Aile & Toplum Sizin de böyle çözüm odaklı arkadaşlarınız var mı? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizin de böyle çözüm odaklı arkadaşlarınız var mı?#mutlugünler Sizin de böyle çözüm odaklı arkadaşlarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet güzel bir oda 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben hiç bişey anlamadım ne demek istemiş 1 7 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Görseldeki oda ortalama 3 dairenin birleşimi bir yükseklikte ve ortada salıncak var salıncakla sallanırken yatağa atlayabiliyo hoop diye 😃 o da diyor ki sizin dairenin üstüne iki kat daha çıkalım olur 😃 merakettimmişte +1 yıl hiç yüksek durmuyor burdan bakınca 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Dur link atim sana 😃 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== merakettimmişte +1 yıl Rabbim ihtiyacım olan salıncak bu 😂😂😂❤️😍 salıncakta sallanmak en sevdiğim şey ya TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Benim de o yüzden böyle bi odam olsun istedim 😃😃😃 merakettimmişte +1 yıl benimde 🥺
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Çözüm bizim işimiz 😎 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Yok genellikle o çözüm odaklı arkadaş ben oluyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çözüm odaklı arkadaşlarım yok 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet güzel bir oda
ben hiç bişey anlamadım ne demek istemiş
Görseldeki oda ortalama 3 dairenin birleşimi bir yükseklikte ve ortada salıncak var salıncakla sallanırken yatağa atlayabiliyo hoop diye 😃 o da diyor ki sizin dairenin üstüne iki kat daha çıkalım olur 😃
hiç yüksek durmuyor burdan bakınca 😂
Dur link atim sana 😃
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Rabbim ihtiyacım olan salıncak bu 😂😂😂❤️😍 salıncakta sallanmak en sevdiğim şey ya
Benim de o yüzden böyle bi odam olsun istedim 😃😃😃
benimde 🥺
En çözüm odaklıları benim.
Benimkiler daha fena
Çözüm bizim işimiz 😎
Yok genellikle o çözüm odaklı arkadaş ben oluyorum
Çözüm odaklı arkadaşlarım yok
Hayır yok
Arkadaş zeki 😃