Aile & Toplum Cluptan yazıyorum ama kafam çok güzel, siz ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Jssjxjnx Güncellemeler+1 yıl Ben bayilcam by Cluptan yazıyorum ama kafam çok güzel, siz ne yapıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl son demler birazdan yıldızları izlemeye :) 1 23 Yorumla Soran +1 yıl 😄✨🌸🌸✨ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende nasıl durum? 😊 Yorumla Soran +1 yıl Başım dönüyor husisie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi hava al churchill söyle bi de olmadı yavaştan da eve :) Yorumla Soran +1 yıl Eve gidicem evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlız değilsindir umarım var mı bırakıcak arkadaşın falan? :) Yorumla Soran +1 yıl Hıhı varr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee hadi o zaman yavaş yavaş bakalım şarkı söylemeyi ihmal etme giderken iyi olur 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de öpüjemmmm de 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öpüjsemmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha buraya değildi ama olsun 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ssjxjxa Yorumla Soran +1 yıl Kimee diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bimemm kime demek istersin 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Sanaa yhhvj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha saol şey mi diyorduk 777 aldık kabul ettik yeni trend buydu sanırım ben de diyorum o halde hayırrrr ben öpüjemmmm😂 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjfucsuaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız ciddimisin şaka mı yapıyosun anlamadım ama bayılmadan bari git :) Yorumla Soran +1 yıl Bayilmam basın dönüyo sadece djdjcc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden söylemesi afiyet olsun ben kaçar şimdilik taksi bekliyor :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldiğimde seni bulursam sevinirim :) Yorumla Soran +1 yıl Bybyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl See you :) Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bende uzanmis yıldızları izleyerek yazıyorum 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzell Yorumla mayztimes +1 yıl Buyur gel birlikte izleyelim Yorumla Soran +1 yıl Keske dbbdJ Yorumla mayztimes +1 yıl Gerçi senin kafa güzelse hemen sızar uyurdun Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla mayztimes +1 yıl Birde elimi saçına atıp oksanirsa hemencicik uyursun Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yataktan yazıyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben de yatmak istiyorum eve dgidicem Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Git sen de Yorumla Soran +1 yıl Gidicem sjd nasıl gidicem djdj Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Nasıl gittiysen öyle dön Yorumla Soran +1 yıl Bilmem hhhjv Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Sakince telefonu bırak ve uyu. Şimdi babacığın odaya dalar fırça kayar gece gece Yorumla Soran +1 yıl Babam burya gelmz kii Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Pfff Yorumla Soran +1 yıl O da oyle derdii pffudf Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tehlikenin farkında mısın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun sjjx Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 saat sonra daha güzel olursun 😂😂 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Ajsj niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görürsün saat 4 ü bekle tabi ayakta durabilirsen 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Uyucam eve fgidicem Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gidicem sjsjsja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Götürür biri seni uyursunuz sonra Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım götürür gidelimn artikk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hadi gidelim Yorumla Soran +1 yıl Gidelimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi gel Yorumla Soran +1 yıl Geldimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye çok içtin sıpa Yorumla Soran +1 yıl 😄 kafm güsel olsun diyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm kim sıktı canını bişeyleri unutmak için mi içtin Yorumla Soran +1 yıl Hayatt ujjb hep arkadaşim yüzünden o getirdi Yorumla Soran +1 yıl Gıcık denizz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam neyse hadi gidelim taksiye binde kafanı falan çarpma Yorumla Soran +1 yıl Sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zarhoş ne içtin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki o versi skks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet zıkkım olsun git eve yat uyu Yorumla Soran +1 yıl Gidiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidemeyeceksin de neyse ne yaparsan yap Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. Seni izliyoruz 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Zuuzjx Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Karşındayım bak, el sallıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yaa yhhbv gerçekten mi Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Evet 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😄🙋🙋🙋 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Hadi kalk gidelim Yorumla Soran +1 yıl Kalktınm Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Hadi gel gidiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Nreye Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Eve Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Hadi dahs içiyorsun Yorumla
YürüyenCnsellik Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Çakır kafayla konuşmayı çok severim 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Anladın sen beni ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Konusalımm Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Bunun için ne yapman gerekiyor ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Haydeeeee Yorumla Soran +1 yıl Yaz iste jdjd Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Ama gizlisin benim değilsin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazym Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Bklym Yorumla Soran +1 yıl Yazdım shxhj Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Kafan mı güzel kafa mı buluyorsun ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Gusell Yorumla Soran +1 yıl Başım dönüyor binde Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Hadi y4z zalımın kızı Yorumla Soran +1 yıl Aiszhsbs Yorumla Soran +1 yıl Xalim değilimm Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Ellerimde çiçekler bekliyorum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ☺️😄 Yorumla YürüyenCnsellik +1 yıl Bir messajjaa güzel hediye ☺️ Yorumla
Merterden Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Duştan yazıyorum bende 😂 1 9 Yorumla Merterden +1 yıl Nereye Yorumla Soran +1 yıl Başım dönüyoo Yorumla Soran +1 yıl Skmxxmsa Yorumla Merterden +1 yıl Uzanırsan daha çok döner Yorumla Soran +1 yıl Napiyim o zaman Yorumla Merterden +1 yıl Dm at anlatırım 😂 sapıkça değil ama Yorumla Soran +1 yıl Burya yazz Yorumla Merterden +1 yıl Burası halka açık olmaz Yorumla Merterden +1 yıl Dm de bşey yapamam sana korkma 😂 Yorumla
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl dans var mı? 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla KayaJuan +1 yıl ne giydin? Yorumla Soran +1 yıl El iseee Yorumla KayaJuan +1 yıl nasıl ama? Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla KayaJuan +1 yıl kısa uzun dar bol? Yorumla Soran +1 yıl Kisaa Yorumla KayaJuan +1 yıl hangi şehir? Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla KayaJuan +1 yıl neresi? Yorumla Soran +1 yıl Beyoğlu gcgk Yorumla KayaJuan +1 yıl geleyim mi almaya Yorumla Soran +1 yıl Gell gujb Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım gtürür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
son demler birazdan yıldızları izlemeye :)
😄✨🌸🌸✨
Sende nasıl durum? 😊
Başım dönüyor husisie
Bi hava al churchill söyle bi de olmadı yavaştan da eve :)
Eve gidicem evet
Yanlız değilsindir umarım var mı bırakıcak arkadaşın falan? :)
Hıhı varr
Ee hadi o zaman yavaş yavaş bakalım şarkı söylemeyi ihmal etme giderken iyi olur 😂
Bi de öpüjemmmm de 😂
Öpüjsemmm
Haha buraya değildi ama olsun 😊
Ssjxjxa
Kimee diyim
Bimemm kime demek istersin 😁😁
Sanaa yhhvj
Haha saol şey mi diyorduk 777 aldık kabul ettik yeni trend buydu sanırım ben de diyorum o halde hayırrrr ben öpüjemmmm😂 😂
Sjsjfucsuaj
Kız ciddimisin şaka mı yapıyosun anlamadım ama bayılmadan bari git :)
Bayilmam basın dönüyo sadece djdjcc
Benden söylemesi afiyet olsun ben kaçar şimdilik taksi bekliyor :)
Geldiğimde seni bulursam sevinirim :)
Bybyy
See you :)
Bende uzanmis yıldızları izleyerek yazıyorum
Ne güzell
Buyur gel birlikte izleyelim
Keske dbbdJ
Gerçi senin kafa güzelse hemen sızar uyurdun
Hıhı
Birde elimi saçına atıp oksanirsa hemencicik uyursun
Yataktan yazıyorum
Ben de yatmak istiyorum eve dgidicem
Git sen de
Gidicem sjd nasıl gidicem djdj
Nasıl gittiysen öyle dön
Bilmem hhhjv
Sakince telefonu bırak ve uyu. Şimdi babacığın odaya dalar fırça kayar gece gece
Babam burya gelmz kii
Pfff
O da oyle derdii pffudf
Tehlikenin farkında mısın
Ne diyorsun sjjx
2 saat sonra daha güzel olursun 😂😂
Ajsj niye
Görürsün saat 4 ü bekle tabi ayakta durabilirsen 😂😂
Uyucam eve fgidicem
Nasıl gidicem sjsjsja
Götürür biri seni uyursunuz sonra
Arkadaşım götürür gidelimn artikk