Bir miktar birikmiş param vardı ve nişanlandıktan sonra onu çeyiz için kullandım nişanlım çalışmama izin vermediği için hep ucuz şeyler almaya çalışıyorum özenerek bir yemek takımı aldım birgün annem sebepsiz yere hepsini kırmış nişanlıma son paramla bir tişört aldım kesmiş bu yüzden hevesim çok kaçtı herşeye karşı sizdede bu durum var mı
Güncellemeler
+1 yıl
İstiyorlar sorun ne onu anlayamadım
Sizinde özenle çeyiz dizerken heves kaçıran aileniz var mı?
Düğünüme kadar sabrediyorum nişanlımda çok anlayışlı bir insan ne kırıldıysa ne içimde kaldıysa üzülme evlendikten sonra ben sana alırım içinde kalmasın diyor en büyük destekçimin o olması beni ayakta tutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ah tatlılık herkes kendi sınavını veriyor bu hayatta
Ya mücadeleyi kazanıp kahraman olacağız
Ya yenilgiye boyun eğip perişan kalacağız
senin hoşuna gidiyorsa boş ver kim ne derse desin mutlu hissediyor musun?
Mutlu hissetmiyorum çünkü hevesim kırılıyor bir daha alacak gücüm olmuyor başkalarına bakıyorum ister istemez eksik hissediyorum
istemiyor olabilirler belkide
Annen kırıyor, kesiyor. Bunu neden yapıyor?
Aldığım çoğu şeyi kendine alıp kullanıyor vermediğim zamanda kırıp dökmeyi tercih ediyor
Çok zormuş ya. Siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Evden ayrılmayı düşünmüyor musunuz?
Düğünüme kadar sabrediyorum nişanlımda çok anlayışlı bir insan ne kırıldıysa ne içimde kaldıysa üzülme evlendikten sonra ben sana alırım içinde kalmasın diyor en büyük destekçimin o olması beni ayakta tutuyor
Bravo bee :)_ Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çeyiz derken
Hani evlenirken dizerler ya alırlar falan sizdede öyle deniyor galiba afyonlularda bu şekilde deniyor
Hmm eşin bar ki
Oluyo takma
Pek özenmemek gerek
Sonuçta senin evin olucak tabikide özenmek lazım
Evet