Aile & Toplum 2 ay Yaşadığınız şehri 3 kelime ile anlatabilir misin? benmti Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bende tahminde bulunmak istiyorum Yaşadığınız şehri 3 kelime ile anlatabilir misin? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Kaos, mülteci, pahalı 0 1 Yorumla benmti 2 ay İstanbul Yorumla
xdenizx898 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Emekli şehri sosyal aktivite yok küçücük 0 1 Yorumla benmti 2 ay Çözemedim Yorumla
Küçüktatlibalikk Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Metropol KonstantinopolisSuriyeliler 0 2 Yorumla benmti 2 ay Aynı şehirdeyiz Yorumla Küçüktatlibalikk 2 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 67b cevap paylaştı. Anıtkabir.. tek kelime yeter 0 0 Yorumla
hadiordannnla Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Tarih, kültür, karpuz 😄 0 2 Yorumla benmti 2 ay Diyarbakır Yorumla hadiordannnla 2 ay 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Baklava fıstık yemek 0 5 Yorumla benmti 2 ay Antep Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yess Yorumla benmti 2 ay Neden gizli Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyi böyle Yorumla benmti 2 ay Manyak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaos, mülteci, pahalı
İstanbul
Emekli şehri sosyal aktivite yok küçücük
Çözemedim
Metropol Konstantinopolis
Suriyeliler
Aynı şehirdeyiz
🤣🤣🤣
Anıtkabir.. tek kelime yeter