Birden fazla ilginç iltifat almışlığım var ama en son ve en çok ilgimi çeken iltifat; "Sen kırmızı halı kalitesinde bir kızsın. Ve her an objektiflere hazır bir halin var.." cümlesliydi..
Kim ne derse desin iltifat duymak ve etmek güzel şey. Tabi ki gerçek olduğu sürece ve samimi olduğu sürece değerli. Güzel soru için teşekkürler. :)
İnternetten konuştuğum sözde kankam olan biri vardı konuşurken random mu ne atmıştım şey demişti yanlış hatırlamıyorsam sen random attıkça aklımda çok tatlı bir gülüş canlanıyor demişti tabi bu iltifat sayılırsa yalnız bunlar olurken tek sıkıntı benim sevgilim olması ve bunun onu bilmesiydi hatta benim çıktığım beyfendiye olan yoğun hislerimi, onu ne kadar delice ölesiye sevdiğimi bilmesine rağmen bunu demesiydi tabi sonrasında benden hoşlandığını öğrendim ama tahmin ediyordum zaten böyle bir şey olduğunu
İlginç mi bilmiyorum ama Oğlumdan geldi. Yeni konuşmaya başladığı zaman "sen çok güzel bir annesin" demişti. Çok şaşırmış ve mutlu olmuştum. Tabi arkası kesilmiyor ne zaman yaramazlık yapsa bunu bana kullanıyor. 😄😄
Boyum 1.92 kilom 85, liseye üniverisiteye giderken baskette oynardim lisanslı olarak.Üniversite zamanında bir gün tramvaya binmek için yürüyordum, bir lisenin önünden geçerken 3 tane kız laf attı vay be erkeğe bak çam ağacı gibi dalına salıncak kur sallan. Digeri yok kız gölgesine otur dedi digeri ise dalinin üstüne otur keyfine bak dedi. Ben ilk an şok oldum sonra kızlarla tanıştık onlar kayış attı ben derse gitmedim babamdan arabanın anahtarını alıp piknik alanına gittik pikniğe 🤗
Herkes ellerimi mıncıklayıp aa ellerin ne kadar tombik şişman yumuşak şişkin vb. diyor. Işin garibi bu insanların hoşuna gidiyor ama hiç güzel görünmüyor bence
Okulun bahçesine çıkacaktım arkadan tanımadığım bir kıza bağıra bağıra yanıma geldi "şaçların çok güzel ben de böyle saçım olsun istiyorum" dedi değişik geldi
Ellerin ne güzel tam avukat eli demişti birisi Daha çok hoşuma giden ortama yeni giren bir arkadaş bizi tanıyan birisine kim nasıldır diye sorduğunda sorduğu kişi hakkımda Yanında ne konuşursan konuş ona ne anlatırsan anlat bir daha başka bir yerden duymazsın asla demiş o var
Griptim o gün instegram Dmden biri yazdı Sile sile o koca burnunu koparttin ama yüzüne kırmızılık yakışmış diye. Bana iltifat edenler hep akıldan sakat ya
Bir arkadaşım bana yavşamak için "sen yer fıstığı paketine karışmış antep fıstığı gibisin hayatıma renk katıyorsun" dedi. Aynı şeyi google asistandan da duyunca çocuğun takkesini başına koyup gönderdim😂
İs yerinden arkadasim popon guzel dedi hayir isin ilginc tarafi erkek len bunu diyen bizemi is atiyo ne
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
''- 'ne kadar güzelsin aynı kız gibi ' genelde guzelsin diyorlar' kiz güzeliymişim güya'' ama sonra alıştım, iyi birşeymis galiba¡¿.. ,'zamaninda hoşnut oldugum kadinlarin birkaçı deyince bir garip olmuştum o anda