Babam taciz ediyor?

Ben artık bıktım. Sürekli bakıyor sürekli. Normalde yanımıza gelmez ama bana bakmak için sürekli odaya girip duruyor. Aynı işe gidiyoruz bu yüzden butun gün ona maruz kalmak zorundayim. İşyerinde bakiyor evde bakıyor serviste kafasını çevirip çevirip uzun uzun bakıyor, ayaklarıma bakıp duruyor. Allah b**lani versin g**ber de kurtulayim diyorum. Bunları hak etmiyorum. Korkuyorum. Genç yaşımda hayattan bezdim.

Zaten annemle tamamen bağları koparmış. Birlikte yatmak istemiyor. Bugün ona sert yaptım ki defolsun gitsin. Ama anneme düşüncelerimi söyleyemiyorum tabi ki. Sen nasıl olur da babana saygısızlık yaparsın diyor. İki saat beni tehdit etti bir daha babana saygısızlık yapmayacaksin diye. Maalesef çok saf naif bir insan. Ona anlatamam. Ama ben genç bir kız olarak herşeyin farkindayim. Öz babam gözleriyle beni taciz ediyor.

Ve Allah'a bu işin daha ileri gitmeden son bulması için dua etmekten başka çarem yok 😫

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şikayet falan etmek istemiyorum sadece içimi döktüm aile faciasina gerek yok...
Babam taciz ediyor?