dümdüz önüme baksam karşıda oturan insan ona bakıyorum sanar diye bakmıyorum (bana uzun süre bakılsa rahatsız olurum mesela)
yere bakıyorum daha çok ben :D

dümdüz önüme baksam karşıda oturan insan ona bakıyorum sanar diye bakmıyorum (bana uzun süre bakılsa rahatsız olurum mesela)
yere bakıyorum daha çok ben :D
Kesinlikle çevrem ile etkileşime geçmem. Çünkü kapalı bir mekanda kalabalık içinde kalınca gerilirim. Gergin olduğum zaman da yanlış anlamaya müsait biri olabilirim. Sonra " Ne baktın" ile başlar, cam kırığı ile biter o mevzu.
En iyisi önüne bakmak ve birşeyle meşgul olmaktır. Genelde telefondan haberlere bakarım
Cevap
24Cevap
Kulaklığı takıp gözümü kapatıyorum. Yanıma gelip birisi bir şey derse gözümü açıp havlıyorum korkup kaçıyorlar
djskksfd
oturanlara bakmamaya çalışıyorum. sağa sola bakıyorum. zaten kulaklıktan müzik dinliyorumdur müziğe kaptırıyorum kendimi
Toplu taşıma kullanmıyorum yavrum, ben en son metroya bindiğimde metro sadece Esenler tarafında vardı, Anadolu yakasına gelmemişti öyle düşün
G*tüm İstanbul’da kendi arabanla günddlik gezinmek düpedüz akılsızlıktır. Avcılar’dan yav Paşa’ya gidiyorsan ayrı tabi
Camdan yansimama veya güzergahı takip ederim veya reklam panolari
ben de öyle yapıyorum kskd çok sıkıcı
Ben karşı camdan kendimi kesiyorum hep püğğğ maşallah ne güzelim diyip dururum 😂
Ben de yere bakmıyorum. Ne yere bakan , yürek yakan demesinler diye.
Küçük memeli geniş kalçalı kadın var mı diye bakinirim
Önüme bakıyorum önümde kim varsa ds önemli değil ne yapayım gözümü mü kapatayım. Hem öyle anlarsa anlasın ne olacak önümdeki bayansa hoşuna giderse o da bakar yoksa başka şeylerle uğraşıyor gibi yapar rahatsız ederse de kalkar gider 😁
insan profillerini inceliyorum ama hepsı bırer robot gıbı kafaları telefonda oluyor
Telefon , kitap , defter genelde ayakta degilsem bu tarz şeylerle uğraşıyorum
Çaktırmadan sana bakardım heralde 😂
aa çok ayıp :D baktığınızı görebiliyorum ama mdms
😌🧚
Reklamlar genelde arada sağ sol önüme
karıya kıza değil tabii ki
İnsanları izlerim çeşit çeşit insan var
Gözlerimi kapatıyorum orgazm halindeymiş gibi
bu sitedeki erkeklerin her konuyu cinselliğe getirebilme yetenekleri muazzam gerçekten
Uyuyorum ya da muş gibi yapıyorum.
ne güzel
Müzik dinlerim ben durakları takip ederim.
İstedigime bakarım
Bayadır binmedim sjdjjs
hiç binmedim ki : )
Dışarı
Telefonuma
Telefona
Bakılıyordur zaten
Metroya
Telefona ve çaktırmadan insanlara 💩
Ayakkabılarıma bakıyor
Uyurum genelde
Yere