Aile & Toplum Erkek kankanızla mı daha çok anlaşıyorsunuz, kadın kankanızla mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkek Kadın Farketmiyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl .. Erkek kankanızla mı daha çok anlaşıyorsunuz, kadın kankanızla mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl kafa dengi kız bulmak zor bulsanda bi süre sonra iletişim kopuyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çekememezlikten hep Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl o da varda çokta sıkıcılar ya bana daha farklı eğlenceli kişiler lazım Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım yok şu an ama ikisiylede anlasirim 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Kız kankam la zaten öyle sıkı fıkı erek kankam yok 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek kankam yok Kızlar da iyiyiz. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. erkoçünkü hep gerçekçi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız kankam yok kalmadı küse küse 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hep çekememezlik demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet böyle konular beni aşırı aşırı çok üzüyor Yorumla Soran +1 yıl Benide. Erkeklerde ara ara asılmanın dışında bişi yok. Oda herkesde değil Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kafa dengi kız bulmak zor bulsanda bi süre sonra iletişim kopuyor
Çekememezlikten hep
o da varda çokta sıkıcılar ya bana daha farklı eğlenceli kişiler lazım
Doğru
Arkadaşım yok şu an ama ikisiylede anlasirim
Kız kankam la zaten öyle sıkı fıkı erek kankam yok
Erkek kankam yok Kızlar da iyiyiz.
erko
çünkü hep gerçekçi
Kız kankam yok kalmadı küse küse
Hep çekememezlik demi