Hep soruyu ters sekilde soruyoruz, peki aslinda cok fakir bir ailenin cocugu olsaniz, biyolojik ailenizle görüşür, onlara maddi yardimda bulunur muydunuz?
Yoksa beni buyuten aile, asil ailemdir diyip onlari ret mi ederdiniz?
Hep soruyu ters sekilde soruyoruz, peki aslinda cok fakir bir ailenin cocugu olsaniz, biyolojik ailenizle görüşür, onlara maddi yardimda bulunur muydunuz?
Yoksa beni buyuten aile, asil ailemdir diyip onlari ret mi ederdiniz?
BU soru senin hayatınla mı ilgili? Sana bakan insanlar sevgi verenler büyütenler önemlidir. Dini açıdan seni evlatlık alanlar anan baban sayılmaz yabancı gibidir sana iyilik etmiş hakları geçmiştir onlara sevgi saygı göstermen sorun değildir ama beraber yaşama hukukunda namahrem denen mevzu geçerlidir. Biyolojik ailen onları tanıman ve yardım etmen o senin hayrın olur fakat seni terkedip giden insanlar sonuçta ve ne kadar güvenebilirsin onlara. Psikolojik açıdan çok travmatik bir durum olduğu kesin...
hayir hayatimla ilgili degil
Beni bırakan zaten ailem olamaz.. şuankileri de sevmiyorum yani sevgilerini görmedim. bu yüzden de sabreder kendi evime çıkardım bir kaç yıl sonra.
baris ya 💔💔💔 sana sevgimi gonderiyorum 💓💓
Teşekkür ederim düşünmen yeterli 💕💔💔
Soru çok uzun Okumaya üşendim
ben bu gibi cevapları kaldirirken hic usenmiyorum
Aslında okumuştum Sadece dikkatini çekmeye çalışıyorum Belki mesaj atarsın falan
lutfen daha sonra tekrar deneyiniz
Çok beklersin
bence az beklerim. ii geceler
Beni neden bıraktıklarina bağlı. Ama tamamen reddebilecegimi sanmıyorum. Çünkü kokenlerim orada, onların geçmişini merak ederdim. Ama beni gerçek sevmeyip maddi olarak kullanmaya çalıştıklarını hissedersem görüşmeyi keserdim..
Cevap
9Cevap
Beni büyüten ailemi
Ve gerçekte olan ailemi her ikisini de üzmem
Orta yolu bulurum
Gerekirse ben mutsuz olayim yeterki onlar mutlu olsunlar
Birisi beni büyütmüş
Birisi beni doğurmus sonuçta
Her türlü yardimi da esirgemem
Ama zenginlerse hakkimi alırım gurur yapmam yedirmem hakkimi
Hoş benden daha iyi durumu olacaklarini da sanmiyorum
Biyolojik ailem zenginse onlardan miras koparır, o paraları bana bakan ailemle birlikte yerdim.
zengin degil iste. fakirler baya. napcaksın
Eski hayatım nasılsa öyle devam ederim hiç duymamış etmemiş gibi.
uiyyy
Aile sadece kan bağıyla olmaz
Beni büyüten aile bana sevgi vermiş kendi evlatlari gibi kabul etmişse onlar ailemdir
Durumum varsa ederim. Ama benden zenginlerse pay isterim.
Beni büyütenler ailemdir. Doğuranlar 1 yaş öncemde kalmıştır benim için
Umurumda olmazlar.
Yardım ederdim
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?