annenin nazını çekemem diye ayrıldım ya hala atlatamıyorum ve kendimi suçluyorum
Cevap sahibi+1 yılTabiki de hakkın nişanlıydn ve alyans almaya seni götürmedi annesiyle gitti öyle mi tabiki sama sormak zorundalar
. bu kadın sama daha çok çektirirdi katipsim ve senin bakıcılk yapmanı bekliyor Allah ıslah etsin bu zamanda insanlarn gözünü para bürümüş. Pskolojini bozma sonuçta kurtulmuşsun
Cevap sahibi+1 yılAnladım niye aramadılar diye attın ki seviyorsan atmasaydın sonuçta eşini seviyorsan
Annen ne diyor bu duruma hiç konuşmuyor musunuz bunları onun annesi herşeye karışıyor:) senin annen karışmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılAffetmekte hata etmişsin gibi ben olsam affetmezdim :) paragöz insana tahammülüm yok bende birinden ayrılmıştm nefret ederim paragöz insanlsrdan
böyle paragöz insanlardan en pahalı isteyeceksin ki değerini bilsinler madem paragözsün o zaman herşeyin en iyisini alacaksın hiç evlenme daha iyi paranı yemek için senin çalşmanı istiyor o kaynana
+1 yılAnne 'nın cennet ayakları altında lakin evlenip yolunu çizen insan ailesine eşine çocuğuna önem vermeli onlar için çalışıp çabalamalı anne tamm çok değerli çok önemli ama unutmamalıyız ki bizde bir gün anne baba olacağız bu zamanda aile olmak zor
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki annelerimiz önemli ama birazda evlenceğu zaman önünü açmamı dimi. Annesiyle alyans almaya bileklik almaya gidiyo annesi seçiyo bilekliği beğenmedim diye kötü gelin ben oluyorum bana sorulmuş mu hayır ben eşimle el ele gidip almalıyım anne bi köşede durmalı artık ondan ğeçmiş yani eşi ben olcam benim zevklerime önem verilse
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Siz ayrıldım diye üzülürsünüz ama sizin için en hayırlısı olmuştur. Nereden biliyorsunuz yerin altının üstünden daha güzel olmayacağını misali
10 Yorumla
+1 yılHayir ya herkesin yeri ayrı olmalı dengeyi sağlayabilmeli sevmem anasi sevsin fjfjjfnfnf
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama bana olmaz. Onun yerine kopek sahiplenirim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin annesi kıymetlisi ama eşinin yerini iyi bellemeli erkek dediğin
10 Yorumla
+1 yılOlmaz tabi ki. Annesi surekli yemek yapcaksa ve duzgun davraniyosa olabilir ama sjdjjd
10 YorumlaAna kuzularından kaçacaksın sanki eşi annesiymiş gibi her şeyi ona sorar
10 YorumlaAnneye saygı sevgi ayrı düşkünlük ayrı ikisi çok farklı aşırı düşkunlukle asla olmaz
10 Yorumla
+1 yılAblamın kocasını mı sordunuz 😁
Yok olmuyor ya 😂10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ana kuzusu adamdan koca olmuyor denendi. Kenarda kuma gibi kalırsın benden söylemesi..
10 Yorumla
+1 yılBence hayatta olmaz gerçekten çok sinir bozucu böyle annesine çok düşkünse o zaman evlenmesinler eşinin yeri ayrı annenin yeri ayrı olmalı şahsen ben kaynanamdan nefret ediyorum herşeye burnunu sokuyor en nefret ettiğim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz hemen kaç yaşadım sürekli seni ezer anasını yüceltir. Erkek dediğin aileden bağımsız olmalı biraz.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli beni eziyo annem üzülüyd annem ağlıyo diyo benim üzüldüğüm beni üzdükleri hiç umursamıyo
Cevap sahibi+1 yılAcilen ayrıl ömür boyu mutsuzluk. Değişir deme daha kötüye gider. Anne lafına bakmayan özgüvenli erkekler de var merak etme
- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılasla olmaz. bak her şeyden olur ama ondan olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden sende erkeksin
- +1 yıl
erkek başka annesine düşkün erkek başka. karıştırma...
Karisi annesi mi ben mi belli değil ne demek? Ne kadar aşağılık bir cümle kurmuşsun karaktersizliğini belli etmişsin tabi sizi aileniz sevmiyor o yüzden erkeklerin ailesinden sevgi görmesi zorunuza gidiyor
18 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine karısı gibi davranırsa derim
Soran+1 yılNiye zoruna gitti demekki sende öylesin. anneyse anneliğini bilecek eşi olacaksa oğlunun ona fırsat yol açmalı her şeye karışmamalı
Soran+1 yılAynen knk haklısın
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılSiz ne sanıyorsunuz acaba annesini çöpe mi atsın😂 Sen de anne olacaksın senin oğlun seni umursamasın o zaman.
00 YorumlaAilesini sevmeli ama bağımlı olmamalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu o kadar bağımlıki maaşını bile annesine veriyor
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşi olmayan biriyle mi evleniyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılİşi var durumları malları var ama annesi hazıra konmamı istemiyo işim olcakmış kendimiz yapcakmışız
+1 yılAsla olmaz seni annesine ezdirir valla ortayı tutturamaz
10 Yorumla
+1 yılHer erkekten olur hemen evlen 8 çocuk yap hatta 2 koca daha bul
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Kel alaka CUMBURLOOOP
+1 yılOlmaz belli bir seviyeyi geçmemeli
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı gibi geliyo
10 Yorumla
+1 yılOlmaz aklı olan uzak durur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla her türlü anneciyiz var mı? elin * için anne mi ezdiremem yok sayamam bu karım da olsa her türlü annem önde
00 Yorumla
+1 yılEvlilik erişkinliğine gelmemiş henüz damat bey.
01 Yorumla
Soran+1 yıl33 yaşında benden 10 yaş büyük
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı düşkün erkek ile olmaz tabi.
00 Yorumla Kaç annesine düşkün olandan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayatta olmaz
20 Yorumla
+1 yılOlur anasını seven sevgilisini tutar
00 Yorumla
+1 yılHayır. Çok net yani olmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmazz çok çekersin
10 Yorumla
+1 yılselam bile vermem
10 Yorumla
+1 yılOlmaz annem olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılO L M A Z!
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılolmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla Orantiyi ayarlarsa olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. olmaz tabiki
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı çıkabilir
10 Yorumla
+1 yılBende.
02 Yorumla
Soran+1 yılSende erkeksin düşkün değil misin
- +1 yıl
Yok.
- Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılBende
04 Yorumla
Soran+1 yılE sende erkeksn
- +1 yıl
Çevremdeki kadınlar hel bu yüzden mutsuz
Soran+1 yılYa annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı ya bu erkek annemeri bi salmıyoki ogullarını mutlu olsunlar çok ğörüolar
- +1 yıl
Öyle turk toplumu
+1 yılOlur
00 YorumlaNiye olmasın anne gibisi var mı
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi