Türkiye Cumhuriyeti'ne gelmiş geçmiş En dayanaklı siyasi lider olarak tarihe geçti Önceki başkanlar idam veya darbe ve Darbe girişimi ile görevden alındı.
Recep Tayyip Erdoğan'a suikastı ve Darbe girişimi yapıldı yinede yıkılmadı Yetmedi üstüne yerli olarak ihalar sihalar Tanklar tüfekler arabalar yaptı Aman Allah'ım bitmedi Hastaneler okullar yollar yaptı
Yerli ve yabancı adına şarkılar yaptı Bir gece ansızın gelebiliriz diyerek Pkk'nın korkulu rüyası hâline geldi Yoksa bu adam gerçekten dahi mi?
En dayanıklı deyince aklıma Mustafa Kemal Atatürk geldi, dünyaya karşı, emperyalizme karşı savaş verirken içeriden de gericiliğe karşı mücadele veriyordu. Ve Türkiye Cumhuriyetini kurdu. Dayanıklı deyince aklıma bu geliyor. R. T ERDOĞAN ise senin sorduğun soru ile alakalı öyle lanse ediliyor.
Gerçekten büyük liderdi. Bizim burada büstü var ve çok sevilir. İsrail halkı Türk halkını sever. İstanbul, İzmir e gelmiştim. En son depremde maras ve antepte bulundum. Ama bir Türk'ün Atatürk'ü tanımıyorum demesi üzücü. Kurucu lideri ülkenin.
Zehirlenen ne kadar atamız varsa onlar hep değerlidir türk halkında, bir örneğide çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han'dır, Turgut Özal, Adnan Menderes idam edildi, saymakla bitmeyen nice liderlerimiz geldi geçti, hepsini saygıyla minnetle anıyorum..
Dışardan buğday, nohut, mercimek, ayçiçek yağı ithal eder hale geldik, çiftçiyi bitirdi
Dışardan angus, inek, dana ithal eder hale geldik, besicileri bitirdi
Önceden hastanler, yollar, köprüler toplanan vergilerle yapılırdı, şimdi yandaş firmalar yapıyor, işletip parasını kazanıyor, iyi de bizim vergiler nereye gidiyor
Dolar EURO olmuş 20 lira Benzin mazot olmuş 20 lira Memleket Suriyeli Afgan İraklı Rus Ukraynalı dolmuş, en kötü evlerin kirası 10-15 bin olmuş, hâlâ dahi diyorlar
Recep Tayyip Erdoğan zeki birisi. Türk halkının en zayıf noktakarını bulup kullanmasını çok iyi başardı. Şu ülkenin durumuna rağmen hala birileri ülke iyi diyebiliyorsa bu algıyı ne kadar iyi yönettiğinin göstergesidir
Ben Recep Tayyip Erdoğan'a kıyasla Kılıçdaroğlu'dan daha çok nefret eden birisiyim. Hatta Kılıçdaroğlu bence Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte çalışıyor. Bu kadar kötü muhalefet partisi olamaz. 6'lı artık 7'li parti mi her neyse geri kalanı da aynı şeyin laciverti. Ben bugüne kadar bir tek partinin gerçekten doğruları söylediğini gördüm oda LDP'ydi.
Senin düşündüğünü bende düşünüyorum, 7 tane SLK siyaset yapan liderler görmedim bu zamana kadar, hepsi çöp başka alternatif yok kötünün en iyisi Recep Tayyip Erdoğan
Bu ülke Ehvenişerler (Kötünün İyisi) ülkesi. burada daha çok iyi olanlar seçilmez burada daha az kötü olanlar seçilir. Bir umut Erdoğan dışında birilerinin gelmesi lazım ki bu düzen en azından değişme yoluna girsin. Kılıçdaroğlu ve tayfası sadece bir basamak. Yine Türk halkından fazla bir umudum yok ama en azından LDP'ye oy verebilmek için Millet İttifakına oy vermem lazım.
Sen ver dostum ben derin düşünüyorum, aç susuz kalsamda yinede bunlara oy vermem sebebi şehitlerimiz için, Adnan Menderes için, Aldulhamit için saymakla bitmez anlamışsındır
İki taraf yok sadece bu siyasette. Bak bana iki tarafı da tutmuyorum. Seni de algı oyunlarına çekmişler. Gidip Tayyibi Abdülhamid'le bağdaştırmışlar, gidip şehitlerle bağdaştırmışlar bide ne alakaysa Adnan Menderesle bağdaştırmışlar. Tayyib'in bunlarla alakası bile yok oysa ki. O tam bir münafık
Ben hiç bir partiye üye değilim bugün AK Parti yarın başka birisi kimsenin aklıyla yaşamıyorum, senin gösterdiğin fetö, devletin içine sızmış bir hain. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundaydı, köprüyü geçtik çok adı 15 Temmuz şehitler köprüsü oldu
Tabi FETÖ için uyaran bir sürü kişi oldu ve bunların çoğu şehit oldu. AKP yılanın başı daha küçükken ezmedi gitti yılanla arkadaş oldu. Sonra "Ya biz Ayıya Dayı dedik" diyip bide işin içinden sıyrılmaya çalıştılar.
Yangın oldu yetersiz kaldılar, Deprem oldu yetersiz kaldılar, Damadı "Dolar 20 lira olacak, çok beklersiniz" dedi dolar 20 lira oldu, enflasyonda Birinci sıradayız, Dünyada en iyi İlk 500'de üniversitemiz kalmadı, Adalet sıralamasında git gide geriye düşüyoruz, Hizbullah'ın partisi olan Hüdapar ile ittifak yaptı falan bunlarda hep Ayıya Dayı diyip köprüyü geçme çabalarımız değil mi?
Dostum aldatıyorlar ben Darbenin de bir tiyatro olduğuna inanıyorum. Böyle saçma bir darbe girişimi olamaz. Bunlar göstermelikti hep amaçları artık Fethullah denen adamla çıkar çatışmasından galip çıkmaktı ve Masumları FETÖ'cü diyerek içeri atmaktı
Türkiye'nin %52 cahil sen akıllısın öylemi? Neden cahil anlat dinleyim, ben cahilim aydınlat beni yiğidim
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Digerleri devrildi cunku onlari devirmeye calisan ingilizler vardi. Bu devrilmedi cunku kendi adamlariydi. İngiltere ya da amerika ayni p. k her neyse bunlar birini devirmek iatese 5 dk bile surmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Akp sandıkta kaybedince hiçbir şey olmasa dahi mutlaka bişeyler oldu diyor ve seçim yenileniyor
E halka ne faydası var. kac kişi alabilecek bunu bir şey yapıyorsan halka yararı olmasi lazimm o kadar şey üretiyoruz ne oluyor cari scik döviz sürekli artıyor millet yiyeceği zor alıyor
Toog'dan önce savunma sanayide neler yapılmış onları araştır bunlar niçin yapıldı, senin namusun korunsun diye, 20 yıl önce bunlar şunlar yapılacak deseydiler hiç kimse inanmazdı, çıkarın at gözlüğü gözünüzden
Devlet vatan halk varsa vardır halk yoksa yoktur sen biraz demektasi devlet kavramını öğren bir kısım rahat yaşayıp yoksula devlet vatan edebiyatı yapmasın