Gelin kayinvalide ilişkisi nasıl olmalı?

Yaklaşık iki senedir evliyim çalışıyorum eşim çalıştığımı asla istemiyordu bende çocuk olasiya çalışayım dedim ve izne ayrıldım gebeyim çünkü neyse dogumuma bir aydan az var evi tasiycaz kayinvalidemlerin üst katına kadın benim çalışmamı istiyor bende ben çocuğuma bakicam dedim ne alakaysa ben işten ayrılınca kendine iş buldu bide bana diyorki sen calismicaksan ben çalışayım seninle benim bağlantım ne acaba? Oğluyla babası ortak oğlu çalışıyor babasına veriyor kira vs babası ödüyordu dün eşime dedim gelenime gidenime kimse karışmaz biliyorum ama ben kimsenin yemeğini aşını yapamam evini temizleyemem dedim çünkü kayinvalidem ise girdi benden beklio herşeyi ve evinde liseli kızı var hayrdr ya hamile halimle ev topluyorum bana demio kızım cumartesi pazar benim tatil beraber yapariz demio sen yavas yavaş hallet ga kızım diyor siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kendi annem çalışıyor kayinnamda iş arayışına çıktı kendine bana dioki kızım sen calismicakmissin ben calisicam okullar açılınca lahusalikta yapabilirmisin ona göre başlicam dedi senin açından iyi olur anne sen çalış dedim kendi torununa bakmak için işten ayrılmıştı ama
Gelin kayinvalide ilişkisi nasıl olmalı?