Yurtdışına kaçış planı nasıl yapılır?

Arkadaşlar merhaba başlığı görüp şaşırabilirsiniz ama önce sayfamdaki diğer yazıyı okuyup şu an size neden bu soruyu sorduğumu anlayıp beni öyle dinleyin lütfen..
Ben sayfamdaki o yazıyı 5 ay önce yazdım ve değişen hiç bişey olmadı hayatım sürekli kötüye gidiyor ve eğer mantıklı bi plan yapıp kendi yolumu çizemezsem akıl sağlığımı kaybedip deliler hastanesine yatıcam bu gidişle
Ben çok düşündüm benim ailem çok geniş heryerde bağlantısı olan Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri o yüzden şehir dışında yaşamam imkansız gelir orada da bulurlar bu yüzden ülke dışına çıkma kararı verdim..
Bu konuda çok araştırma yaptım ama ne olduğu belirsiz sitelere zar zor kazandığım parayı verip dolandırılmak istemiyorum o yüzden bu sayfadan bilirkişilere sormak istiyorum
Arkadaşlar yurtdışına nasıl çıkabilirim illaki gideniniz orada yaşamını sürdüren vardır paraysa çalışırım bi şekilde yeter ki bi yolu var diyin bakın ailemden dolayı liseyi dışardan okudum herahngi bi okul bağlantım olsa okul bahanesiyle çıkar gider geri gelmezdim ama o da yok şu an yaşım 21 ve yaşadığım travmaları bi önceki yazımda az çok anlattım beni anlayacağınızı umuyorum
Sadece bana fikir vermenizi istedim tecrübesi olan fikri olan vardır diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Yurtdışına kaçış planı nasıl yapılır?