21. Yüzyılda büyük bir devrim olacak mı?

Arkadaşlar etrafa baktığımda sadece 3-5 kapitalistin gelirlerini arttırmaları için ülkenin kaynakları insanların emekleri ve yılları boşa gidiyor bu malların üretimi ve tüketimi bile bu mavi gezegene çok ağır hasar veriyor ve bu hasara kesinlikle değmiyor ben sosyalist veya komünist değilim aşırı soluda sevmem ama bence gelişen yapay zekalar gelişen teknoloji ve en önemlisi sosyal medya yönlendirmesinin çok etkili olacağını düşünüyorum 1871 paris komünitesinin kurulmasında nasıl gazeteler etkili olduysa bu çağdada sosyal medya etkili olacak eskidende satılık gazeteler haberler yayıncılar vardı ama onların yalan haber pompalaması devrimlere engel olamadı artık ben bazı kapitalistler zengin olsun diye çalışmak kendimi strese sokmak ve olmayan cennetin bana vaat edilmesinden sıkıldım bazıları bana kızar dinlerle alakası yok diye ama bütün dinler türkiyede olduğumuz için ise diyorum özellikle islam bitirilmiş fakirlik değil yardım edilmiş fakirler istiyor ve cihatçı fikirleriyle kitleleri boş fikirler vaat eder istersem dünyanın en zengin ülkesinde yaşayım ben bir ekmeği zor alıyorken zenginler lüks içinde yaşarken dünyanın en zengin ülkesinde yaşasam ne olur bunun içinde önlem alarak 3-5 kuruş gelirimizi onların işe yaramaz ürünleri için harcıyoruz ve borçlanıyoruz çok açıklı umarım beni bir hain bir dinsiz olarak görmeyip biraz düşünürsünüz

21. Yüzyılda büyük bir devrim olacak mı?