Aile & Toplum Yavaş yavaş şeriat geliyor dimi? bulumtak Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İyi iyi güzel Güncellemeler+1 yıl Alko ve sigara yasakları genişletildi. Aynısı İzmir'de olması için ugrasiliyor o yüzden sordum yavaş yavaş geliyor mu diye Yavaş yavaş şeriat geliyor dimi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Hayır gelmiyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. gelmez. 0 0 Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Emin ol şeriat şeriat diye bağıranların çoğu şeriat gelir diye korkanlardan oluşuyor. Hırsızlık onlarda, zina onlarda, Allah'a şirk koşmak onlarda... 1 3 Yorumla bulumtak +1 yıl Gelmez dimi Yorumla RuuDy_RuuD +1 yıl Kim getirecek yahu? Getirmek isteyenler ilk ülkeden kaçacak olanlar zaten :) Yorumla bulumtak +1 yıl Ama onlar işine geldiği gibi ayarlayabilir evet haklısın ilk onlar yargılanır Ama oyun onlarda çok Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gelsin de, İran gibi ağlayıp durun. Sonra çok ararsınız Laikliği ve özgürlüğü. 2 1 Yorumla bulumtak +1 yıl Ben şeriat gelmez dimi korkuyorum dediğimde bir sürü kişi gelir diye cevap veriyor ben de böyle sorayım dedim Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Şeriat gelmiyor ama şeriat dediğin Allah'ın kanunları ile yönetilmek demektir. Müslüman isen konuştuğun kelimeye dikkat et araştır öyle konuş 0 6 Yorumla bulumtak +1 yıl Çok şükür Müslümanım ama kahrolsun şeriat Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Müslümanlığını gözden geçir o halde şu söylemin ile Allah'ın emrettiği yönetim biçimine hakaret ediyorsun. Tövbe et araştır öğren ondan sonra konuş. Yorumla bulumtak +1 yıl Çok araştırdım kahrolsun şeriat Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Allah hidayet versin sana. İnandığın dinin kitabın yönetim şekli şeriat tir. Kuran'da geçiyor ve sen kahrolsun diyorsan diyecek söz yok Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Gelecek inşallah Allah'ın kanunları Yorumla bulumtak +1 yıl Hım şeriat kuralları kaçıncı ayette geçiyor zahmet olacak amaa söyler misin Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl dünyada hangi ülkede %100 şeriat var acaba krallar istediğini yapıyor ve bunada şeriat diyorlar 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı. Ben bu ülkenın yetistırdıgı biri olarak ben yaşadıgım sürece gelemezz 0 2 Yorumla bulumtak +1 yıl Nasıl bu kadar eminsin Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Ben varım cunku Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Şeriat gelmesi için müslüman biri olmalı başta. Yahudinin ne işi olur şeriatla 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tam ilan ettiği sırada malum şerefsizler hepsini asacağız. 0 0 Yorumla
Benaslışok Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Onlarca yıldır bi gelemedi şu şeriat. 😏 0 2 Yorumla bulumtak +1 yıl Dur tahmin edeyim malum partiye verdin dimj Benaslışok +1 yıl Hayır 32 yaşındayım. Henüz hiç oy kullanmadım. Apolitik bir insanım. Siyasetten de nefret ederim.
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadan geliyor ancak 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gelmez gelmez... O zor yani öyle kolay değil 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Geliyor geliyor, kırmızı halıları hazırlayalım 😂 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha da uzaklaşıyor 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Geliyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır gelmiyor gadası
gelmez.
Emin ol şeriat şeriat diye bağıranların çoğu şeriat gelir diye korkanlardan oluşuyor. Hırsızlık onlarda, zina onlarda, Allah'a şirk koşmak onlarda...
Gelmez dimi
Kim getirecek yahu? Getirmek isteyenler ilk ülkeden kaçacak olanlar zaten :)
Ama onlar işine geldiği gibi ayarlayabilir evet haklısın ilk onlar yargılanır Ama oyun onlarda çok
Gelsin de, İran gibi ağlayıp durun. Sonra çok ararsınız Laikliği ve özgürlüğü.
Ben şeriat gelmez dimi korkuyorum dediğimde bir sürü kişi gelir diye cevap veriyor ben de böyle sorayım dedim
Şeriat gelmiyor ama şeriat dediğin Allah'ın kanunları ile yönetilmek demektir. Müslüman isen konuştuğun kelimeye dikkat et araştır öyle konuş
Çok şükür Müslümanım ama kahrolsun şeriat
Müslümanlığını gözden geçir o halde şu söylemin ile Allah'ın emrettiği yönetim biçimine hakaret ediyorsun. Tövbe et araştır öğren ondan sonra konuş.
Çok araştırdım kahrolsun şeriat
Allah hidayet versin sana. İnandığın dinin kitabın yönetim şekli şeriat tir. Kuran'da geçiyor ve sen kahrolsun diyorsan diyecek söz yok
Gelecek inşallah Allah'ın kanunları
Hım şeriat kuralları kaçıncı ayette geçiyor zahmet olacak amaa söyler misin
dünyada hangi ülkede %100 şeriat var acaba krallar istediğini yapıyor ve bunada şeriat diyorlar
Ben bu ülkenın yetistırdıgı biri olarak ben yaşadıgım sürece gelemezz
Nasıl bu kadar eminsin
Ben varım cunku
Şeriat gelmesi için müslüman biri olmalı başta. Yahudinin ne işi olur şeriatla
Tam ilan ettiği sırada malum şerefsizler hepsini asacağız.
Onlarca yıldır bi gelemedi şu şeriat. 😏
Dur tahmin edeyim malum partiye verdin dimj
Hayır 32 yaşındayım. Henüz hiç oy kullanmadım. Apolitik bir insanım. Siyasetten de nefret ederim.
Gelsin. Cıvıttı insanlar
Arkadan geliyor ancak
Gelmez gelmez... O zor yani öyle kolay değil
Geliyor geliyor, kırmızı halıları hazırlayalım 😂
Daha da uzaklaşıyor
gelşyor bence de
Maalesef
Geliyor.
Biz niye goremiyok