Diğer Metro da koltukaltınız a bakılsa yanlış anlar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşırı güzeller abi temiz kaymak gbi ilgimi çekiyor bakmak istiyorum ama bakmıyorum fazla yanlıs anlarsınız die Metro da koltukaltınız a bakılsa yanlış anlar mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
neyseuzatma Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Umarım şöyle kıllı, ter kokulu bir koltuk altına denk gelirsin de soğursun. 4 23 Yorumla Soran 11 ay Gelmiyorum imkansızı istiyorsun hepsi bakımlı ve çok hoş hafif kıl kökü çıkmış bile olsa hoş geliyor bana Yorumla neyseuzatma 11 ay O zaman diyecek bir şey yok, aman bana denk gelme de. Yorumla Soran 11 ay Keske gelsek qğaüşzls Yorumla neyseuzatma 11 ay Gelmemek için dua et. Yorumla Soran 11 ay Zorba olma kanka oll Yorumla neyseuzatma 11 ay Koltuk altı fetişistiyle mi? Yok kalsın. Yorumla Soran 11 ay Abartma be ne zararım olcak dşcşflöf deodorant olrm en fazla Yorumla neyseuzatma 11 ay 🤦🏻♀️ Yorumla Soran 11 ay 🤧🤧🤧 Yorumla neyseuzatma 11 ay İşte ben de tam olarak bu emoji gibi oldum sorunu görünce. Yorumla Soran 11 ay Abartma anormal biriyim ama bel altı derdi olanlardan deilim wüsüdşsğ fetişistim sadeçeeğğ Yorumla neyseuzatma 11 ay İnan hiçbir farkı yok. Yorumla Soran 11 ay Olsun benimkisi daha güzel Yorumla neyseuzatma 11 ay 👍🏼 Yorumla Soran 11 ay :)))) Yorumla neyseuzatma 11 ay Takipçi listemden çıkıp gider misin? Yorumla Soran 11 ay Aşırı zorbasn kwğqüdlwşw Yorumla neyseuzatma 11 ay Niye istek atıyorsun o zaman? Yorumla Soran 11 ay Sorularına bakmak için wğqüeşw Yorumla neyseuzatma 11 ay Mantıklı. En azından dobrasın. Yorumla Soran 11 ay Evet yazmak istesem yazardım zten sana öyle tip deilim neyseki Yorumla mutlukurbagaa 11 ay bana da denk gelme bu arada kafana çantayı yersin Yorumla Soran 11 ay Çanta olmaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay İlişki sırasın koltukaltını yalıyorsan harika 1 1 Yorumla Soran 11 ay Offf o derisini yerim Yorumla
DesertRosee Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Çıktı kıllar diye düşünürüm 1 1 Yorumla Soran 11 ay Artık öyle düşünme wüdişcşf
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 741 cevap paylaştı. Neden metro 1 9 Yorumla Soran 11 ay Metro da daha çok görünüyor laüxlföd genelde kolunuzu kaldırınca falan rast gelirsem bakıyorum hafif Yorumla Selin_Skn 11 ay Emin ol koltuk altı en son yanlış anlaşılacak yer. Sen yine de dik dik bakma Yorumla Soran 11 ay Denerim ya kadın ne bakıyorsun sürüyorsunuz falan der die bakmıyorum fazla ama aşırı güzeller öföföf Yorumla Selin_Skn 11 ay Ne zamandır var bu ilgin Yorumla Soran 11 ay Çocukluğumdan berii Yorumla Selin_Skn 11 ay Ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama artık normal geliyor bu fetiş Yorumla Soran 11 ay Bence çok hoş ya ah bir de yakınlaşma gibi bir fırsatım olsa :( Yorumla Selin_Skn 11 ay Özellikle ilgi duyduğun birileri var mı ve daha önce hiç cinsel temasta bulundun mu bi kızın koltuk altına Yorumla Soran 11 ay Bulunacaktım iğrenir die yapamadım esc gittim ona da söyleyemedim ksüqğxşdld ama ayk yldmmm Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Umarım şöyle kıllı, ter kokulu bir koltuk altına denk gelirsin de soğursun.
Gelmiyorum imkansızı istiyorsun hepsi bakımlı ve çok hoş hafif kıl kökü çıkmış bile olsa hoş geliyor bana
O zaman diyecek bir şey yok, aman bana denk gelme de.
Keske gelsek qğaüşzls
Gelmemek için dua et.
Zorba olma kanka oll
Koltuk altı fetişistiyle mi? Yok kalsın.
Abartma be ne zararım olcak dşcşflöf deodorant olrm en fazla
🤦🏻♀️
🤧🤧🤧
İşte ben de tam olarak bu emoji gibi oldum sorunu görünce.
Abartma anormal biriyim ama bel altı derdi olanlardan deilim wüsüdşsğ fetişistim sadeçeeğğ
İnan hiçbir farkı yok.
Olsun benimkisi daha güzel
👍🏼
:))))
Takipçi listemden çıkıp gider misin?
Aşırı zorbasn kwğqüdlwşw
Niye istek atıyorsun o zaman?
Sorularına bakmak için wğqüeşw
Mantıklı. En azından dobrasın.
Evet yazmak istesem yazardım zten sana öyle tip deilim neyseki
bana da denk gelme bu arada kafana çantayı yersin
Çanta olmaz
İlişki sırasın koltukaltını yalıyorsan harika
Offf o derisini yerim
Çıktı kıllar diye düşünürüm
Artık öyle düşünme wüdişcşf
Ev et
;((((
Neden metro
Metro da daha çok görünüyor laüxlföd genelde kolunuzu kaldırınca falan rast gelirsem bakıyorum hafif
Emin ol koltuk altı en son yanlış anlaşılacak yer. Sen yine de dik dik bakma
Denerim ya kadın ne bakıyorsun sürüyorsunuz falan der die bakmıyorum fazla ama aşırı güzeller öföföf
Ne zamandır var bu ilgin
Çocukluğumdan berii
Ben ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama artık normal geliyor bu fetiş
Bence çok hoş ya ah bir de yakınlaşma gibi bir fırsatım olsa :(
Özellikle ilgi duyduğun birileri var mı ve daha önce hiç cinsel temasta bulundun mu bi kızın koltuk altına
Bulunacaktım iğrenir die yapamadım esc gittim ona da söyleyemedim ksüqğxşdld ama ayk yldmmm
senmisin bu
Ah keske öyle yakınlassam orayla