24 senelik oturduğumuz evden ev sahibinin çocuğu yani çocukluk arkadaşım evlendiği için çıkıyoruz sizce de üzülmem çok doğal mı
2 ay
25 senelik evden çıkıyoruz, üzülmem normal mi?

24 yıl bir evde nasıl kalabildiniz bende de tam tersi oluyor. Uzun süre bir yerde kalmak iyi değil zaten birkaç yıl oturup değişmeniz lazım farklı yerler görüp, yaşamanız lazım bi kere geliyonuz hayata. Tek bir noktaya yapışıp kalmayın farklı şeyler denemekten korkmayın.
Zaten bu saatten sonra da böyle olacak gibi gözüküyor ama oturduk hemde hiç sıkılmadan bu yaşıma kadar bir kere bile acaba başka ev mi hiç demedim
Bende çocukluğumun geçtiği yerden taşınınca çok ğzğlmğştğm. Normal yani.
Bir şekilde atlatmaya bakacağız başka çaremiz yok
Aynı şeyi yaşadık yeni 😊 22 yıldır yasadigim mahalleden çıktım ve o kadar zor geldi ki ve şu an önceki evi çok özlüyorum
Taşındığımızda 5 aylıktım şu an 24 yaşındayım ben bir de duygusal birisiyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Ya aynısı valla bak taşınalı 1 2 Ay oldu ve inan ben de çok kötü oldum ama insan alışıyor gerçekten ben de mesela bağlandığım alıştığım en ufak bsyden kopunca bile kötü olan biriyim hele ki kendimi bildim bile yaşadığım yerden ayrılınca afalladim seni çok iyi anlıyorum ama inşallah adapte olacağız maalesef böyle
Valla 25 senelik bütün anıların şıp diye silinecek yaptığın arkadaşlıklar güzel anıların ah be ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşallah dediğin gibi olurda atlatırız yani illa ki atlatırız ama nasıl atlatırız hiç bilmiyorum
Daha nereye taşınacağımız bile belli değil be bir kaç güne kadar her şey belli olur diye düşünüyorum senin şu an son durumun nasıl peki az da olsa bir alışmışlık var mı
Umarım en kısa zamanda alışırsın valla diyecek bir şey de bulamıyorum ki
Cevap
0Cevap
Tabiki üzucu ne hatıralar vardır Allah yardımcın olsun inşallah bir evin olurda orada mutlu olsursun
O da şu an ki planlarımız içinde ama İstanbul'da ev fiyatları malum ama umarım Allah isteyen herkese nasip eder
Amin İnşaAllah
Normal tabikide. Büyüdüğün bir yeri geride bırakıyorsun umarım yeni ev güzel günler getirir.
Umarım kendi evinizi almissnizdir.
Maalesef şu an da öyle bir durum yok
Normak
En İyi Cevap