Aile & Toplum Dedem babannemi aldatıyor ailede bunu sadece ben ve benden bir yaş küçük kuzenim biliyoruz ne yapmalıyım babama söylesem mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dedem babannemi aldatıyor ailede sadece ben ve kuzenim biliyoruz ne yapmalıyım Dedem babannemi aldatıyor ailede bunu sadece ben ve benden bir yaş küçük kuzenim biliyoruz ne yapmalıyım babama söylesem mi? Cevapla Aldatma Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tugce14321 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Valla söylemelisin bence nenen zaten biliyordur ama sizden utandığı için söyleyemiyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok buyuk ihtimalle babanneme söylemeyi geçtim ama babama soylesem nolur diye dusunuyorum Yorumla Tugce14321 +1 yıl Hiç birsey olmaz neneni düşünüyorsan soylemelisin Yorumla
Kaderinetutsak Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Deden hala yaşıyor mu aldatacak kadar 😏 1 0 Yorumla
Aleynanizs Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yok kız söyleme yaşları da ilerlemiş önceden de aldatmıştır o boş ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 😂😂😂Dedeler bile rahat durmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlardan korkucaksın asıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dünyanın çivisi çıktı yaşa da bakmıyor artık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üvey neneniz genc mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masallahi var bir fotograf karesiyle aklimda sadece ama🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle bence kadin ömrünn sonunda boynuzlu olmasn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya ben bu soruya güldüğüm için utanıyorum 🤣🤣🤣🤣
Valla söylemelisin bence nenen zaten biliyordur ama sizden utandığı için söyleyemiyordur
Cok buyuk ihtimalle babanneme söylemeyi geçtim ama babama soylesem nolur diye dusunuyorum
Hiç birsey olmaz neneni düşünüyorsan soylemelisin
Deden hala yaşıyor mu aldatacak kadar 😏
Yok kız söyleme yaşları da ilerlemiş önceden de aldatmıştır o boş ver
😂😂😂
Dedeler bile rahat durmuyor
Onlardan korkucaksın asıl
Dünyanın çivisi çıktı yaşa da bakmıyor artık
Üvey neneniz genc mi
Masallahi var bir fotograf karesiyle aklimda sadece ama🫣
Söyle bence kadin ömrünn sonunda boynuzlu olmasn
Helal olsun dedeye. Tüfek ateş ediyor.
Bu yaştan sonra üzme neneni boş ver.