Tatil & Seyahat Fakirken nasıl yurt dışına çıkılır? Sjan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fakirim arkadaşlar yurt dışına böyleyken fakirken nasıl çıkabilirim? var mı bir yol Güncellemeler+1 yıl Artık fakir değilim 5 milyar dolarım var ! Fakirken nasıl yurt dışına çıkılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fevzi34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl cikman zor. hem bir meslegin yoksa yurt disi bir cozum degil. meslegin varsa burada da parani kazanisin 0 7 Yorumla Sjan123 +1 yıl Dostum yurtdışında asgari ucretle çalışanların arabası var evi var kendine ayıracaklari vakitleri var. Sen burada asgari ücret ile hem araba hem ev alabilir misin? Yorumla Fevzi34 +1 yıl meslegi olan insanlar askeri ucret almiyor. meslegin yoksa da edinmeye calis. diger turlu bos hayal yurt disi Yorumla Sjan123 +1 yıl Hiçbir bok anlamadım dediğin şeyden dostum Yorumla Fevzi34 +1 yıl gayet basit bir dille yazmistim oysaki Yorumla Sjan123 +1 yıl dostum bok dili olmasın o :D Yorumla Fevzi34 +1 yıl bok dili olsaydi anlardin diye tahmin ediyorum. neyse sordugun sorudan da belliydi zaten cahil bir yurtdas oldugun. ne biliyorsan o. devam... Yorumla Sjan123 +1 yıl dostum bu kullandığın dil bok dili yine bir şey anlaşılmadı :D Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tır şöförü ol hem işin olur güzel para da var 1 sene içinde yurtdışına başlarsın 0 4 Yorumla Sjan123 +1 yıl Ben bu dünyaya tır şoförü olmak için mı geldim Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Neden kötü bir iş mi Yorumla Sjan123 +1 yıl Evet Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl O zaman takılmaya devam et çıkamazsın Yorumla
Bosislerbos Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yurt görevlisinden izin alarak (!) 0 1 Yorumla Sjan123 +1 yıl Bence imkansız değil bir şirkete bağlı gidilebilir. Yorumla
denizFarukget Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kaçarak 0 5 Yorumla Sjan123 +1 yıl Kaçanları yakalıyorlar yalnız. Yorumla denizFarukget +1 yıl Yüz yunanların yaptığı gib Yorumla denizFarukget +1 yıl Ama ciddi soruyorsan tırcı ol ara belki yurtdışına çıkabilirsin Yorumla Sjan123 +1 yıl Tırci olmak için dünyaya gelmedim. Yorumla denizFarukget +1 yıl O zaman işin zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
cikman zor. hem bir meslegin yoksa yurt disi bir cozum degil. meslegin varsa burada da parani kazanisin
Dostum yurtdışında asgari ucretle çalışanların arabası var evi var kendine ayıracaklari vakitleri var. Sen burada asgari ücret ile hem araba hem ev alabilir misin?
meslegi olan insanlar askeri ucret almiyor. meslegin yoksa da edinmeye calis. diger turlu bos hayal yurt disi
Hiçbir bok anlamadım dediğin şeyden dostum
gayet basit bir dille yazmistim oysaki
dostum bok dili olmasın o :D
bok dili olsaydi anlardin diye tahmin ediyorum. neyse sordugun sorudan da belliydi zaten cahil bir yurtdas oldugun. ne biliyorsan o. devam...
dostum bu kullandığın dil bok dili yine bir şey anlaşılmadı :D
Tır şöförü ol hem işin olur güzel para da var 1 sene içinde yurtdışına başlarsın
Ben bu dünyaya tır şoförü olmak için mı geldim
Neden kötü bir iş mi
Evet
O zaman takılmaya devam et çıkamazsın
Yurt görevlisinden izin alarak (!)
Bence imkansız değil bir şirkete bağlı gidilebilir.
Kaçarak
Kaçanları yakalıyorlar yalnız.
Yüz yunanların yaptığı gib
Ama ciddi soruyorsan tırcı ol ara belki yurtdışına çıkabilirsin
Tırci olmak için dünyaya gelmedim.
O zaman işin zor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!