Hepsi aynı bk.. Ama demirtaş her ne kadar pkkyle ilişkisi olsada bunlardan daha samimi en azından saklamıyor.. Yalaka degil, haksizliga karsi susmuyor..
Sana tuhaf gelebilir ama hdp içerisinde mültecileri destekleyen varsa ermenidir ya da akpnin kripto adamidir çünkü kürt halkı mültecilerden çok rahatsız.
Savundugun partinin multecileri nasil savundugunu ogren ikincisi hdp Kürt halkini temsil etmiyor gergerliognunun aciklamalarina bak veya diger millet vekillerinin parti sozculerinin
Abicim ben hdpyi demirtaş için destekliyorum. diğerlerinin bende ve halkta yeri yok.. multecilerin kalmasini savunan her insanda bu toprakların araplaşmasını ve bir islam devleti olmasını amaçlıyor.. kürdistan için mültecilerin kalmasi desteklenemez.. boyle bir seyde olmaz zaten..
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Öncelikle Suriye'den gelen insanlara mülteci hakkını vermemiz lazım. Bundan sonra arzu eden, koşulları taşıyan herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilmelidir Suriyeli, Iraklı, Afganistan, Pakistan, Somalili, kim gelmişse ülkemize." dedi
Bu sözü savaş döneminde söylemişse, mülteci hakkı verilmeli, ama savaş mavaş yok artık.. Vatandaşlık verilmesi hele hiç doğru değil. Son zamanlarda söylenmiş bi söz ise hic katılmıyorum kendisine
Hahahah selehattin demirtaştan umit ozdaga nasil yöneldin 😁😁🤗🤗 sevdim seni simdi yiprattirma o zaman sana hangisi dogru geliyorsa onu savun siyastte soylenenlere degil yapilanlara bak
Savcimisin hakimmi nerden biliyosun O ilk davanın süresi bitti daha o mahsum et dağıtan yasin nin cezası başlamadı Insallah o selattinin cicuklarida o yasin gibi olur kana kan dişe dis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O ara canı sıkılınca onu atası geldi içeri de ondan, onun şeyinin keyfine kalmış her şey.
Erdogani zerre sevmem ama kimse pkk propagandasi yapamaz
Ama feto propagandasi yapabilir demi
Erdogani ne severim ne desteklerim bozuk saat bile bazen dogru gosterir iyi yapti ne fetoyle isim olur ne pkk ile
Kendi adamlarinida iceri atmasi lazim oyleyse ? Bu ikiyuzluluk.
Arkadaşım ben erdoganin durust biri oldugunu soylemedim ama bu seloyuda aklamaz
Tamam ama pkk propagandasi yapanlarin cogu dısarıda ama ozellikle demirtaşı tutukluyor. Erdoğan çokmu vatansever? Pkk bahanesi. Cunku dişli muhalefet tek demirtaş yapıyordu
Neresi dişli bu millet pkk sevicisini destekler mi 3 bes vatan haini destekler o kadar
Git videolarını izle öyle gel
İzledim aponun heykelini dikecekti ne oldu
Muhalefet videolarini diyorum 🤣
Cok iyi kaptan olsa ne yazar pusulası bozuk iken
Pusualsi dogru olan sanki cok iyi devlet bahceli erdogana neler dedi gitti kpegi oldu iki gunde 😏
Kac kere soylersem erdoganci olmadigimi idrak edebilirsin?
Erdoganci oldugunu mu kast ediyorum ben? Demek istedigim milletin iyi sandiklari demirtastan beter.
O zaman demirtasi savunma ağzıyla degil diger hainleri cezalandirmasi gerektigini dillendir senle ayni fikirde olalim
Hepsi aynı bk.. Ama demirtaş her ne kadar pkkyle ilişkisi olsada bunlardan daha samimi en azından saklamıyor.. Yalaka degil, haksizliga karsi susmuyor..
tamam ondan
🤣 erdogan size odunu veriyor ohh
Sana daha fazla vermis hapise atmis
Gotunuzu yakiyor diye hapse attirdiniz 😏
Curmunuz kadar yakarsiniz
Suriyelilr ile size mutluklar. Arabi esad bombom abe turkiya cennat🤣
Sen bu kafayla siyaset yapmaya devam et :)
Bir zp uyesine suriyeliler le mutluk dileyen biri ilk defa gordum
Ha sen zafer üyesiysen Allah sana yardım etsin tayyibin listesinde iki düşmanı var biri zp biride hdp
Sen rahat ol
Ben rahatım abicim size yahudi ajani diyorlar siz düşünün
Evet gordum arap kanallarinda daha cok diyolar araplarin bize biyle demesi mutlu ediyo bizi demekki zorlarina giziyoruz
Zp iktidara gelse bunlardan kat kat daha iyi yönetir
İns zp bir parti degil bir dava
Ben bir hdpli olarak zpnin multeci sorununa deginmesini destekliyorum türk kürt olarak yaşıyorduk bu arap artıklarını içimize doldurdular
Peki hdp neden multecileri istiyor hic dusundun mu?
Sana tuhaf gelebilir ama hdp içerisinde mültecileri destekleyen varsa ermenidir ya da akpnin kripto adamidir çünkü kürt halkı mültecilerden çok rahatsız.
Savundugun partinin multecileri nasil savundugunu ogren ikincisi hdp Kürt halkini temsil etmiyor gergerliognunun aciklamalarina bak veya diger millet vekillerinin parti sozculerinin
Abicim ben hdpyi demirtaş için destekliyorum. diğerlerinin bende ve halkta yeri yok.. multecilerin kalmasini savunan her insanda bu toprakların araplaşmasını ve bir islam devleti olmasını amaçlıyor.. kürdistan için mültecilerin kalmasi desteklenemez.. boyle bir seyde olmaz zaten..
Yasin kac
19
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Öncelikle Suriye'den gelen insanlara mülteci hakkını vermemiz lazım. Bundan sonra arzu eden, koşulları taşıyan herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilmelidir Suriyeli, Iraklı, Afganistan, Pakistan, Somalili, kim gelmişse ülkemize." dedi
Bu sözü savaş döneminde söylemişse, mülteci hakkı verilmeli, ama savaş mavaş yok artık.. Vatandaşlık verilmesi hele hiç doğru değil. Son zamanlarda söylenmiş bi söz ise hic katılmıyorum kendisine
Bence sen selonun beyaz gomleginden konusmasindan etkilenmissin her tatli konusandan etkilenme pastanin ici zehirli
Bilmiyorum ulkedeki siyasetcilerin hepsi boyle desteklenecek biri yok en yakin aday umit ozdag var onuda yıpratıyorlar
Tatlim hdp nin parti politikasi bu pkk ninda oyle ulkeye multeci dolsun en ufak karisikliktan faydalanmak
Hahahah selehattin demirtaştan umit ozdaga nasil yöneldin 😁😁🤗🤗 sevdim seni simdi yiprattirma o zaman sana hangisi dogru geliyorsa onu savun siyastte soylenenlere degil yapilanlara bak
Cok namuslu cokkkk
Onun için aponun heykelini dikecekti
Bırakın bu işleri artık bırakın vatan haini adı serefsiz bir8ni kahraman yapmayın
Ne kahramanlaştırması? Ceza süresi doldu keyfiyetten tutuluyor adam
Savcimisin hakimmi nerden biliyosun
O ilk davanın süresi bitti daha o mahsum et dağıtan yasin nin cezası başlamadı
Insallah o selattinin cicuklarida o yasin gibi olur kana kan dişe dis
Aihm diyor 🤣 Haksiz yere tutuluyor
O aihm dağdaki itleride ihalarla gebertmeyin demişti
Aihm öyle bişe demez sallama 😂
La yürü git gece gece kaşınma
Ya sevin Ya teek edin Ya it gibi dağlarda gebereceks8z yasa selos gibi habiste
Sen git surileri kov 13 milyon olmuşlar 😂
5 milyonu onlar8n senin gibi kürt biliyomusun zamanında senin soloşon kapıyı açın kobanide işit bizim kurtleri si... yor demişti unuttunmu
Allahın cahili. Suriyeyi karıstıran erdogandır. Kürtlerin suriyedeki toplam nüfusu 200 bin taş catlasa. Cahil ve akplilerle muhattab olmuyorum sg..
Zora gelince küfür kac
Babanda sür olaylarnda zora gelince etek giymusti ama surda yakaladik eteği cikar8m ananla birlikte babanı s... ktik o kuyruk acın ondand7r a.. m pici
Yuru lan essek. 🤣 isine gelmeyince pkklida olduk
Birde kend8ni temizleme surtuk selo pkk dan ilerde sende onu akliyosun aynı boksuz ikinizde
Seloya seni kurban ederiz uza pislik faşist
Iki tane kelime öğrenmiş burada pkk yi savunur Türkiye devletini bölmek ister Kürtçülük yapar ama irkci faşist biziz he
Az o... bu çocuğu degilsin
Turkiyeyi bolen biz degiliz mal. Araplari buraya dolduran boluyor.😂
Bir gün Ahmet kaya yılmaz güney gibi arkasından konuşacaklar şimdi susanların çocukları ama geç olacak
Türkiyede hep böyle namuslu insanları harcıyorlar
Onun içerde olmasının Cumhurbaşkanıyla ne alakasi var? İçerde olan kişi teröre yardım yataklık yapan birisi, yasada bunun suçu var..
Teröre yardım eden akpnin ta kendisidir fetöyü kim besledi
Sorunun konusu Selahattin Demirtaş?
Hapse attıran şahsi meselem diyen cbdir ne alakasi var dedin ya
Korkmasa zaten neden tutsun. Diğerleri gibi madara ederdi dışarda da.
Canı sıkıldıkça birini içeri atıyor
Onuda birileri atar elbet
Atamazlar çok yaşlı
Cok yaslıysa niye gorevde 🙄
Moruklar moruk seviyor
Öyle millete boyle başkan
Aynen
Kürt aşağı Kürt yukarı
Bu ne demek oluyor?
İkisininde hatta hepsinin …..
Ne korkmasi ne alakaya
He he aynen