kürt erkekleri çok kabalar türkler öyle değil.
kürt'üm bu arada.
kürt erkekleri çok kabalar türkler öyle değil.
kürt'üm bu arada.
Türkler doğu kültürünü geride bırakıyor artık yavaş yavaş batının izine kapıldık bu yüzden daha modern anlayışlı hale geldik. Doğu tarafı sığdır kimse düşüncelerine önem vermez saygı yoktur.
Genel çevre, yetiştirilme tarzı, içinde bulunulan durum, aile ilişkileri, aile yapısı, temel etkenler bunlardır
eğitimlileri de öyle çok baskınlar ya çokkk
doğru çocukluktan itibaren sen erkeksin diyorlar onlara ondan öyleler
batman
ya iyi aslında koruyucular , eşlerine sadıklar , fedakarlar çok hem de.
ama aşırı baskınlar , kıskançlar , sert ve şiddete yönelim var.
O taraflar da tanıdığım kişiler var ve aynı bahsettiğiniz gibi, modern olanlar da çok var, ama bahsettiğiniz kişiler buralar da da mevcut yani, hatta bi tık fazlası da olabilir, mesela, sadık değil fedakar değil, ama diğer hepsi mevcut, o yüzden Türk ve ya kürt olarak değil her insanın iyiside var kötüsü de var diyebiliriz
doğru öyleeeee haklısınız swhhh evlenmiyeyim en iyisi.
evet taliplerim oluyor kürt istiyorum ama korkuyorum da bir yandan.
türkler de de aklım karışık çıkıyorlar önüme ama onlara da uyum sağlayabilecek miyim?
iyi eğitimli , güzel bir kadınım isteyen çok şey dil , kültür meselesi , akrabalık ilişkileri vb. şeyler.
Bunlar zamanla hallolabilecek konular, ülke 7 bölge hepimiz bitarafın şivesini alabiliyoruz, kibar bir konuşmadan aksanlar kayabiliyor, normaldir, kültür meselesi de iki tarafın kültürüne aşina olmak güzel olabilir, elbette farklılıklar çıkacaktır lakin zamanla alışılır diyebilirim, akrabalık ilişkileri sizde çok iyidir ama bu taraflar da o kadar değil vb şeyleride söylerseniz cevaplayabilirim :
ege bölgesi nasıl manisa insanları? genel olarak herkes bir değil elbette
şivem iyi türkçe biliyorum hahahahhaha ileri derece de ingilizcem de var
mesele şive değil kürtçe konuşurum ailemle evlensem onların yanında konuşsam mesela
doğru öyle hahahahahhahahhahhh ikimiz de çok iyi yerden mezun olmuş eğitimli insanlarız sadece ailemle kürtçe konuşurum telefonda mesela acaba çevresindekiler ırkçılık yapar mı vb. şeyler aklımda aslında?
ahahhahaha evet galiba kabul edeceğim bunu swhh
ahahhahaha olurrrr swhhhh nerelisiniz siz abi
balıkesir :)
swhhhh doktorum bende bi ara balıkesirli bir abiyle tartışmıştım swhhh ama ırkçı biriydi cidden uzman doktordu çalıştığım yerde.
Ya rica ederim 13 soru sadece
bence de öyle insanlık önemli kesinlikle sadece bir tanesine denk geldim anılarım pek iyi değil onunla swhh ilginç bir şeydi zaten daha fazla para kazanmak için sağlıklı çocukları daha fazla yatırıp gereksiz gereksiz ilaç veriyordu.
yatışlarda doktorlar daha fazla para alıyor yaa
13 soru ya nolur
ahahahahhahahahahahha doğulular kalabalık abi başa çıkamazsın
Kızzz baksın mesajima nolur
akraba ziyaretleri sık olur hasta ziyaretleri toplu ahahhahha
@By_Barsss mesjma bakarmisni
@By_Barsss mesajıma bakar mısınız 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
hahhahahahhahaha bilmiyorum tam anlamıyorum aşiret değilim çünkü ahahahhahahaa
değilim herkes aşiret değil ki orada batman da nadir olur siirt'e de nadir urfa , hakkari vb. yerler de yaygın onlarda temsili eskisi kadar pek bir şey ifade etmiyor.
herkes aşiret değil ki kalabalık aileye sahibim ama aşiret değil
9 kardeşiz 3 abim doktor bende doktor diğerleri de hemşire , öğretmen , mühendis.
babam da memurdu :)
saolun evet :) ama emek verdi annem babam baya 9 kardeş sonuçta hahahaahahahaha hepsini okuttular
swhhh babam memur yetmiyordu ama annem el işi yapıp satıyordu birlikte başardılar :)
şu an hepimiz büyüdük meslek sahibi olduk sıra bizde bu sefer biz bebek gibi onlara bakıyoruz.
ama çok güzel kalabalık olup aynı zamanda tüm kardeşlerinin meslek sahibi olması çok güzel eğleniliyor birlikte.
uzman değilim daha pratisyen 25 yaşında dün tusa girdim iyi geçti
doğru öyle :)
plastik cerrahi
evet batman
Yok be neresi iyi bin beterler şuanki sevgilimde kürt daha anlayışlı, saygılı, kibar, bakımlı, yardımsever, cömert biri daha yok her konuda da yetenekli, çalışkan, zeki biri.
evlenince baskın karakterliler ama
benimki kedi gibi uysal valla eski sevgilim öyle değildi o yüzden ayrıldım ondan
sevgiliyken öyleler karakterleri de iyi evlenince çok baskınlarrr swhh ama iyiler koruyucu , fedakarlar
öbürkü de kürttü o sevgiliykende baskındı en sonunda sıkıldım bi de sürekli evlilik için baskı yapıyordu
türk kızları niye kürt erkeklerini seviyor ya hiç anlayamıyorum swhhh
Türk erkekleri daha beter olduğu için kendi ırkına laf atan erkeği napayım ben bi kere
evet yaa öyleler kendilerine bakmadan avrupalı , rus kızları vb. şeyler diyorlar.
bir kendilerini düzeltsinler ahahahhaaha
ay sanki onlarda onlara bakacak gibi 🤣
swhhhh ekonomiden dolayı onlarda bakmıyor onların çirkinleri , şişkoları bakıyor hahahahahha denk geldiklerim öyle.
ortadoğulu erkek zengin ve yakışıklıysa onların güzel , elit kızları onlara anca bakıyor.
bizlere bakıyorlar dedikleri de avrupa'nın , rusyanın varoşu , kezbanı.
eh tabi İngiliz erkeği varken bunları napsınlar zaten
hollanda erkeklerini görsen fıstıkkkkkkkkkkkk gibilerrrrrrrr sportif , uzun , kaslılar bir tanesi hoşlanmıştı ama müslüman olduğum içinnn kabul edemedimmmmmmmm :(
Cevap
6Cevap
Türkler Kürtlere, Kürtler Türklere hayran. İçlerinde olmadıkları için anlamıyorlar. İnsanları bu şekilde ayırmak yanlış. 10 parmağın 10u bir değil.
türk kızları da kürt erkeklerini niye seviyor anlayamıyorum ?
Dediğim gibi içlerinde yasamadiklari için, kimisi maço erkek seviyor kimisi tüm Kürtleri aşiret ve çok zengin sanıyor. Kimiside esmer sevince Bırakmayan erkek seviyor. Herkesin tercihleri farklı. Kürt olup çok kibar olan erkekte tanıdığım türk olup Kürtlerden daha çok sadık olan erkekte tanıdım. Belki senin kafa yapina anlayış ahlakına batılılar hitap ediyor, saygı duymak lazım.
olabilir baskın erkek sevmiyorum çünkü swhhh
Eşlerinin üzerine kuma alan insanlardan ne bekliosun ki. Onlara göre kadın ve kızlar erkeklere hizmet edecek bir de çocuk doğuracak
öyle değil hepsi ya türk erkeklerinin de kapatması çok var mesela arkadaşlarım mersinli türkler çoğu şey diyordu türk erkeklerinin evde eşi dışarda kapatması var.
kürtlerde bunu kuma şeklinde yapıyor ama eskisi gibi değil çok çok çok az.
ama baskınlar o yönlerini sevmiyorummmmm bende baskınım çünkü
Kişilik meselesi bu ırk olarak adlandırmak doğru olmaz bence
Şimdiye kadar hiç kimse bana kabasın demedi
yakışıklısınız , iyisiniz , fedakarsınız , koruyucusunuz ama evlenince çok baskın ve şiddete yönelim var.
bazı yönler türklerden çok daha iyi ama aşırı kıskançlık vb. şeyler itici duruyor.
Kişiden kişiye değişir bu
Krolukta çığır açıyorlar ondan 😅
bence de
yetiştiği yer eğitim falan hepsi etkiliyo çünkü
eğitimlisi de kaba keko biriyle takılacak değilim iyi bir kariyerim var.
yok canım zaten takıl diye demedim nedne kabalar demişssin ondan öyle söyledim :)))
Kürt erkekleri de yakısıklı oluyo ya
Yetişme tarzı ve toplum yapısıyla alakalı
Bende kürt kızlarını seviyorum :D
Türk kızları bizi seviyor o Yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?