24 yaşındayım 3 ay oldu sevgilimden ayrıldım ve ilk sevgilimdi:( 2.5 yıldır çıkıyoduk. Ama bitti. Bu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim. Ama etrafımdaki çoğu arkadaşım ya evli ya nişanlı ya da ciddi bir ilişkisi var. Benim de ciddi bir ilişkim varken böyle birdenbire bitince kendimi boşlukta hissediyorum. Ve sanki evde kalıcakmışım kimseyi sevemiycekmişim gibi geliyo. Ve sırf bu yüzden eski sevgilimle barışmayı çok istedim ama olmadı. Yaş oldu 24 bu saatten sonra birini bulucam da sevicem de tanıma dönemiydi nişandı evlilikti derken evde kalıcakmışım gibi geliyo :(
Cevabın nedir?
+1 yılYok artık daha neler ya ayrıca bu tanıma evresini anlamıyorum ya olayı gönülden hissetseniz daha çabuk tanırsınız zaten anlamak için en iyi yol bu ayrıca sevmek için de zamana gerek yokki bir kaç gün de zaten kalbine sığıcak kadar sevme yeteneğimiz var yeterki onu yaşatalım :)
033 Yorumla
Soran+1 yıltabiki var ama sevgi herşey değil işte.2.5 yıl boyunca çıktığım asla ayrılamam dediğim ilk sevgilimle ayrılmak zorunda kaldık. Yani bazen sevgi olsa da olmuyo işte
- +1 yıl
Tamam hayat şartları sevgi karın doyurmuyor dedirtiyor bunu genele örnekledim maddiyat değil sadece ama mantık kalp his duygular bunlarda bir huzur hissediyosan yeni tanıştığın kişide demekki o doğru kişidir benim için öyle her daim yani uzun zaman geçince bir fark olmuyor bak 2 buçuk yıl diyosun ama bitti diyosun bu günle ayla alakalı değil bu alın yazısı gerçeklikle alakalı ;)
Soran+1 yılaslında 3-5 ayda evlenenleri görünce de hak vermiyo değilim.2,5 yıl bekledik çünkü benim okulum falan ee bir de daha küçüğüm falan :) Ama yine de öyle hissediyorum ne biliyim. bir de derler ya bir şeyi ne kadar istersen olmaz diye. İşte sırf bu yüzden olmııycakmış gibi geliyo
- +1 yıl
o senin gibi saf ama iyi kızların aklını bulandırmak için söylenmiş birşey aslı şöyle birşeyi ne kadar çok ve gönülden istersen olur çünkü senin istemediğin hiç birşeyi hayat sana vermez ama istemeyeceğin herşeyi önünde bulursun mesela şu ayrılık gibi yani istemediğin ot dibinde biter bu kolay değil savaşmak gerekir istediklerini kazanmak için ;)
Soran+1 yılee bişeyi gönülden istersen olur diyosun svgilimle evlenmeyi istemiştim olmadı. Onunla ayrılmayı istememiştim ama hayat bunu verdi. Bu sözde bir çlişki var gibi sanki :)
- +1 yıl
tamam da bunu sen istedin de karşında ki istemedi mesela bende 4 yıllık bir ilşki bitirdim 5 6 yıl acısını çektim imkansız olanaksız dediler inat ettim denedim istedim aradım taradım donunda karşılaştık ama o istemiyorum dedi yani oan evet dese herkesin imkansız dediği şey gerçekleşecekti ama olmadı bende göz yaşlarımla gerisin geri dönüp eski hayatıma kaldığım yerden devam ettim çelişkine mantıklı bir cevap oldumu?
Soran+1 yılya offf biz de mecburiyetten imkansızlıklar yüzünden bitirdik işte. :( Ben de bitmemesi için çabaladım bir yolunu bulalım yeter ki birlikte olalım dedim o da yolu yok dedi gitti
- +1 yıl
dedi ve seni yolun ortasında bıraktı :( üüldüm adına ama hayat zor ve mücahadele edecek gücümüz var buna inanırsak belkide senin için hayırlısı budur ya evlilikten sonra ayrılmak isteseydi boşanacaktınız ve daha kötüsü olacaktı bak bir söz var olmuş olan olacak olanların içinde en hayırlısıdır diye bu çerçeveden bak biraz da ;)
Soran+1 yılöyle ama o kadar emeğim var bütün herşeyi onun üstüne kurmuştum hayallerimi geleceğimi. Ama o mücadele etmek yerine kaçmayı tercih etti. Eğer o da benim gibi çabalamayı tercih etseydi onun için olmıycakları oldururdum. Ama sonu yok dedi. İstesem de bişey değişmiycek dedi.
- +1 yıl
İşte biz insanların yaptığı en büyük hata hayatımızı tek bir insana bağlıyarak yaşamaya çalışmak aslında olması gereken bumu bilmem ama bence biraz mantık dışı çünkü o kişi gidiyo veya ölüyo ya da hastalanıyo yatalak gibi gibi felan yani ve senin bütün hayat ışığın sönüyo çünkü o kişinin de bir fani olduğunu unutuyoruz tamam aşk için herşey yapılır ölünür vs vs ama karşıdaki bunu hak etmiyosa bu insana çok koyuyor sonra durum işte bildiğimiz gibi...
Soran+1 yılöyle ama ben kendimi de suçlyorum bizim ilişkimizin bitmesinde biraz vicdan yapıyorum aslında. Kısaca söylemek gerekirse ben İstanbul'da yaşıyorum o da 15 saat uzaklıkta iş imkanlarının çok kısıtlı old. küçük bir ilde. Bu ilişkiye başlarden ist. da olursan olur bu iş dedim tamam dedi söz verdi zaten burda çalışıyodu sonra memleketine gitti ben burda yaşamaya karar verdim sen gel dedi. Gelmezsem nolur dedim. Gelirsen olurrr gelmezsen olmaz dedi. bir yolunu bulalım dedim böyle bitmesin dedim yolu molu yok gelirsen gelirsin dedi. Yani ben hep çözüm üretmeye çalıştım o çözüm üretmediği gibi benim bulduğum çözümlere de yanaşmadı. Vicdan yapıyorum çünkü genelde kızlar gider ya erkeğin old. yere. Ama bir yandan da ortada tutulmamış bir söz ve mücadele bile edilmeden bitirilmiş bir ilişki var diyorum. Yani sence ben mi haksızım :(
- +1 yıl
ya haksızlıktan ziyade ffikir ayrılığı bu ne sen onun fikrini nede o senin fikrini kabul etmiş orta yoluda bulamamışssınız tabi anlattığına göre söz verilmiş ama tutulmamış çocuk biraz daha suçlu bu durumda kendini böyl vicdanınla yüzleştirmene gerek yok çok gereksiz birşey olur ama yol mesafe yani bir hayat kolay olmuyor tabi sende haklısın oda haklı ama sen %51 haklısın çünkü söz verip tutmayan o
Soran+1 yılaahahh yüzdeye vurman güzel olmuş :) Vicdan yapma sebebim genelde kızlar gidiyo ya erkeğin oldu. yere onun için. Ama gidersem bütün kariyer planlarım geleceğim biticek. Çünkü onun olduğu yerde bunları yapabilme imkanı yok. İş bulursam şükrederim anca orda :) Ama şöyle bişey de var sözünde durmamasına rağmen tamam en azından orta bir yol bulalım dedim çabalayalım dedim onu da kabul etmedi. Sen gelirsen olur gelmezsen olmaz dedi.
- +1 yıl
Bence o sana şöyle demiş ya hero ya mero gelirsen ala gelmezsen mualla yani bu bayansın diye argo olmayan görüşüm sen anladın beni bence senin için hayırlısı bu sonuçta sen bir köle değilsin sadece seviyosaun diye herşeyinede eyvallah demeyeceksin :) kariyer meselesine uyuz olurum ama yinede haklısın sonuçta emek verip okumuşun boşa heba olmasın bence seni şimdilik kabuğuna çekil biraz rahatla bu duruma alış illaki hayırlı bir kısmet gelir bulur seni inşallah :)
Soran+1 yıl:) Sağol inşallah. Kariyer dediğim de şu en azından kendi mesleğimi yapıcak türde bir iş bulmak istiyorum. Ama onun old. yere gidersem böyle işlerin olmadığı gibi belki marketlerde kasiyerlik bile olmaz çünkü cidden netten de bakıyorum çok kısıtlı iş imkanları. bir de İstanbul gibi gelişmiş bir yeri bırakıp benim için mücadele bile etmeyen birinin peşinden gitmeye değer mi diye de düşünüyorum. Çünkü bence gerçekten seven ister gel ister gelme diyiceğine bir yolunu bulmak için ya da beni ikna etmek için uğraşırdı.
- +1 yıl
bak apğzından sonunda yüzümü güldürücek laflar duymaya başladımö helal olsun aklın başına geliyo işte ya geniş düşün oalyı zaten adam seni hifi lemiş yani geirse n benim olursun gelmezsen elin olursun demiş boşkoy gittin beaa salla yani :) bence İstanbul zaten koca yürekli bir sevgili onu terk edip başka aşklara gitmemeli :) ben olsam gitmem İstanbul aşığıyım :)
Soran+1 yıldimi ya :) Hadi bir izmit bir bursa bir İzmir falan olsa yine bir durup düşünürdüm de ordu ya ordu :) Fındıktan başka hiçbişey yok :) Ya bak kendi üni. mezunu bile değil. İst. da çalışıyodu zaten o sayede tanışmıştık. Söz verdi bana burda yaşamaya. İşten çıkıp memlekete gidince karar değiştirdi. İster gel ister gelmeye döndü olay. Şimdi bir yanda ist. bırakılıp ordu gibi bir yere gidilir mi diye düşünüyorum bir yandan kendi hiç fedakarlık yapmadan bütün fedakarlığı benden bekleyen ve bir yolunu bile bulmayan biri için değer mi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Akıl vermek gibi mi olur fikir vermek gibi mi aklını yıkamak gibi mi her ne olur bilmiyorm ama değmez hiç değmez ben öyle adamın var ya taaaa neyse eski sevilin sonuçta senin hatrına ilerisini demiyim :) sen bence hayatını yaşa ;)
- +1 yıl
fındık iyidir fındık candır ama fındığın olduğu yere gitmemek lazım :)
Soran+1 yılyoo haklısın söyliceklerinde haklısın da :) Ben de işte böyle uzaklara giden kızları görünce vicdan yapıyorum. Ama belki onlar yanında olup mücadele ediyolardır sevgilileri için. Belki o da pes etmese ben daha farklı düşünebilirdim. bir de onun ailesi dışında tüm akrabaları burda yaşıyo. Kendi sıkıntı çekmez. Ama benim orduda kmsem yok. O da şimdi beni yarı yolda bırakıp gidiyosa sonra en ufak sorunda orda tek başıma kalırım gibi geliyo. bir de tabi o lise mezunu burda güzel bir iş bulabilirdi ama orda iş bulursa çalışır bulmazsa fındık toplar. Bunu bile bile de kendimi ateşe atmak istemedim. Ama tabi seviyorum orası ayrı.
- +1 yıl
en iyisini yapmışın boşver vicdana gerek yok :)
Soran+1 yılzaten kısmetim oysa ne kadar itsem de gelir değilse ne kadar çeksem de gelmez. Artık buna inanıyorum. Ve onun için elimden geleni yaptım. bir tek onunda aynı şeyleri benim için yapması gerekiyodu. Ama o benim ilk sevgilim old. için ve ondan önce benimle çıkmak isteyen pek olmadığı için yine olmıycakmış yine birini bulamıycakmışım gibi geliyo.24 yalındayım ee çevremdeki çoğu kişi evlililk yolunda adım atıyolar ben de haliyle hiç birini bulamıycakmış ve hiç evlenemiycekmişim gibi geliyo
- +1 yıl
o duyguyu bilirim ben benim de içim gidiyo ama birde şu var yani geleceği bilemezsin şimdi o zamanki hayatınla bu hayatın bir olacak diye bişey yok sen ümidini kesme Hz. alini bir söz söylemiş gönlünüz üç şeyin yuvası olsun imanınızın aşkınızın ümidinizin diye vazgeçme sakın Bİrgün olacak inan :)
Soran+1 yılinşallah :) Zaten dua etmekten başka yolu yok sanırım :)
- +1 yıl
yani ama genelde hayırlısını iste hayırlısını gönlüne razı iste gönlündekini de hakkında hayırlı iste en hayırlısı hayırlısını istemek :) bu çok hayırlı oldu ama ): Ahahah
Soran+1 yılama hep duayle olcak iş te değil. Biraz insan kendi kaderini kendi yaratır. Bilemiyorum kısmet demekten başka çare yok :/
- +1 yıl
yani işleme geçmek gerek fiili mücahadele yani :)
Soran+1 yılbiz yine de hayırlısı diyelim :)
- +1 yıl
ahahah o illaki olcak yani demesek olmaz ama sevilmek isttiyosan önce sevmeyi bileceksin ;)
Soran+1 yılsevmeyi bildiğim için bu kadar acı çekiyorum zaten :)
- +1 yıl
sevmeyi biliyosan sorun yok acısına da Eyvallah :)
Soran+1 yılyok işte acısı olmasın :/
- +1 yıl
bilemem şimdi :)
En İyi Cevaplar
Umdunu yitirme dürüstçe tek Bı ilişki yaşamışsın Şu an da erkeklerın mumla aradıkları karsı cınslerdensın umut var Ki umut da degıl ışık var Cunku su Zaman'da 15 yasında başlayıp 20 yasına gelene kadar 20 ilişkisi olan kızları gormek cok doğal oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılben günübirlik ilişkilerin insanı değilim belki ondandır :) Ama işte bu düşüncemin oluşma sebebi de aslında bu. Daha önce beni isteyen pek olmadığı için yine olmıycakmış gibi geliyo
Her kesin bir kısmeti vardır. Üzme kendini benim teyzem 42 yaşında hiç evlenmedi yanı evlenmek istemedi. Şimdi birisi ile tanışmış bu yaza dugun var. Ki sen daha 24 sun yani keyfini çıkar. Öyle korkularıda at gitsin. Hayırlısı olsun hakkında
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım :) Ama ne biliyim bu evlilik işi zamanında olunca güzel sanki 30 a kadar yolu var gibi ondan daralıyorum zaten
+1 yılayni his bendede var baba evinde rahatim.. tek isteyim ailemin beni ölmeden önce ALLAH gecinden versin gelinlikler icinde görmesi ve torun vermek.. bunlar olmasa hic umrumda degil..
05 Yorumla
Soran+1 yılailenden önce kendini düşün sevip sevilmek için evliliği düşün gerisi boş :) Ben onu bulacağımdan emin değilim bu saatten sonra işte :(
- +1 yıl
seviliyorum ailemden tarafi inan bana benimde ilsikim bitti umut verip yari yol´da birakti.. bos isler.. Allah büyük hayirlsi olsun
Soran+1 yılaynen sevgilimle birlikteyken hiç bu düşüncelere kapılmıyodum. Sevgilimden ayrıldıktan sonra böyle düşünmeye başladım. Yaşım da 24 olunca etrafımdaki çoğu arkadaşım da evlilik yolunda ilerleyince kendimi kötü hissettim. Üstelik eski sevgilimden önce benimle çıkmak isten kişi pek olmadığı için yine olmıycakmış gibi geliyo. Hayatıma giren ilk ve tek kişi eski sevgilim olucakmış gibi geliyo. O yüzden de evlenemiycekmişim gibi geliyo. Kişi kendini bilirmiş derler ya belki de ondan böyle geeliyodur. Yani böyle olucağını bildiğim içindir.
- +1 yıl
benimde arkadaslarim hepsi evlilik yolunda.. kader Kismet.. kim Bilir belki yine olur ama inan o olmasa bile karsina daha iyisi cikacak.
Soran+1 yılinşallah canım sağol :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. 24 yaşında evde kaldığını düşünüyorsan bizim ölmemiz lazım :)
17 Yorumla
Soran+1 yılahaha yok aslında öyle değil. Yani şu an sevgilim olsa da evlilik düşünmüyorum aslında :) Ama ilk sevgilimden ayrıldım daha önce de pek çıkmak isteyen falan da olmadı. Bu yüzden ayrılınca sevgilimden başka birini bulup ta sevemiycekmişim başka kimse beni istemiycekmiş gibi geliyo. Hani derler ya perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye :) Onun gibi bişey yani. Şimdi 24,25,26... diye gidicek gibi sanki :/
Soran+1 yıl30 a kadar yolu var tabi ama 30 olunca bile olmaması hep yalnız kalma düşüncesi beni yoruyo gerçekten
Soran+1 yılişte o yaşa gelicem ama hala bu sorunum olucakmış gibi geliyo bana :)
Soran+1 yılkimse beni anlamıyo :/
+1 yılhaha yuh be sacmala :D daha gencsın evlat sakin ol görende 3 cocukla ortada kalmış sanar :D
020 Yorumla
Soran+1 yılahahah tabiki de gencim :) Şu an sevgilim olsa da evliliği düşünmüyorum açıkçası daha ben kendime bakamıyorum :) :) Ama şöyle ayrıldığım kişi benim ilk sevgilimdi ve ondan önce beni isteyen olmadı. Bu yüzden ondan ayrılınca yine kimse beni istemiycekmiş gibi geliyo. bir de çevremdeki çoğu kişi ya evli ya nişanlı ya da ciddi ilişkisi olan insanlar. Onları görünce psikolojim bozuldu sanki :/
- +1 yıl
senın şarteller atmış biraz :D kendını yanlız hıssedıyorsun ee tabı boşlukdada kaldın bıde saga solo bakıyorsun len herkezın manıtası benım nıye yok trıbıne gırıyorsun bunun uzerıne bıde 2.5 yıllık sevgılın gıttı o da yetmez gıbı uzun suredır sevgılın olduugu ıcın hayatında dogru duzgun erkekde yok :D gayet normal bı durum bıraz zaman gecsın senın bos oldugunu gorsunler merak etme bızım turk erkeklerı hemen gelır bulurlar senı egon bıle tavan yapar hatta :D
Soran+1 yılkpss ye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum yeminle herkesin elinde bir tektaş herkes kapılmış :D Ben de cidden sevgilimden ayrılınca hem kendimi boşlukta hissediyorum hem başkası olmıycakmış gibi geliyo hem de herkesin bana sevgilisiyle evllik hazırlıklarını anlatması psikolojimi bozdu. Ben diyorum ayrıldım diye boşver unutursun diyolar. Demesi ne kadar da kolay :/
- +1 yıl
bekara karı boşamak kolay zaten :D unutursun dıyorlar hep :D bırıde demıyor kı ulenn gel bana sana onu unutturum :Dama şu bir gercek kı uzun surelı ılıskılerden cıkanlar hep boyle mala baglıyor bı ıkı aya duzelırsın merak etme :))
Soran+1 yılmala bağlamadım :( Yani offff işte beni isteyen bir o olmuştu şimdiye kadarondan önce olmamıştı. Gerçi 21 yaşında çıkmaya başladım eee ondan önce de çocuk oluyorum zaten :) Offf bilemiyorum inşallah hem seveceğim hem sevileceğim biriyle karşılaşmam uzun sürmez amin :)
- +1 yıl
haha :D valla elimizde olanları verelim sana :D begendıgını alırsın :))
Soran+1 yılelde yok olsa ben bulcam :)
- +1 yıl
olur olur dert etme Allah gonlune gore versın bazı seyler nasıp işi boylesı hayırlıymıs dıyeceksın :D
Soran+1 yılofff işte ya benim kısmetim yoksa o zaman da mı hayrlısı böyleymiş diycem :( Allahım ya canım eski sevgilim niye gitti ki :/
- +1 yıl
bak sımdı 21 sene kımseyle cıkmamısın nasıbın ayagına gelmıs cıkmısın sonra ayrılmısın bıraz sabırlı ol kı bır daha kı gelen kısının kıymetını daha ıyı bılırsın tecrube puanında yukselmıs oldu bak cakal :D
Soran+1 yılya bir daha gelmezse işte
- +1 yıl
len tamam ben alırım senı alla alla :D ana kıza bak len takmıs kafayı evde kalıcam dıye :D
Soran+1 yılahahah hep bu dersanedeki kızların tektaşları bozdu benim bu psikolojimi :)
- +1 yıl
len ne bakıyorsun sen o dershanedı kızlara sen bılmıyor musun hepsı fesat :D annesının tek tasını takıp gelıp dershanede hava yapıyorlar amann sende yıyorsun bunları ::P :D
Soran+1 yılçocuk mu kandıryon :) Ya aslında bir yandan da sevgilim olmasına alıştığım için şu an boşlukta hissediyorum aslında. Onun da etkisi var
- +1 yıl
şükür anladın ya :D amma kalın kafalı cıktın sende sabhdan berı onu dıyorum bende :D
Soran+1 yılonca paragrafta anlatmak istediğin şeyi tek cümleyle anlatabildiğim için kalın kafalı olan sensin bence :)
- +1 yıl
napıyım dırek desem anlamıcan :D bende boyle anlatmayı tercıh ettım bak pat dıye kendın soyledın :D ben soylesem bı onemı kalmıcaktı sen soyleyınce kabullenmıs oldun bıde boyle dusun mayk :D
Soran+1 yılbaşa sarıp aynı şeyleri söylersem görürsün :) O cümleyi kurmuş olabilirim ama hala ilk baştaki gibi düşünüyorum :/
- +1 yıl
bence sen sopa ıstıyorsun :D
+1 yılÖyle düşünme içinde yaşa acını bırak gitsin kendine yeni sayfa aç geri gelirsede alma hayatına bence
13 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten artık onunla olmaz bu saatten sonra yani bitmesin diye çok çabaladım ama olmadı işte. bir de benim ondan önce bir sevgilim olmadı o ilkti ve hatta benimle birlikte olmak isteyen bile olmadı. Bu yüzden ondan ayrılınca yine kimse olmıycakmış kimse beni itemiycekmiş gibi geliyo :/
- +1 yıl
Öyle düşünme ön yargılarından kurtul herşey kısmet gez toz mutlu ol biraz kafa dinle zamanı gelince karşına hayırlısı çıkar karşına inşallah
Soran+1 yılt. ederim canım sağol inşallah :)
Bende yakında 24 gireceğim, daha okuyorum ve senin gibi hiç düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılokurken ben de öyle düşünmüyodum. Etrafındaki arkadaşlarının çoğu evlilik yolunda adımını atsın o zman konuşuruz yine :)
Benim iliskim biteli 2ay oldu en guzel ceza unutmaktir ve arkana bakmamaktir
07 Yorumla
Soran+1 yılzten unutmaktan başka çarem yok imkansız yani olmaz geri dönüşü yok. Ama işte çevremdeki çoğu kişi yavaş yavaş evlilik yoluna girdikleri için kendimi yalnız daha da yalnız hissediyorum. bir de daha önce pek çıkmak isteyen olmadığı için yine olmıycakmış gibi düşünüyorum ki büyük ihtimal de öyle olucak. Kişi kendini bilir derler
Soran+1 yıl24 yaşındayım ama diyorum ya benim karşıma öyle pek kimse çıkmadı. Yani beni pek isteyen olmadı. bir eski sevgilim vardı işte o da gidince yine eskisi gibi kimse istemiycekmiş gibi geliyo.
Soran+1 yıldilenci gibi hissettim kendimi :/
Soran+1 yılniye herkes aynı şeyi söylüyo :/
takma kafana, bu fikri yerleştrrsen beynine saçma sapan biriyle evlenrsin, oluruna bırak herşeyi, kasma
12 Yorumla
Soran+1 yılsaçma sapan birini bile bulacağımı pek sanmıyorum :)
Dert etme gönlüne göre birisi karşına çıktıktan sonrası nasipse çok kolayy yaşında küçük yani üzülecek bir durum yok
03 Yorumla
Soran+1 yılya çıkmassa :/
Soran+1 yılsağol amin :)
Kendinizi saygınız yokken erkeklerden saygı bekliyorsunuz. Evde kalmak nedir eşya mısın sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabir ediliyo diye dedim
Kıyamam kuzum sana hiç de öyle sanma yasin daha çok genç daha önünde uzun uzun seneler var kimler gelecek kimler geçecek daha ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılaslında böyle düşünmemin sebebi hem etrafımdaki kişilerin yavaş yavaş evlenmeleri hem de bu zamana kadar eski sevgilim dışında benimle çıkmak isteyen pek olmadı. Bundan sonrada olmıycakmış gibi hissediyorum
Soran+1 yılzaten hayatımda biri bile olsa daha zamanı var bence. Ama sevgilimden de ayrılınca kendimi çok yalnız hissettim. Ve dediğim gibi daha önce kimse beni pek istemediği için yine öyle olursa da ömür boyu yalnız kalırsam diye düşünüyorum :(
- +1 yıl
Değişiklik yap kendinde öyle de düşünme yasin 24 bak bana 31 yaşındayım ama evlenmedim hiç senin daha 5 senen var gez dolaş kendine bak gerisi gelir yalnızlık evet doğal bişey ama kafa dinlemek de lazım demi biraz dinlendir kafanı ama sakın geri de dönme ona eski bitmiş gitmiştir başa dönüp de zaman harcama bulursun merak etme bigun çıkar karşına kaderin ;)
Soran+1 yılsağol inşallah :)
bir kaç ay içinde tanışıp sevgili olduğun ilk adama nikahı basıcaksın merak etmee
00 Yorumla
+1 yılHahahaha o deilde geçmişteki hüsran olunca insan yoğurdu üfleyerek yer hale gelmeye başlıyor ne yazıkki !!!
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen böyle düşünememin sebebi yaşadıklarım aslında :)
- +1 yıl
Kader demekten başka çare yok hayattan bıktırıyorlar ama napcan :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle dusunme sen hareketlen bul birini ya da barış sevgilinle
01 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgilimle barışmam imkansız artık o olmaz. Birini bulacağımı pek düşünmediğim için böyle düşünüyorum zaten. Çünkü eski sevgilim benim ilk sevgilimdi ondan önce beni isteyen pek olmadı. Şimdi de olucağını pek sanmıyorum açıkçası.
+1 yıltürkiyedeki kadınların yüzde 80 i böyle düşünür. takılma
012 Yorumla
Soran+1 yılya aslında böyle düşünmüyodum hiç ama sevgilimden ayrılınca ve etrafımdaki yaşıtlarım birer birer gitmeye başlayınca bu psikolojiye girdim. Ve benim ilk erkek arkadaşımdı. Hani başkasını bulamıycakmışım gibi geliyo :( Ya açıkçası evde kalmak değil de sevmek sevilmek istiyorum sadece
- +1 yıl
zaman ver kendine sindirmesi uzun sürer.
Soran+1 yılzamanla yaşımda geçiyo ama :) Herkes birini buldu bana adam kalmadı :/ Aslında ben de bulmuştum ama offf olmadı ne yazık ki :(
- +1 yıl
emin ol çok var. sadece gözün açık değil ondan.
sen önce bir ilişkini sindir fark edersin.
Soran+1 yılzaten daha 3 ay oldu ayrılalı hala aklımda o var. Ama olmıycak artık o bu bir gerçek bu yüzden de önüme bakmak en doğrusu. Ama önüme bakınca da bunlar olucakmış gibi geliyo işte :)
- +1 yıl
zaman geçsin diyorum çünkü ne desem boş seniniçin :)
Soran+1 yılumutsuz vakayım yani :(
- +1 yıl
yo değilsin güçlüsün.
Soran+1 yılben güçlü olmak istemiyorum ama seve seve ayrılmak herkesin kaldırabileceği bişey değil ben bunu yaşamak zorunda kaldım.
- +1 yıl
hayırlısı olsun. insanın bazen çaresiz kaldığı zamanlar olur.
Soran+1 yılkeşke bu çaresiz kalma olayıbu konuda olmasaydı :( Sağol
- +1 yıl
sende saol üzme kendini geçer herşey.
yaşında ne varmış ya bulursun çalıştığım şirkette bir 35 likle 30 luk evlendi bu yaz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşım genç ama hani daha yeni sevgilimden ayrıldım onu unuttum 25 :) Birini bulcan da tanoıycan da sevcen de nişan da düğün de falan filan. O da birini bulursan. Açıkçası ilk erkek arkadaşım olduğu için bu ayrıldığım kişi ondan önce de pek kimse beni istemediği için yine kimse istemiycekmiş gibi hissediyorum ondan böyle düşünüyorum aslında. bir de yaşıtlarımın çoğu teker teker gidince falan
Soran+1 yılinşallah sağol :)
Aynen evde kaldin
Hemde yatmissan kim alir seni
Copsun artik00 Yorumla
+1 yılAnnene soyle ayarlasin birini.
043 Yorumla
Soran+1 yılahaha :) Annem böyle konularda hiç konuşmaz bile benle
- +1 yıl
şaka yaptım zaten görücü usulüne karşıyım ama mecbur kaldıysanız mantıklı olur illa anne tarafından değil tabi arkadaş olur teyze olur yenge olur :) en güzeli zamana bırakmak illa çıkar biri karşına
Soran+1 yılya görücü için de küçüğüm ya :) Kendim bulamazsam düşünürüm onu :)
- +1 yıl
zaman çabuk geçiyor.
Soran+1 yılorası da doğru ama şu an daha eski sevgilim aklımdayken böyle bişey düşünmüyorum diyim
- +1 yıl
ben ayrıldıktan 1 ay sonra yeni bir ilişkiye başladım çok pişman oldum hem unutmaya yaramadı hem de şimdi vicdanım rahat değil o kızı üzdüğüm için.
Soran+1 yılaklımda o varken başka biriyle başlayamam. bir de 2.5 yıl çıktık. Herşeyde o varken başkasını koyamam yerine
- +1 yıl
ben ayrılalı 3 sene oldu hala aynıyım unutamıyorum bu gidişle o desteklemediğim görücü usulü evliliğe kalıcam
Soran+1 yılöyle bulunsa bile ben sanki zoraki sevmek zorundaymış gibi hissedip sevemem ki. Yani o da olmaz :)
- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum da çevremde aşk evliliği yapan ve ayrılan aynı zamanda görücü usulü evlilikle daha sağlıklı ilişkileri olan o kadar çok örnek varki
Soran+1 yılayyy beni bu düşünceye itme lütfen :) Ki şu an hayatımda biri de olsa bence evlilik erken benim için :) Ben gelecek için sordum bu soruyu. Birini bulacağımı düşünmediğim için yani :)
- +1 yıl
diyorumya zaman çabuk geçiyor bence 25ten sonra evlilik normal 33 ten sonra geç. öyle içimi döktüm ayrıca kusura bakma :)
Soran+1 yılen normali bence 25-27 diye düşünüyorum. İşte az kaldı ya bak yine panikledim :) Ben bu kadar kısa sürede birini bulcam da sevcem de ohooo. Yok yok kaldım ben
- +1 yıl
aşk dediğin anlık birşey zaten fazla zamanını almaz önemli olan doğru kişiye denk gelmek. hayatsa araba kullanmak gibi panik yaparsan yanlış yola saparsın. çok hızlı gidersen kaza yapınca ölüm riski daha fazla ama yavaş gitsen de olmaz. ne zaman yavaşlayıp nezaman hızlanman gerektiğini iyi kestirmek mesele. yani panik yapma ama çokta ağırdan alma :)
- +1 yıl
yazdıklarımdan aşk'ın kaza olduğu sonucu çıkıyor bu arada istemeden güzel bir tespit yaptım galiba
Soran+1 yıl:) Öyle gözüküyo. Ama kişi kendini bilirmiş derler ya. Yani ben hep yalnız kalıcam gibi geliyo
- +1 yıl
iyi birine benziyorsun kalmazsın merak etme.
Soran+1 yıliyiyim zaten ama bu işin iyilikle pek alakası yok :)
- +1 yıl
bence var. iyi insanlar güzel görür. bu yüzden güzeli değil güzel sevmeyi bilirler.
Soran+1 yılbu teoriye göre iyi değil kötü oluyorum o zamn. Eğer iyi olsaydım demekki böyle düşünmezdim bile :)
- +1 yıl
kötü insanlar ben yalnız kalacağım demezler genelde kimin hayatına girsem de hayatının içine etsem diye düşünürler.
Soran+1 yılöyle diyenler daha çok seviliyo ve yalnız kalmıyo ama. Ben sadece sevip sevileceğim birini istedim. O kadar ama o bile olmuyo.
- +1 yıl
bunu bir sınav olarak düşünebilirsin iyi olmaya devam edersen sonunda mutlaka iyi birini bulacaksın.
Soran+1 yılya sınavımda ömür boyu yalnızlık varsa
- +1 yıl
orası din konusu devam edrimde burada din konularını konuşmak istemem. benim de eksik olduğum noktalar var. ama şunu bil siterimki hayatta sakat doğan açlıkla sınav olan bir sürü insan var şükretmek lazım.
Soran+1 yıltabiki de her zaman şükrederim. Ama etrafımdaki çoğu insanın yalnız olmadığını mutlu old. nu görünce de neden ben de değilim diye soruyo insan
- +1 yıl
mutluluk sadece sevgili ile olmuyor bazı arkadaşlıklar bir sevgiliden daha çok mutlu edebilir
Soran+1 yılya tabiki bu zamana kadar hiç böyle düşünmedim neden çünkü arkadaşlarım vardı. Ama şimdi çoğu evleniyo. Ve haliyle kendi hayatlarını kurunca öyle bekarlıkta old. gibi olmuyo arkadaşlık
- +1 yıl
Ben de 23umdeyim cevremde herkes ogrenci oldugu icin bisey diyemiyorum.
Soran+1 yılben 22 yaşında mezun oldum :) Erken atıldım hayata aslında belki de ondan böyle oldu :)
- +1 yıl
Keske ben de mezun olabilseydim.. :( biz de bian once mezun olsakta hayata atilsak diye bakiyoruz. Dert bitmiyor ama ya lisedeykende universite baslasak diye dert yaniyoduk
Soran+1 yılbence bitirmemeye bak ya bitirince mal gibi kalıyosun :) Bak benim gibi hem iş yönünden hem eş yönünden sıkıntıdayım :)
- +1 yıl
Calismaya basladin mi?
Soran+1 yılbaşlamıştım ama şimdi kpss ye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum :(
- +1 yıl
Ohooo turkiyede de nedir bu sinavlar ben mezun olayim gidicem memleketime ya
Soran+1 yılmemleketin neresi :) Ben de geldim memlekete de aradığımı bulamadım :)
- +1 yıl
azerbaycan :) 10 senedir burdayım sürekli sınava giriyorum bıktım artık.
Soran+1 yılheee :) Git git kurtul burdan :) Giderken biraz suriyeli de götür :)
- +1 yıl
keşke gelseler zenginleri de çok altın bozdururlar bizim orda :) mezun olayım öncede öyle vericem kararımı hala düşünme aşamasındayım.
Soran+1 yılazerbaycanın şartlarını bilmiyorum tabi ama buradan iyidir bence :)
- +1 yıl
Yokya gorsen her dakika sukredersin
Soran+1 yıl:) Tabi sen 2 tarafı da görmüş biri old. için iddaa edemiycem
- +1 yıl
Heryerin kendi güzelliği ve kötülüğü var.
+1 yılay gızımm kaldın bile geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle gözüküyo :)
kız gel bana ben de evde kaldım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılevde kalmaktan ziyade sevmek ve sevilmek istiyorum ben
Soran+1 yılahahah
40 a kadar yolu var kanks
00 YorumlaÇoğu kişide olur zamanla geçer 😌
11 Yorumla
Soran+1 yılzamanla geçmesi için birini bulmam gerek başka türlü geçmez :)
+1 yılAy kız ne evde kalması saçmalama
03 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim hani evde kalanlar çok az desem neyse de bu devirde evlenemeyen de çok fazla. Ya açıkçası evde kalmaktan çok sevilmek ve sevmek istiyorum.
- +1 yıl
Hepsi olur hiç acele etme bekarlık sultanlık tır otuza kadar yolun var
Soran+1 yılaynen 30 a kadar yolu var ama benimle çıkmak isteyen pek olmadığı için o zaman da olmıycakmış gibi geliyo
benim hic olmadi yasim 27
03 Yorumla
Soran+1 yıleyvahh işte ben de bu yolda ilerliycem galba :/
Soran+1 yıl1 tane oldu ilk erkek arkadaşımdı. Ama olmasaydı belki bu kadar üzülmezdim şimdi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de okadar :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılOlur gider ya dur bakalım sende hemen ne bu acele?
00 Yorumla Bakalim ablcim yildiznamene 😄
00 Yorumla
+1 yılKalmazsin ben alırım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birliktelik yaşadınız mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
o. O (-: güldüm
010 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yılburda whatsaptaki dişlerini sıkan emoji yok mu ya :/ Erken old. nu biliyorum da yani ilk sevgilimden ayrıldım daha önce de çıkmak isten olmadı bu yüzden şimdi ayrılınca yine kimse olmıyckmış gibi geliyo ayrıca etrafımdakiler teker teker evlenince psikolojim bozuluyo. Ya en azından ilişkim olsaydı bu psikolojiye girmezdim
Soran+1 yılgüzellikle alakası old. nu düşünmüyorum ya ama herkesin bir seveni sevileni varken kendimi yalnız hissediyorum işte. Bu yüzden de hep yalnız kalıcakmışım gibi gelyo
Soran+1 yılben her konuda çok karamsar düşünürüm aslında. Belki onun da etkisi vardır. Ama açıkçası hiç olmaması yalnız kalmak gibi düşünceler beni boğuyo
Soran+1 yılherkes herkesin her hareketini sevecek diye bişey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala aktifmisindir acabaa
00 Yorumlaevlen sende
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olmus bnce
00 Yorumla
+1 yılbulursun korkma
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşında ilişkim bitti. Evde kalıcakmışım gibi hissediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler