Arkadaşımın babası beni taciz ediyor?

Arkadaşlar ben ve arkadaşım aynı üniversitede aynı bölümde okuyoruz. Çocukluğumuzdan beri en yakın arkadaşlarıyız birbirimizin o bize gelir kalır yatar vs ben onlara bunca yıl toplasanız 3 kere falan gitmişimdir. Annesi huylu bir kadın çünkü beni sever ama eve gidince tuhaflaşıyo titizlikten kaba saba davranıyor ben de rahatsız oluyorum diye gitmiyorum neyse haliyle babasını hiç tanımamıştım ama çok iyi adamdı kızına ne alsa bana da alıyor arada harçlık yolluyor falan Nergiz'de babama seni o kadar anlatiyorum ki adam tanımadan sevdi falan diyodu. Bir akşam ben kapıda kaldım ailem de gelemedi geç saate kadar annem Nergiz'lere git kızım dedi aradım gittim evlerine akşam yemeğindeydiler tam girdim bende oturdum ve böylece tanistim babasıyla. Simdi bazen okula geliyo bizi alıyo gezmeye götürüyo tuhaf tuhaf bakıyor bir şaka yapsam ellerimi tutarak gülüyo falan. bir akşam bizim mahallede gördüm arabayla ellerimde poşetler vardi arabanin camindan ölüceksin kızım onlar senden ağır bin ben birakiyim dedi bindim bende teyzeme gidiyorum dedim eve değil tamam dedi. Tam ineceğim sirada hadi öpiyim dedi pat diye öptü dudağımdan sonra çikardi 100 lira verdi al lütfen senin Nergiz'den farkın yok benim için dedi dikkat et kendine dedi gitti şok oldum. Korkudan kal geldi resmen o gitti ben hâlâ olduğum yerde ayaktaydim kıpırdayamadım. Ben şimdi napicam nasıl söylicem bunu arkadaşıma :(
Arkadaşımın babası beni taciz ediyor?