Aile & Toplum Alfa erkek davranışları nelerdir? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yemek şarkımı da şuraya bırakalım.Alfa erkek parmağını kesme pahasına kendine yetebilendir.. Alfa erkek davranışları nelerdir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Karakterlidir.. kızlara yaranmak için iki yüzlülük yapmaz 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Katılıyorum sana; kendine yetebilen erkek alfa erkektir. Uzat öpeyim o parmağı 😌 1 3 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Parmağım canlandı hayalimde bile ,hayat öpücüğü buna deniyormuş şimdi anladım.🙂şapşallaştım şuan😃 PiLLy_BheBek +1 yıl 😚 _ALCHERA_ +1 yıl 😘❤️
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kadın görünce yalap salap davranmayan kendine bir şeyler katan entelektüel saygın sözünde duran 1 0 Yorumla
Şeymaksu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence özgüvenli ve mantıklı erkek e tabi birde karakterli olacak 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. Kendine güvenen ama kibirli olmayan erkektirYemek şarkın bayağı iyi 👍 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendinden emin ve yaptıklarının arkasında olan karakterdir 1 0 Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her zaman kendinden emin ve yaptıklarının arkasındadır 1 0 Yorumla
Dahivebeyin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Reis asil alfa erkek o yemeği yiyebilendir 🤣🤣 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Dişi enerji karşısında sağlam duran 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özgüvenli, çalışkan, parası ve vücudu sağlam olan ve kadınları takmayan, birden çok kadınla ilişkiye giren ve onların güçsüz varlıklar olduğunun farkına varan erkektir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl They call me Alpha yı biliyor musun? 1 1 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Hayır Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sahiplenme, problem değil çöźüm üretme. 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sırtlan olmama😅 1 1 Yorumla ben_benimmm +1 yıl Ben avcı bir leoparım 😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karakterlidir.. kızlara yaranmak için iki yüzlülük yapmaz
Katılıyorum sana; kendine yetebilen erkek alfa erkektir. Uzat öpeyim o parmağı 😌
Parmağım canlandı hayalimde bile ,
hayat öpücüğü buna deniyormuş şimdi anladım.🙂şapşallaştım şuan😃
😚
😘❤️
Kadın görünce yalap salap davranmayan kendine bir şeyler katan entelektüel saygın sözünde duran
Bence özgüvenli ve mantıklı erkek e tabi birde karakterli olacak
Kendine güvenen ama kibirli olmayan erkektirYemek şarkın bayağı iyi 👍
Kendinden emin ve yaptıklarının arkasında olan karakterdir
Her zaman kendinden emin ve yaptıklarının arkasındadır
Çok konuşmaz ağır hareket eder her kadına yanaşmaz
Reis asil alfa erkek o yemeği yiyebilendir 🤣🤣
Dişi enerji karşısında sağlam duran
Özgüvenli, çalışkan, parası ve vücudu sağlam olan ve kadınları takmayan, birden çok kadınla ilişkiye giren ve onların güçsüz varlıklar olduğunun farkına varan erkektir.
Bilemiyorum bence mütevazı olsa yeter
They call me Alpha yı biliyor musun?
Hayır
Alfa erkek nedir abi kurt muyuz biz mq
Sahiplenme, problem değil çöźüm üretme.
Sırtlan olmama😅
Ben avcı bir leoparım 😛
sana gore plan yapmasi
Trip atmaz.