evin önünde babamın sokakta bebekken bulduğu 2 yıldır beslediğim kedi ve arkadaşı var ikisini de götürmeli miyim
kedimin arkadaşı saldırgan, insanlardan korkuyor
kedimin arkadaşı saldırgan, insanlardan korkuyor
Cevap
2Cevap
Müstakil evden zor gelir apartman hayatı biraz zaman geçince ancak alışırsınız kedi sıkıntı yaratabilir orada yalnız değilsiniz sonuçta
bina bizim
apartman değil
O zaman sorun yok kedi de alışır zamanla
biz onları dışarda besliyorduk kedileri çünkü çok tüy döküyorlar babamın getirdiği kedi biz evde yoken ağlıyor arabamız gelince koşa koşa geliyor arabanın yanına
Alışacak o da fazla kedi besliyorsunuz sanırım bu biraz yorucu
1 tane besliyorduk 1 tane kedi geldi benim kendimle arkadaş oldu sonra ikisi ayrılmaz ikili oldu dışarda evleri var onların orada kalıyorlar çok soğuk olursa odama alıyorum
Aşıları var değil mi
evet var hata bende aşı oldum kuduz aşısı onlar yüzünden ilk geldiklerinde beni ısırdı
Bunu neden yapıyorsunuz kirası mi yüksek
yok bizim satmıyoruzki okuluma uzak oyzden şehir merkezinde değil
Heee apartman kolay değildir alışman zor olur
orası da bizim apartman değil ki apartmanlar da şey var mı otopark yüzme havuzu
Tabi olmaz mı canım ya spa bile var
gerçekten mi
Saçma saçma konuşma yok tabi
kedi ağlıyor onu orada bırakırsam ölür açlıktan
Bence de ölür yanında götürsene
şöyle 1aylıkken babam onu getirdi ormanda tek başına kurt ona saldıracaktı ağlıyordu babamın ayağına sığındı babamda getirdi onu sahibileri onu atmış çok ısırıyor diye
Atılır mı yaaaa 😥
atan kişiyi tanıyorum
çok vicdansız insanlar ısırıyor diye atmışlar
belki onun kardeşleri vardı kedinin o beni annesi olarak görüyor
Sen ona. Bakmaktan vazgeçme olur mu
onu asla bırakmam onu 1 gün görmesem özlüyorum canımın içi o geliyor kendini sevdiriyor yemek istiyor geliyor oyun oynuyor çok tatlı başka gidebilecek bir yeri yoki
Bende de var bi tane tatlis 🥰
onlarıda götürün bence
Çok büyük hata
neden
Müstakil ev en iyisi apartmanda sorun çok olur insanlarla
orası bizim
evimizi satmadık iki yerde bizim apartman dediğin yerde bize aittir
yazın müstakil kışın apart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen taşınırken en çok onların düzeni bozulacak maalesef 😿 Önce apartmanda hayvan yasak mı emin ol. Yasak değilse bence ikisini de götürmeye çalış çünkü bağ kurmuşlar.
Saldırgan olan için direkt eve almak yerine önce taşıma kutusunda veterinere götür, genel sağlık kontrolü olsun. Evde de sakin bir oda ayır, yavaş yavaş alışsın. Zaman ve sabırla çoğu kedi yumuşuyor 😺💕
apartman değil
Aaa süper, müstakil evden başka bir müstakile geçiyorsun o zaman 😺 O zaman kesinlikle ikisini de götür bence, aile onlar artık 💕
hayır