İyi akşamlar adminim ben de aynı şekilde saçmalık olduğunu düşünürdüm tabi ki de.. yani yapan kişi belki de işte sevdiğim kadın kilitli sadece bana ait mesajı vermek istemiş olabilir ama bunu hem komik hem de saçma bulacağım için dokunmazdım sanırım.. olduğu yerde bırakırdım.. ama bence insan sevdiği kişiye süpriz yapmak istiyorsa daha farklı yolları da var :D
Yani mesela bunu yapmak yerine bir kolye alıp içine adını yazdırabilirdi daha romantik bir hediye olurdu.. ya da telefon ekranına ana resmini yaparsa da sürekli görürdü zaten kilide gerek yok
O kilit takılmış resimde ki kişinin yerinde asla olmak istemezdim şahsen. Hatta olmadığım için kendimi şanslı bile hissederdim.😀 Çünkü, o resime kilidi takan kişi ya ruh hastasıdır veya saplantılı bir kişilik olma ihtimali yüksektir. İlk bu iki ihtimal gelirdi aklıma Üçüncü ihtimalde kilidi resmine taktım ya benimsin ya toprağın modunda gezen bir psikopat aşıkta olabilir.😃 Yani iyiye alamet olmadığı iyilik için yapılmadığı kesin. Kiliti açar resimle birlikte denize atardım ki. Her kim ise bu şahıs basireti açılsın isterdim. Madem resmi bulan benim. Allah hiç bir şeyi sebepsiz karşımıza çıkarmaz bu resim benim karşıma çıktıysa bundada bir hayır vardır diye düşünürdüm Çünkü, Allah isterse tüm şerleri hayıra çevirebilendir.
Hangi s@lağın işi acaba diye düşünürdüm. Konya Mevlana türbesine gittiğimde suya para atanlar vardı. orada çalışan birisi şey demişti "içerde dua okumayı bilmeyen gelip burada bu şekilde medet umuyor"
Normal karşılarım zeki adammış derim. Karısından ayrılmış ya da karısı onu terketmiş o da fotoğrafını napsam napsam demiş denize atmak aklına gelmiş kimseler bulmasın yarimi denizin dibine batsın gömülsün diye de kilit vurmuş derim😂