Ben çok iyi yerlere gelmek istiyorum hem mental hem finansal bunun için sabah akşam kendimle ilgileniyorum eğitimimle uğraşıyorum. Geçen gün okulum açılacak diye temizliğe gittim bir gün Rus kadının evine resmen kadın misafir gibi ağırladı ve normal evimi temizler gibi sadece mutfağı vs duzenledim oturup kahve de içtik okulu vs sordu. Ama iki gün önce bir Türk kadının evine gittim nereden baksan benle 2-3 yaş vardı aramızda o kadar egoluydu ki gider gitmez bana halıyı sil dedi emir verir gibi koştur koştur gitmiştim evi 1.5 saat mesafedeydi. Sabah 7 de uyandım ama kahvaltı bile yapamadım sabah 9 da istiyorlar diye. Akşama kadar aç karna calistim her an hayatımı sorguladım yarıda bırakıp gitmek istedim. Zor tuttum kendimi bir şey dememek için heryeri temizledim dışarı çıktım ağladım o kadar zoruma gitti ki bu ekonomi aileme yük olmama çabası. Cidden insanlık bazı insanlarda yok. Hayatımda 2 kez gittim o da baya tanıdık bir arkadaşımın Rus arkadaşıydı diye. Beraber gitmiştik ve son oldu. Açlıktan surunsem de kitap alamasam da asla başka insanların bende egosunu yükseltmesine izin vermiycem. 😞 gerçekten çok üzüldüm ya içimi dökmek istedim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzülme be dur bi sakin ol
Sana evden hiç çıkmadan yapacağın bi iş bulalım mı
Okulum açılıyor zaten calismiycam teşekkür ederim 5 günüm kaldı
Peki üzülme olur mu
Çok gururum kırıldı ya
Bazı insanlarda şans var kadındaki havayı egoyu gorseydin.
Var öyle kendini Bi halt sanan mahluklar, takmaya bile değmez ama şunu unutma, baktın seni eziyor demi tersle o kişiyi ve işten çık iş mi yok sanki çünki idare ettikçe kendisini bi halt sanacak ve tepene çıkacak ne kadar sabredebilirsin ki sanki
Ne şansı ya, ne oldum delisi görgüsüz sonradan görme derler öylelerine
Şimdi bu ben Rus kızın yanına gittim beni ailem hayatımda çalıştırmadı zaten. Hep ihtyiaclarimi gördüler bu yıl okul masraflarim sınav masrafım ciddi fazla dedim ki hani en azından harcligim çıkar. Gittim ilkin Rus olana sanki arkadaşıma gitmişim de öyle yardım ediyorum 500 lira aldım 3 saate o da hep oturarak konuşarak geçti. Sonra bu arkadaşım dedi ki bir ev daha var onermisler temiz yapmışsın ben gelemiyxrm gider misin bu sefer 850 lira benim için bulunmaz nimetti bir gün için. olur dedim o kadar yol gittim rest cekemezdim. Kadın kendince iyi davrandı ama ben Allahım işim gücüm yerinde olursa ben hickimseye öyle davranamam ya. Tepeden bakmalar bilmem neler. Yani Allah'tan şu güne kadar kendimi hep geliştirdim her yönden ama mental olarak çok kötü hissettim. Çıkar çıkmaz dayanamadım ağladım ben kolay kolay ağlamam ama bu sorun beni ağlattı ya
Kız parası o kadar iyiyse bende geleyim rusun evine 🤣🤣 seni üzen kadının davranışı değil ilk işin olduğu için alıngan olman
Hayır gerçekten çok kötüydü
Mesela ben, send a müdürle yumruk yumruğa kavga ettik 😂😂 alışıyorsun ve alışınca da kimin moral bozmak için konuşup kimin normal konuşması öyle anlıyosun
O zaman çıkıp gidicen işte sana iş mi yok Haa şunu da unutma bazıları tepeden bakıp yukarıdan konuşanlar yani hafif böyle terslenmeyi sever sanki onun kaç yıllık arkadaşıymışsın gibi hafif tersle böyle sonra hiçbişey olmamış gibi konuş sohbet et severler öyle
boş ver ettim ya aynı masada vizyonsuzluktan oturmayacağım insanda para var diye insan olmuyor. eşekte altın semer olsada eşek eşektir. O kadın da eşek oğlu esektir
Kızma yahu tamam 😂😂
Üstüne aljnma kadına diyorum onun gibi olan herkese diyorum popo laleleri
Biliyorum ya kızdırma kendini boş ver 🤣😂
Ok
Nasıl buluyorsun peki temizlikçi arayan evleri
Rus arkadaşım gidiyormuş öylesine gitmiştim beğenmiş kız arkadaşına demiş o da bana da gelse olur mu demiş bende ok dedim bulmam yani asla
Anlıyorum