ya yok olur mu öyle şey, sen şunu yap eşyalarını hazırla bak kaç bavul çıkacak ona göre nereden nereye gideceksin. olmadı sen bana bi yazsana ben taxiyle konuşurum ciddiyim
ya kızılayı biliyomusun bilmiyorum ama bitane merdiven var podyum resmen kenarları insan oturmuş o bavulla o merdivenlerden nasıl geçicem ki taksiye ulaşmak için araç girmesi yasak çünkü
öyle de evden atıcaklar param var resmen tasınamıom aw taksiciyle konuşucam bulucam bi çaresini ya da bavulu merdvinelerden sürükleyip götüsem olur mu acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Taksi duragini arayip cok esyan oldugunu soylw buyuk bagajli arabayla gelirler 3 4 bavul sigar
tşklerr de taksici giremez bu sokağa burada merdiven vs var podyum tarzı kızılaydayım anca o merdivenlerden bavulları sürüklüym
eşyaları taşımanız için nakliyeci bulmanız gerekiyor :/
eşyalar bana ait dğeil ki sdece giysi tost makinesi vileda vs var
taşınmana sorun olan bişey yok ozaman
e onları nasıl goturucem o var
küçük bir araba ya da küçük bir nakliye arabası ile illa ben mi gelip götüreyim :D
taksi götürür mü?
götürür
ne dicem taksiciye goturmesı için?
cümle olarak
bunu atın anlar https://www.youtube.com/shorts/FJqbOcos3bo
bişey demenize gerek yok bi bavula sığmaz mı bagajım ver demeniz yeterli
syudfhdj iymişş
bi bavula sığmaz ki makyajlarım 1 bavul eder zaten anca 2 3 ttane çıksın bide onları taksiiciye kadar nasıl taşıcam sencee
evlen adama yaptır niye bukadar zahmet ya D:D
kafanı şişirdim kb. da bilmiyorum ılk defa yapıcam oyuzdne soruyorum
kimse yok hayatımda mecbur tek yapıcam
ya yok olur mu öyle şey, sen şunu yap eşyalarını hazırla bak kaç bavul çıkacak ona göre nereden nereye gideceksin. olmadı sen bana bi yazsana ben taxiyle konuşurum ciddiyim
sen cümleyi bana yaz ben takisiyi ayalarım
bagajım var diyerek kaç bavul olduğunu yazın
2 3 tane bide evden taksiciye kadar 2 bavulu nasıl taşıcam
sen taxi durağını ara anlat yardımcı olurlar merak etme :)
taksi durağının numarasını nerden bulcam
siz türkiyede mi büyüdünüz :)
tek nasıl ev tutabildiniz?
taksici giremez bu sokağa burada merdiven vs var podyum tarzı kızılaydayım anca o merdivenlerden bavulları sürüklüym
türkiyede büyüdüm halam kızı yardımcı olmuştu şimdi o taşındı daha o da yok tel başıma kaldım aile arkadaş vs de yok
google a en yakın taxi durağı yazın durakların işletmeleri çıkacak. aramayı bu şekilde yapın
oturduğunuz mahalle ismi en yakın taxi durağı
ya kızılayı biliyomusun bilmiyorum ama bitane merdiven var podyum resmen kenarları insan oturmuş o bavulla o merdivenlerden nasıl geçicem ki taksiye ulaşmak için araç girmesi yasak çünkü
tüm seçeneklerin yolunu kapatıyorsun farkındamısın :D
işte bi şekilde yol kapanıyo benlik bişe yokki
kaldın öyle ozaman :/
öyle de evden atıcaklar param var resmen tasınamıom aw taksiciyle konuşucam bulucam bi çaresini ya da bavulu merdvinelerden sürükleyip götüsem olur mu acaba
olur size kalmış hangisi uyarsa yapın
gülmezleri dimi ya dicek -ler 2 3 bavulla bu tek başına nereye gidiyo derler mi
hayır
metroya binerek 😁😂
ne alakaki
en hızlı öyle geçersin ışık hızı 😁
hangi ildesin acaba
ank bende
senin olanları alacaz eşyalı ev bulacaz
evet nasıl oluyor taksi götürür mü sence
esyaların çok mu gülüm
Kamyon tutacaksiniz
gerçek mi ironi yapma pls
hayır eşyalar bana ait değil ki :/ eşyası hazıe ev tutum en buyuk eşyam vileda tost makinesi flndır
Evi nasıl taşımayı düşünüyorsun. Hiç mi görmedin yük kamyonu
Eee tm bişey yokmuş arabanda yeni evine götür
arabam yokkk araba olsa bu başlığımı açarım knk
Nasıl taşımayı düşünüyorsun o zaman ya
işte nasıl yapıcam yaa taksi goturur mu
Tut