Aile & Toplum Gece mesaisi Burdamısınızz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napıyorsunuz genclik nasılsınız? (Derdi sıkıntısı olan uykusu tutmayanlar size sesleniyorum) Gece mesaisi Burdamısınızz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Oyundayım :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oo ne oynuyorsun kesin lol aq gecenin bu saatinde lol oyuncuları uyumaz tek Yorumla KnightsSword +1 yıl lol beni sarmaz :D arkadaşlar Age of 3 atıyoruzMoba oyunlarına pek düşkün değilim biz daha farklı takılıyoruz genelde Yorumla Soran +1 yıl Hee o oyunu hep duydum ama beni pek cezbetmedi ya ben daha cok valo ets forza falan takılıyorum Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Burdayımm :) 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Naber knk Yorumla Kaan5588 +1 yıl İyidir kanki sen ne yapıyorsun :) Yorumla Soran +1 yıl Öyle gece gece beni deli dürtü Ankara gidiyorum sıkıldım biraz sohbet edeyim dedim Yorumla Soran +1 yıl Anlat bakıyım senin bi derdin var Yorumla Kaan5588 +1 yıl Bende yeni geldim valla gelir gelmez sinir oldum. Cevaplarım siliniyor alakasızca son günlerde yaa. Hayırlı yolculuklar bu arada Yorumla Soran +1 yıl Nası siliniyor laaa Yorumla Soran +1 yıl Sağol bu arada Yorumla Soran +1 yıl 😁 Yorumla Kaan5588 +1 yıl Adminler sarhoş dolanıyor heralde😂 Yorumla Soran +1 yıl Adminler gece avına cıkmıştır knk kfkfkf Yorumla Kaan5588 +1 yıl Ava giden avlanır derler😂 Yorumla Soran +1 yıl Bi bizi avlamıyorlar beee kfkfkf Yorumla Soran +1 yıl Neyse ee knk naber nasılsın nerelisin napıyorsun anlat ya Yorumla Kaan5588 +1 yıl Almanyadayım ama sivaslıyım. Sen nerelisin Ankara mı? :) Yorumla Soran +1 yıl Oha aq o iki kelimenin aynı cümle içinde kullanılması bile doğa kanunlarına ters kfkfkfkf Yorumla Soran +1 yıl Yok knk ya keşke Hataylıyım Hatayı başta yaptım Yorumla Kaan5588 +1 yıl Hangi kelimeler Yorumla Soran +1 yıl Almanya ve sivas kfkfkfkd Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç senin? Yorumla Kaan5588 +1 yıl Hataylılar iyidir Yorumla Soran +1 yıl Çok iyiyizdir knk iyiydik yani sayımız azaldı maalesef Yorumla Kaan5588 +1 yıl 22 kanka. Senin? Yorumla Soran +1 yıl Vay aq 21 seneye senin gibi olabilirmiyim 😁 Yorumla Kaan5588 +1 yıl Olursun :) dur seni takip edicem Yorumla Soran +1 yıl Aboo sapıgım var artkk 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Gece gece yapacagım soğuk ve iğrenç espirilerden şirketimiz sorumlu degildir bilginize Yorumla Kaan5588 +1 yıl Zararsızımdır :) Yorumla Soran +1 yıl Ya ben zararlıysam 😏😁 Yorumla Kaan5588 +1 yıl 21 yaşında şirket sahibiyim diyor adam😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi ya holdingim var aq ne diyorsun kfkfkfkf Yorumla Kaan5588 +1 yıl Bende sivasın zara ilçesindenim. Zararlıyı zaralı yaparız :) Yorumla Soran +1 yıl Hayata çözemedigim tek şey sivaslılar 🤔 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Devams 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neye ama? Yorumla NoiseMan +1 yıl Nöbete devam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güüünaaydddııın 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bu saatte uyanıyorum sizin gibi gece kuşu değilim Yorumla Soran +1 yıl Güneş nerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bu kadr gerginsin yazık sana vah vah yavrum Yorumla Soran +1 yıl Bu saate nasıl uyanabiliyorsun ya beni sabah güneş bile uyandıramıyor Yorumla Soran +1 yıl Yon kızzz gergin degilim tam tersine tam moodumdayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erken yatıyorum ve çalıştığım için erken uyanıyorum işe gitmeye 30 dk kala uyanınca enerjik olamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden 2 3 saat öncesinden uyanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Haa valla helal olsun ben uyanamam ya ne iş yapıyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzellik merkezinde çalışıyorum. Sabahtan akşama kadar iletişim halindeyiz enerji önemli bu yüzden Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamazsanız dilenci değilim varsa biraz enerji verir misiniz 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapacağız onu veriliyorsa verelim ahshfnfjf Yorumla Soran +1 yıl İban atıyorum oraya atarsın kfkfkfkfk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin enercin parayla geliyor demekki hımmm o zaman para kazanmaya bak jddfnvnfj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyundayım :D
Oo ne oynuyorsun kesin lol aq gecenin bu saatinde lol oyuncuları uyumaz tek
lol beni sarmaz :D arkadaşlar Age of 3 atıyoruz
Moba oyunlarına pek düşkün değilim biz daha farklı takılıyoruz genelde
Hee o oyunu hep duydum ama beni pek cezbetmedi ya ben daha cok valo ets forza falan takılıyorum
Burdayımm :)
Naber knk
İyidir kanki sen ne yapıyorsun :)
Öyle gece gece beni deli dürtü Ankara gidiyorum sıkıldım biraz sohbet edeyim dedim
Anlat bakıyım senin bi derdin var
Bende yeni geldim valla gelir gelmez sinir oldum. Cevaplarım siliniyor alakasızca son günlerde yaa. Hayırlı yolculuklar bu arada
Nası siliniyor laaa
Sağol bu arada
😁
Adminler sarhoş dolanıyor heralde😂
Adminler gece avına cıkmıştır knk kfkfkf
Ava giden avlanır derler😂
Bi bizi avlamıyorlar beee kfkfkf
Neyse ee knk naber nasılsın nerelisin napıyorsun anlat ya
Almanyadayım ama sivaslıyım. Sen nerelisin Ankara mı? :)
Oha aq o iki kelimenin aynı cümle içinde kullanılması bile doğa kanunlarına ters kfkfkfkf
Yok knk ya keşke Hataylıyım Hatayı başta yaptım
Hangi kelimeler
Almanya ve sivas kfkfkfkd
Yaş kaç senin?
Hataylılar iyidir
Çok iyiyizdir knk iyiydik yani sayımız azaldı maalesef
22 kanka. Senin?
Vay aq 21 seneye senin gibi olabilirmiyim 😁
Olursun :) dur seni takip edicem
Aboo sapıgım var artkk 😁😁
Gece gece yapacagım soğuk ve iğrenç espirilerden şirketimiz sorumlu degildir bilginize
Zararsızımdır :)
Ya ben zararlıysam 😏😁
21 yaşında şirket sahibiyim diyor adam😂
Tabi tabi ya holdingim var aq ne diyorsun kfkfkfkf
Bende sivasın zara ilçesindenim. Zararlıyı zaralı yaparız :)
Hayata çözemedigim tek şey sivaslılar 🤔
Devams
Neye ama?
Nöbete devam
Güüünaaydddııın
Günaydın mı?
Ben bu saatte uyanıyorum sizin gibi gece kuşu değilim
Güneş nerde
Niye bu kadr gerginsin yazık sana vah vah yavrum
Bu saate nasıl uyanabiliyorsun ya beni sabah güneş bile uyandıramıyor
Yon kızzz gergin degilim tam tersine tam moodumdayım
Erken yatıyorum ve çalıştığım için erken uyanıyorum işe gitmeye 30 dk kala uyanınca enerjik olamıyorum
O yüzden 2 3 saat öncesinden uyanıyorum
Haa valla helal olsun ben uyanamam ya ne iş yapıyorsun?
Güzellik merkezinde çalışıyorum. Sabahtan akşama kadar iletişim halindeyiz enerji önemli bu yüzden
Yanlış anlamazsanız dilenci değilim varsa biraz enerji verir misiniz 😅
Nasıl yapacağız onu veriliyorsa verelim ahshfnfjf
İban atıyorum oraya atarsın kfkfkfkfk
Senin enercin parayla geliyor demekki hımmm o zaman para kazanmaya bak jddfnvnfj