Aile & Toplum 2 ay Bu zamana kadar aldığınız en etkileyici iltifat nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu zamana kadar aldığınız en etkileyici iltifat nedir? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
CanerC28 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 85% 2 ay Duymaktan sıkıkdığımı söyleyeyim bari etkileyici denecek bi iltifat almadım.. Her gören akrabam oo ne kadar uzamışsın/büyümüşsün (1.87) ufacıktın diyor 😂 0 4 Yorumla Soran 2 ay Çok kısa boyun asko akrabalarım kör olabilir Yorumla CanerC28 2 ay Konuşma sanki 2 metresin Yorumla Soran 2 ay İroni bunu da anlamıyorsan.. Yorumla CanerC28 2 ay Kızları anlamak biraz zor hele ki tanımadıklarını ondan olsa gerek Yorumla
fesfs Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı. Çok can yakarsın. Ama cekersinde onların Ahını, bu inadin oldukça. Dedi biri.🙄🙄🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay . Bir çiçeğe bir damla su gelir o çiçek mahvolur ya o kadar naifsin tarzı bir şey demişti birisi :D Şuanlık bu 0 1 Yorumla Soran 2 ay Cümleyi tam hatırlasan daha iyi oturacaktı kafamda ama idare eder bir iltifat Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Bu çocuk çok can yakar denmişti 😂 0 2 Yorumla Soran 2 ay Noldu peki Yorumla bilgeerkoderler 2 ay Evet sanırım can yaktım Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Google, Enter. İltifat nedir? 0 0 Yorumla
m MrKuzey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 1 Yorumla Soran 2 ay Aga beeee Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 33 , eic 42% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Deniz gözlüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duymaktan sıkıkdığımı söyleyeyim bari etkileyici denecek bi iltifat almadım.. Her gören akrabam oo ne kadar uzamışsın/büyümüşsün (1.87) ufacıktın diyor 😂
Çok kısa boyun asko akrabalarım kör olabilir
Konuşma sanki 2 metresin
İroni bunu da anlamıyorsan..
Kızları anlamak biraz zor hele ki tanımadıklarını ondan olsa gerek
Çok can yakarsın. Ama cekersinde onların Ahını, bu inadin oldukça. Dedi biri.🙄🙄🙄
. Bir çiçeğe bir damla su gelir o çiçek mahvolur ya o kadar naifsin tarzı bir şey demişti birisi :D Şuanlık bu
Cümleyi tam hatırlasan daha iyi oturacaktı kafamda ama idare eder bir iltifat
Bu çocuk çok can yakar denmişti 😂
Noldu peki
Evet sanırım can yaktım
Sen bir balığın bile hafızasında kalırsın.
Google, Enter. İltifat nedir?
Hatırlamıyorum
Aga beeee
Deniz gözlüm
Olmadiki
Hayvan öldürdün artık yeter