Aile & Toplum Kargocunun önüne bornozla çıktım, sizce sorun var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kargo geldiğinde bugün sabah kargocunun önüne bornozlu çıktım. Sizce bi sıkıntısı var mı? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar cidden yalan söylemiyorum. Cidden bornozlu çıktım niye yalan söyleyeyim? Kargocunun önüne bornozla çıktım, sizce sorun var mı? Cevapla Kargo Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Sıkıntı olacak her hangi bir durum söz konusu değil... Sonuçta mahrem yerlerini örtebilen bi kıyafet... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bornozun önü kapalıysa günahı yoktur evladım 😀 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 azcık dekolte vardı hocam MuhteşemGüneş +1 yıl Çok azmış o zaman 😂 Soran +1 yıl belli oluyordu adamın altında bi hareketlenme oldu zaten MuhteşemGüneş +1 yıl Neyse bişey denicem 🙂
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl amacın teşhir herhalde başka bi sebep göremiyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yok teşhir değil eşim geldi sandım merakettimmişte +1 yıl kim o deseydin lönk diye kapıyı mı açıyosun sen kapı çalınca Soran +1 yıl eşimin gelme saatleriydi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bişi olmaz, çıplak değilsiniz ki , bornoz varmış üstünüzde.. 👍🏻 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet herkes ssapık gibi algılıyor Yorumla gokantemur +1 yıl Boşverin siz. Mecbur kapıyı açmak zorunda kalmışsınız işte.. Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla gokantemur +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Kargocu kim bilir neleri görüyor çok umrunda olmaz yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neler görüyor ki Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bu soruyu birkaç günde bir sormanın yegane amacı nedir? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka yemin ederim onlar ben değilim Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl sorun olsaydı sorun yaşanırdı. yaşanmadığına göre sorun yokmuş 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kargocu için sıkıntı yok , bizim içinde sıkıntı yok , sen mi dert ettin annem 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Melis hanım buyrun internetten sipariş ettiğiniz dildonuz.. 0 0 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😏sapik misin tacizci mi yoksa sübyancı mi ha nesin sen!!! Neden yaptin böyle canım biseyi 0 1 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Sa-lak-ca biseyi* Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elini uzatsan da olurdu kapıdan niye o şekilde açıyorsun ki kapıyı? 0 8 Yorumla baygizli6 +1 yıl Yalan =) Yorumla Soran +1 yıl @baygizli6 yalan değil tc kimliği istedi o zaman kesin çıkmam gerekiyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ben kapıyı yarım açıyorum tc isteyince de söylüyorum tc mi bu kadar yani Yorumla baygizli6 +1 yıl Atma kimligi uzatabilirdin veya bekle derdin giyinirsin durust ol aklını kullan öyle soru sor Yorumla Soran +1 yıl aklıma gelmedi zaten eşimin geldiğini zannettim direkt kapıyı açtım Yorumla baygizli6 +1 yıl Kıvır önce karsıaına cıktım sonra kapıyı yarım actım sonra kimlik istedi sonra eşim sandım yakalandın atma artık =) Yorumla Soran +1 yıl @baygizli6 dürüstüm inanmazsan inanma ben seni niye inandarayım ki Yorumla baygizli6 +1 yıl Dürüst biri karsısına cıktıgı kişiye yarım kapı actım kocam sandım demez yapma nolur Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Geçmiş gitmiş zaman. Sorusu abesk. Günlük şeyler kargocu da insan. 0 0 Yorumla
maceracıgezginnn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fizigin iyiyse heyecanlandirmissindir başıma gelmisti 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sende görmüştün bornozla Yorumla maceracıgezginnn +1 yıl Ne anlamadim Yorumla Soran +1 yıl sende mi gördün bornozla Yorumla
S400avcisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Benim oneme ciksan sikinti olmaz ama kargocu * bir sorun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla S400avcisi +1 yıl Kargocu için sikxnnndall Yorumla
Askerinizz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Senin kargocu fantezinmi var geçende sormuştun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ben nerden bileyimö kimin sorduğunu Yorumla
Tolga_xy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Olan olmuş artık adamın aklı başından gitmiştir akşama seni hayal eder 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl sen biraz cılgınsın sanırım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl @Xertlos troll değil niye troll olsun Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl @Xertlos ben de t*sak gectim bunu anlayamayacak iq’daysan cevaplarıma yorum yazma Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok ya ne olacak sanki çıplak değilsin sonuçta 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet bazıları abartıyo Yorumla annesinisevmeyenkız1 +1 yıl Aynen Yorumla Thayatit +1 yıl Dm ye acil bakman lazım ama Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Adam bir sonraki kargoyu bekliyordur 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bir girişimde bulunmadıysa sıkıntı yok bence 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Bence var. Sonuçta hiç tanımadığın bir kişi 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. adamın aklını aldın :D 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. Nasıldı anlatır mısın çok hoşuma giden bir fantezi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ister istemez etkilenmiştir. 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl onun hayalini kuran kargocular vardır :) Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Adamın tüm gün cuku havada gezmişkerdir 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hayallerini süslemişsin adamın 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kargocu da çok umursadı sanki 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bayram etmiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl öyle mi diyorsun Yorumla kaancan_7 +1 yıl Hemde nasıl Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İyi b*k yedin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne oldu ki Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. 1 postada verseydin 1 0 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Wevistin mi 0 1 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Sevistin mi mk soru bak bu Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Olmaz yaa 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. ay sapık :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Sıkıntı olacak her hangi bir durum söz konusu değil... Sonuçta mahrem yerlerini örtebilen bi kıyafet...
bence de
Bornozun önü kapalıysa günahı yoktur evladım 😀
🤣🤣 azcık dekolte vardı hocam
Çok azmış o zaman 😂
belli oluyordu adamın altında bi hareketlenme oldu zaten
Neyse bişey denicem 🙂
amacın teşhir herhalde başka bi sebep göremiyorum
yok teşhir değil eşim geldi sandım
kim o deseydin lönk diye kapıyı mı açıyosun sen kapı çalınca
eşimin gelme saatleriydi
Bişi olmaz, çıplak değilsiniz ki , bornoz varmış üstünüzde.. 👍🏻
evet herkes ssapık gibi algılıyor
Boşverin siz. Mecbur kapıyı açmak zorunda kalmışsınız işte..
evet
👍🏻👍🏻
Kargocu kim bilir neleri görüyor çok umrunda olmaz yani
neler görüyor ki
bu soruyu birkaç günde bir sormanın yegane amacı nedir?
ne alaka yemin ederim onlar ben değilim
sorun olsaydı sorun yaşanırdı. yaşanmadığına göre sorun yokmuş
Kargocu için sıkıntı yok , bizim içinde sıkıntı yok , sen mi dert ettin annem
Melis hanım buyrun internetten sipariş ettiğiniz dildonuz..
😏sapik misin tacizci mi yoksa sübyancı mi ha nesin sen!!! Neden yaptin böyle canım biseyi
Sa-lak-ca biseyi*
Elini uzatsan da olurdu kapıdan niye o şekilde açıyorsun ki kapıyı?
Yalan =)
@baygizli6 yalan değil tc kimliği istedi o zaman kesin çıkmam gerekiyordu
Yoo ben kapıyı yarım açıyorum tc isteyince de söylüyorum tc mi bu kadar yani
Atma kimligi uzatabilirdin veya bekle derdin giyinirsin durust ol aklını kullan öyle soru sor
aklıma gelmedi zaten eşimin geldiğini zannettim direkt kapıyı açtım
Kıvır önce karsıaına cıktım sonra kapıyı yarım actım sonra kimlik istedi sonra eşim sandım yakalandın atma artık =)
@baygizli6 dürüstüm inanmazsan inanma ben seni niye inandarayım ki
Dürüst biri karsısına cıktıgı kişiye yarım kapı actım kocam sandım demez yapma nolur
Geçmiş gitmiş zaman. Sorusu abesk. Günlük şeyler kargocu da insan.
Eğitimsiz biriyse Mesaj olarak algılayabilir
Fizigin iyiyse heyecanlandirmissindir başıma gelmisti
sende görmüştün bornozla
Ne anlamadim
sende mi gördün bornozla
Benim oneme ciksan sikinti olmaz ama kargocu * bir sorun
ne
Kargocu için sikxnnndall
Senin kargocu fantezinmi var geçende sormuştun
ne alaka ben nerden bileyimö kimin sorduğunu
Olan olmuş artık adamın aklı başından gitmiştir akşama seni hayal eder
sen biraz cılgınsın sanırım
@Xertlos troll değil niye troll olsun
@Xertlos ben de t*sak gectim bunu anlayamayacak iq’daysan cevaplarıma yorum yazma
Yok ya ne olacak sanki çıplak değilsin sonuçta
evet bazıları abartıyo
Aynen
Dm ye acil bakman lazım ama
Adam bir sonraki kargoyu bekliyordur
Senin icin yoksa bizi ilgilendirmez
Bir girişimde bulunmadıysa sıkıntı yok bence
Hani bakayım nasıldı bornozun
Bence var. Sonuçta hiç tanımadığın bir kişi
adamın aklını aldın :D
Yerinde olmak isterdim
Çılgın bakirenin hayal dünyası
Nasıldı anlatır mısın çok hoşuma giden bir fantezi
ister istemez etkilenmiştir.
onun hayalini kuran kargocular vardır :)
Adamın tüm gün cuku havada gezmişkerdir
Hayallerini süslemişsin adamın
Kargocu da çok umursadı sanki
Bayram etmiştir
öyle mi diyorsun
Hemde nasıl
İyi b*k yedin
ne oldu ki
No problem 😂
Pek mantıklı gelmedi
Hiç uygun değil
Amacın ne idi bornozla cıkman da