21. yüzyıl nasıl başladı ve nasıl devam ediyor sizce?

21. yüzyıl, Müslümanlar için felaket bir yüzyıl olarak başladı. ABD tarafından Afganistan ve Irak, İsrail tarafından Filistin’in işgal edildiği, ve devamında neredeyse tüm İslam ülkelerinin ABD tarafından bombalandığı bir yüzyıl olarak başladı. İşgal edilmemiş İslam ülkeleri içinse ekonomik zorluklar ve askeri güçsüzlük. Ve İslam ülkelerinin başına Batı tarafından konulmuş satılık liderler. Zaten en büyük sorun da bu İslam ülkelerinin başındaki satılık, korkak Batı uşağı liderlerdi. Kısacası 21. yüzyıl için "Felaket Yüzyılı" diyebiliriz. Ama şu bir teselli ki, artık sadece Müslümanların canı yanmıyor. Rusya da Ukrayna’da savaş başlattı, artık hristiyanların da yüreğinde bir ateş var. İslam’ın en büyük düşmanı olan Batı ülkeleri yıllık ekonomilerinde küçülme yaşarken Asya ülkeleri çığ gibi büyüyor, artık ABD’nin karşısında Çin var. Tüm teknolojik aletlerde çipleri bulunan, Dünyada en çok ihracat yapan ülke Çin 🇨🇳. Zalimin karşısında bir zalim daha olması iyidir, hele ki birbirlerine düşmanlarsa mükemmeldir. Umarım, bu yüzyılın gelecek zamanı, geçen zamanından (Müslümanlar için) daha iyi olur, Allah’ın yardımını bu Dünya için de Ahiret için de bekliyorum ve istiyorum! Nasıl olursa olsun, Allah’tan yardım istiyorum!

21. yüzyıl nasıl başladı ve nasıl devam ediyor sizce?