Akşamları parkta yürüyüş ve spor yapıyorum.
Dünden önceki gün adamın biri bana bakıp duruyordu. Önünden geçince bir şeyler mırıldandı, garip sesler çıkardı. Tedirgin oldum. Eve giderken beni takip ediyordu.
Bu akşam da devamlı bana baktı. Kafasını falan çevirdi. Babama söyledim. Bir daha o parka gitme, evin yakınındaki parkta yürü dedi. Hatta çıkıp gelecekti yanıma.. Koşarak kaçtım kalbim güm güm atıyor 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gidebilirsiniz evet
Bu ülkede kadın olmak zor Allah kolaylık versin, rahatsız ve tedirgin olduysan gitme.
Teşekkür ederim 😔
Rica ederim, ayrıca yanında biber gazı falan taşı.
Baban haklı bir süre gitme adam kötü niyetliler yalnız gitme
Her gün orada mı bu adam yahu, takıntılı bir insan gibi ne kadar uzak o kadar iyi Allah korusun.
Allah sana kolaylık versin erkek halimle ben bile belli saatlerde cesaret edemiyorum çıkmaya
İlk defa karşılaştığım bir durum 😔
O kadar çok niyeti bozuk insan varki Allah denk getirmesin
Başınız derde girebilir kimin ne olduğu belli değil dikkatli olun derim
Spor salonuna neden gitmiyorsun?
Masraf yapmak istemiyorum..
Yanın da seninle beraber yürüyecek arkadaşın kardeşin vs. Birisi yok mu? Anlattığın şeyler rahatsız edici çünkü yalnız olma.
Daha önce hep babamla ve kardeşimle yürüyordum. Babam bel ağrısı yüzünden benimle gelemiyor artık, hep yalnız çıkıyorum 😔
Yakın olan başka bir yer var ise ora da yürümeyi dene. Dikkatli ol bir de gerçekten ben erkek halimle anlattığın şeylerden fazlası ile rahatsız oldum. Takip edilmenin çok korkutucu bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. Lütfen dikkatli ol. Nere de yaşıyorsun?
Ankara elvankent..
Aslın da Sincan ve Etimesgut’un arasında kalmış olmasa güzel yer. Çevresi kötü :)
Tam anlamıyla emin olmasam bile Sincan'ın daha kötü olduğunu düşünüyorum. Babam bir kadınla evlendi, Sincan'da yaşıyordu. Onun evine taşınma durumumuz olmuştu. Kadınla ve kızıyla gece balkonda otururken adamın birisi laf attı yani. 5 yaşından beri Elvankent'te yaşıyorum ve böyle bir duruma hiç rastlamadım. Yani tek bir olayları bütün ilçeyi genellemek doğru değil ama bilemiyorum..
Ben de ondan bahsediyorum. Elvankent güzel yer. Ama çevresinde ki yerler kötü haliyle geliyorlar..
ke. kolar olur gitme
Ailelerin olduğu park orası
Esenyurt ya da Bağcılar değilse bişey olmaz
Nasıl yani
Kötü semt mi
Hangi şehir hangi semtteydi gittiğin park
Ankara elvankent
Orayı bilmiyorum valla
O sırada Esenyurt'u seven benim sıfad-ül eşgal
Niye seviyorsun
Bilmiyorum hoşuma gidiyor
Hiç geldin mi oraya