Yiyenlerimin tırnağı etmezsin diyen anne psikopat mıdır?

Anneannemle telefonda konuşuyorlardı "elin kürdü Allahını ayısı " vs gibi dedikodu yapıyolardı telefonu kapattıktan sonra yanına gidip kınama kimseyi başımıza cikcak senin yüzünden dedim sadece bunu dedim her zamanki gibi olayları farklı yerlere çekti benim annemden uzak dur seni tırnağına değişmem dedi bende "sal*k ben yaptığın olaya diyorum anneannemden banane" dedim sonra sal*k dedim diye üstüme yürüdü kavga ettik en sonunda benim canımı acıtmak için "yiyenlerimin s*çtığı b*k etmezsin senden daha iyiler" dedi sorna ben çıldırdım başladım saydırmaya "onlar için beni nasıl ezersin ben sana onlara bir şey demedim olaya neden başka kişileri dahil ediyorsun" vs gibisinden ama bunu küfür ederek ve onları çok kötü bir şekilde aşağılayarak dedim gerçekten amacım kötü değildi bu hayattan kimse kınadığını yaşamadan ölmez ben sadece uyardım ama o anneannemi sevmediğimi bildiği için olayi çok farklı yere çekti anneannemle ilgili gık etmediğim halde yiyenleri için oyle dedikten sorna ipler koptu zaten ben mi abartıyorum? Ne yapıcam olayları çok farklı yerlere çekip sinirimi bozuyor

Yiyenlerimin tırnağı etmezsin diyen anne psikopat mıdır?