Güncellemeler
+1 yıl
Aynı zamanda sporla ilgili bir çok proje var kafamda örneğin Erasmus dan faydalanıp ingilizcemi geliştirmek ve kendi isminden oluşan markayla Spor ürünleri satmak hem Türkiye hem yurt dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herhangi bir spor branşında hem yüksek lisans yapıp hem doktora bitirip akademisyen olabilir ayrıca youtuber de olabilirsin bu meşakkatli bir yol ama getirisi senin için çok daha fazla olur. Doçent olursun prof olursun onun açık olur. İlerde spor bakanı bile olabilirsin bunun için bir engel yok. Bunları yapmadan antrenör kursuna gidip antrenör de olabilirsin söylediğin gibi. Aslında hedeflerin ne kadar büyük burada önemli olan o
Şöyle sadece personel traner dediğimiz ya da antrenör olarak adlandırdığımız mesleği ben BESYO okumadan da bı yere girip yaptım ama sporu uygulamalı bir şekilde bir çok anlatmak beni yormustu gerçi iş ortamında sadece ders anlatımı değil bir çok şey yaptığim içinde beni yormuş olabilir yani uygulamali anlatmaktan bahsetmek istedim bu yoruyordu o yüzden sadece antrenör olmak istemedim.. benim kafamın karıştığı nokta şu ki DGS den puanım gıda muh tutuyor ama gıda bin ders içeriklerine baktığımda beni heyecanlandirmiyor sadece hedefim orada okulu bitirmek oluyor ne biliyim başka bir şey olmuyor ya da İngilizce öğrenmek ve diğer lerinden farklı olduğumu hissedemiyorum ama BESYO da ben en iyisiyim diyebiliyor um
Aslında demek istediğinizi anladım yani bı yolu seçerken hedefimi de bax alarak mi ilerlemeliyim
BESYO'dan şaşma neyi bekliyorsun ki
Neden biliyor musun şimdi benim DGS den gıda muh de puanım tutuyor ama gıda muh emin değilim kendimce diyorumki gidersem severim onu da elimin tersiyle itipsonrasan pişman olmaktan korkuyorum
Ama muh bı projem yok sadece okulu bıtirmek amaç yani ve muh ya özelde ya kamuda çalışabilirsin ama spor çok genis
Yaa gıda mühendisliğindense BESYOya git en çok hangisini istiyosun
Sporu seviyorum ama pişman olmak istemiyorum
Eee gıda mühendisliğinde de pişman olabilirsin
Spor hayattır bence kendi görüşümü söylüyorum abimde BESYO okuyor ondan size BESYO'yu öneriyorum
Değil mi.. peki şöyle bir şey var mıdır şu bölüme gidince su bölümü severim belki tarzında aklıma kara düşünceler geliyor
Olabilir su bölümüde var
İsterseniz akıl alayım abimden
Öyle demek istemedim ya:) yani diyorum ki farzı misal veriyorum sizce bölüme yakınlık veya yatkınlığı bilmeden yazılıp sevilidebilinir mi
Bence hayır da senin de fikrini merak ettim
Haa evet evet olabilir yaa
Ama bende sadece bildiklerimi söylüyorum abim daha iyi bilir
Bence evet
Abin ne yapıyor peki sporla ilgili
Beden öğretmenliği yapıyor abim
Anladim gerçekten tavsiye eder mi BESYO okumayi
Attim
Attım da yoksun
orada mısın
İkisi farklı
Evet biri kısa yol diğeri daha uzun
Hayır ikisinde de etkilerin yapabileceğin şeyler farklı bilgi donanımı vs sadece yol değil
Senin fikrin nedir
Tabii ki akademisyen ya
Bence de :) bir şey daha sormak istiyorum size.. puanım gıda muh de tutuyor DGS den ama gıda muh şunu yaparım bu u yaparım diye projelerim yok sadece okulu bitirmek var hani çalışma ortamı da nasıl hiç gidip görmedim bu nokta da kafam karışıyor
Hangi sini tercih etmem konusunda kafam karisiyor
Günümüzde herkes diyorki neyden hoşlanıyorsanız onu yapın ders içeriklerine baktım gıda muh pek bilgim yoktu ama spora baktım daha tanıdık geliyor bu doğru bir secin yeterli mi bilemiyorum
İstediğini oku ya da benim gibi çift dal yapabilirsin birini açıktan diğerini ise örgün olarak okursun bu olabilir gıdayı örgün oku iki yıllık spor bilimleri ordan da dgs ile dört yıla tamamlarsın büyük oyna daima 🙂 yalnız puanın tutuyor diye de gidip istemediğin bölümü okuma zaten besyo puanla değil daha çok mülakatla almakta
Evet evet mülakatla alıyor BESYO onda sorun yok :) sadece ben yanlış yapmaktan korkuyorum
Yanlış yapmazsın ne kadar iyi olursan ol bu kadar kendine güvenme yine de bu senin sonun olur 🙂 ne insanlar gördüm normalde muhteşem makine gibi parkurda ise eli ayağına dolaşıyor